Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor natuursteen vloer leggen:

Natuursteen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een natuurstenen vloer van circa 65 m2. De platen zijn 50 cm bij 60-100 cm. Dikte 18-20 mm. Indiase gele Zandsteen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, er ligt nu een cementdekvloer.
Onze klant uit Tricht (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen vloer leggen uit heel Nederland:

Lamelparket en natuursteen leggen

Graag laat ik een houten lamelparket vloer verlijmen, dus zonder ondervloer. Het gaat om 60 m2 in de woonkamer en gang. Daarnaast moet er ongeveer 12 m2 worden betegeld met natuurstenen. De woning is goed bereikbaar.

Keukenvloer betegelen

Keuken en bijkeuken vloer moeten betegeld worden. In totaal 6 vierkante meter. Ik heb zelf de tegels ( geen natuursteen ). Ik woon in een flat op de 2e etage ( lift aanwezig )

Terras uitbreken en aanleggen

Wat wil je bekleden? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaand terras uitbreken en opruimen. Huidig terras is een betonnen terras waarop geen nieuwe tegels worden gelegd. Terras is 40 m2. Wij twijfelen tussen keramische tegel of natuursteen. Wij zouden graag weten wat de kosten ongeveer zijn voor het leggen van het terras, inclusief het uitbreken en afvoeren en exclusief.

Composiet terras leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m². Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een overdekt terras. Daar ligt nu een tegel in cement waarvan de randen zijn losgelaten en gebarst. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wel met marmer of graniet als het om het steentapijt gaat. Bij de tegels wel natuursteen.

Terrazzo leggen in keuken, halletje en toilet

Het laten leggen van een terrazzo vloer met een donkere rand. Mogelijk een graniet randje erin, De totale oppervlakte van de keuken is 19 m2. De bestaande natuursteen tegels gaan eruit en eronder zit een betonvloer met bewapening en vloerverwarming.

Bestaande terras vervangen

Betonnen vloer afvoeren en nieuw terras met natuursteen aanleggen met afschot en warm/koude brug goot. Terras 28 vierkante meter. Schuine op en af paadjes voor kliko het is een verhoogt terras.

Houtkachel plaatsen in hoekwoning met 3 woonlagen

In de woonkamer willen wij graag een houtkachel plaatsen. De vloer is van natuursteen met vloerverwarming. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen met betonnen vloeren. De begane grond is circa 60 m2. Navraag bij de gemeente leert dat wij een vergunning hiervoor nog moeten aanvragen.

Waterdichte sierpleister in de badkamer

Badkamer waterdicht stuken over een tegellaag heen. Ook de vloer stuken over een tegellaag, natuursteen dit keer, ook in de inloopdouche als dit mogelijk is? Daarnaast het toilet beneden stuken, alleen de wanden, de vloer wordt PVC gelegd. Over het precieze soort stucwerk laat ik me graag informeren. Uiteraard moet het waterdicht zijn voor wat betreft de vloer en wanden bij de douche en bad. Bij het toilet waarschijnlijk minder belangrijk. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Natuursteen vloer leggen

De natuurstenen vloer ligt goed in de ruimte maar laat op meerdere plekken los. Graag laat ik de vloer opnieuw lijmen. De oppervlakte is 70 m2. Separaat zou ik graag een indicatie ontvangen voor het polijsten van de vloer.

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.

Partners

Partners van Casius