Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor natuursteen vloer leggen:

Natuursteen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een natuurstenen vloer van circa 65 m2. De platen zijn 50 cm bij 60-100 cm. Dikte 18-20 mm. Indiase gele Zandsteen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, er ligt nu een cementdekvloer.
Onze klant uit Tricht (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen vloer leggen uit heel Nederland:

Natuursteen vloer leggen

De natuurstenen vloer ligt goed in de ruimte maar laat op meerdere plekken los. Graag laat ik de vloer opnieuw lijmen. De oppervlakte is 70 m2. Separaat zou ik graag een indicatie ontvangen voor het polijsten van de vloer.

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.

Vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag

Wij zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft op het gebied van vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag tot ca 28 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie platen direct op balklaag vv zwaluwstaart platen,vloerverwarmings buis als hoofdverwarming en hierover ca 53 mm beton (zie advies leverancier). De vloer dient geschikt te zijn voor afwerking met tegels van natuursteen marmer. Aansluitende beganegromdvloer van beton uitbouw en van holle baksteen tpv aansluitende gang en wc ook vv isolatie, vloerverwarmingsslang en beton/anhydriet ca (18+10) 28 m2 Het verder leveren en aanbrengen van vloer verwarmingsverdeler als optie meenemen. Evtueel kunnen alternatieve offertes bv droogbouw ook ingediend worden. Uitgangspunt is wel afwerking met natuursteen tegels miet mogelijk zijn. De bestaande verwarming bevindt zich nu op de bg. Deze ketel zal vervangen worden door een nieuwe welke op zolder geplaatst wordt. In nader overleg met nog te zoeken installateur zal de vloerverwarming aangesloten worden. Valt buiten offerte, maar hier kan in meegedacht worden. Het aangebrachte dient wel op druk getest te worden opgeleverd. De werkplek is goed bereikbaar.

Natuursteen vloer in wildverband leggen

Kunt u op 2 oktober een Belgisch hardsteen vloer leggen van 20 m2 wildverband ? Moet in nat zandcement worden gelegd, op vloerverwarming. De plaats is Vleuten. Wat is uw prijs, op factuur of zonder factuur ? Met vriendelijke groet.

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Begane grond afwerken met eiken en natuursteen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) het verlijmen en voegen van 34 m² leisteen/hardsteen in keuken, bijkeuken en hal. 2) het volledig verlijmen van 33 m² eiken lamelparket in de woonkamer. De gehele vloer is voorzien van ingefreesde vloerverwarming welke t.p.v. de houten vloer dicht gesmeerd wordt.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Gietbeton op de vloer aanbrengen

Het laten gieten van een betonnen vloer, met vlinderen en een fijne grindkorrel. Het betreft een bestaande woning waar nu natuursteen ligt.

Leisteen vloer met plinten in een nieuwbouwwoning leggen

Na de oplevering van onze nieuwbouwwoning willen wij daar graag in week 32 of 33 op de begane grond een natuursteen vloer met plinten laten leggen. Het gaat om 60 m² Mustang Black leisteen van 60 x 60 x 1 cm en om 32 meter plinten van 60 x 7 x 1 meter. Alle materialen inclusief de benodigde lijm en voegmiddelen hebben we hier al aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.

Vloer egaliseren voor laminaat leggen

Wij hebben een vloer van natuursteen, maar willen die graag egaliseren om daar laminaat overheen te leggen.

Partners

Partners van Casius