Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer vloer leggen/betegelen:

Woonkamer vloer leggen/betegelen

Keramisch parket 120 m2 op de beneden verdieping. Planken zijn 23x120. Het is een nieuwbouw woning.
Onze klant uit Twello (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer vloer leggen/betegelen uit heel Nederland:

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer/keuken. Totaal +/- 35 m2. Keuken en kamer loopt in elkaar over. Graag alles inbegrepen, vloer, plinten enz.

Plafond isoleren

We willen graag ons plafond in het souterrain isoleren. De stahoogte in het souterrain is ongeveer 2,15 meter maar het plafond is vermoedelijk direct op de balken gemonteerd en vertoont hierdoor kieren en golving van de platen. We zouden graag dit vervangen zien worden door een nieuw plafond en dan meteen tussen de balken de vloer isoleren om aanspraak te kunnen maken op SEEH subsidie. Het gaat om de strook onder de woonkamer van ongeveer 3,6 meter x 13 meter die we willen isoleren met een minimale Rc van 3,5 waarbij we misschien ook wat elektra voor de verlichting opnieuw willen doen en daarna het plafond weer afwerken/dichtzetten. Het gaat om een tussenwoning. Bouwjaar 1931

Grindvloer leggen

Ik wil graag weten wat een grindvloer van ongeveer 35 m2 gaat kosten. Het gaat om een woonkamer met open keuken en een stukje gang. Huidige vloer verwijder ik zelf.

Benedenvloer woning egaliseren

Wij willen onze zandcement vloer laten egaliseren. Het gaat om de woonkamer, keuken, wc en badkamer met een totale oppervlakte van 37 m2

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen (70m2). Het betreft een nieuwbouw woning waar dus cement zal liggen binnen (ga ik vanuit). Het gaat om klooster tegels welke wij zelf aanschaffen. De vloer moet dus gelegd worden en gevoegd.

Gehele woning voorzien van kliklaminaat

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die 55 m² kliklaminaat kan leggen. Nu ligt er een betonnen vloer. 2 slaapkamers, 12 en 6 m2 woonkamer en keuken 28 m2 entree 4 m2 berging 5 m2

Houten vloer leggen

Wij willen onze woonkamer en gang vloer laten legen. De oude vloer is ook hout die hallen wij zelf weg. De woonkamer en gang zal schoon en leeg zal zijn. De oppervlakte die vloer gelegd worden ongeveer 50 vierkante meter.

Dubbele uitbouw zijkant

Wij willen een dubbele uitbouw realiseren aan de zijkant van ons huis (gang, entree) Afmetingen 120x355cm Dit om de trap te verplaatsen uit de woonkamer voor meer ruimte. Daarbij de 2e slaapkamer ook iets groter te maken. Tevens een prefabkelder onder het bestaande stuk gang (betonnen vloer) en het nieuw te bouwen deel. 2x2 of 2x3m voor voorraadkelder. Evt. Extra klus als de offerte goed is, plaatsen van een dubbele nokverhoging. Zie bijgaande pfd voor bouwplannen.

Het isoleren van een plafond tegen geluid

Het gaat om een plafond tegen rennende kinderen, geluid te weren. Het is een betonnen vloer met laminaat. De bovenburen zeggen dat alles goed bij hun ligt, vandaar dat we het nu willen gaan kijken voor een isolerend plafond in de woonkamer van ca 30 m2. Het gebouw is van 1960 en het is een koopappartement.

Vloer met vloerverwarming betegelen

Ik wil graag onze keuken woonkamer en hal laten betegelen de vloer is voorzien van vloerverwarming en moet eerst geegaliseerd worden het totale oppervlakte is ongeveer 52m2 de tegels worden waarschijnlijk 60x30 en in wild verband gelegd

Partners

Partners van Casius