Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Twello te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Twello heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Twello u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Twello of directe omgeving.

29 klanten uit Twello bevelen een bij Casius in Twello aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Twello bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, 2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming, reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen, vloer en toilet tegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen, badkamer tegelen, tegelvloer leggen, badkamer vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Twello staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Twello:

Tegels plaatsen in de badkamer

ik zoek iemand voor het plaatsen van vloer & wandtegels. het oude materiaal is al verwijderd en afgevoerd. Het gaat om 3,3 bij 2,2 .

Buiten Portugese Castelo tegels leggen

Wij willen buiten Portugese cementtegels van Castelo laten leggen. Deze moeten op patroon gelegd worden en gelijmd op een harde ondergrond. Nu ligt er gewoon zwart zand. Tegels kopen wij zelf. Wij zoeken een tegelzetter die hier ervaring mee heeft. Het zijn 2 verschillende stukken. Het gaat om ongeveer 13 m2 totaal.

Klein stukje tegelwerk in de keuken

Wij hebben in oktober een mooie nieuwe keuken laten plaatsen en de muren af laten werken met spagtelputz. Het spagtelputz is helaas niet zo netjes gedaan en daarom willen wij nu tegeltjes laten plaatsen achter de kookplaat en gootsteen, dit is een strook van ongeveer 3 meter breed en 1 meter hoog. Vraag kan dit over de spagtelputz heen?

Stucen en betegelen van de badkamer

Muren beton cire 15,5 m2. Plafond stuc 6 m2. Vloer tegelen met zwart natuursteen 6 m2.

Leggen van vloertegels

Leggen van vloertegels en voegen in bijkeuken en toilet, in totaal 13,5 m2. Het betreffen tegels van 60*60. Het werk moet uitgevoerd worden in week 24 of 25. Tegels kopen we zelf.