Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor hal- en badkamervloer betegelen:

Hal- en badkamervloer betegelen

Het betreft circa 12 m2. Het is een garderobekast, entree en de badkamer op de benedenverdieping. Voegmiddel en kit hebben we. Egaline of tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman. De tegels zijn 15 x 90 cm. Het leggen moet diagonaal gebeuren.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hal- en badkamervloer betegelen uit heel Nederland:

Hal en badkamervloer betegelen

Ik wil graag de tegels in mijn hal en badkamer vervangen door Portugese tegels. Het gaat om 2 aansluitende ruimtes van samen ongeveer 9 m2. Er zit wel een klein hoogteverschil dus doorleggen is geen optie. Op dit moment zitten er tegels in van 40 x 40 cm, deze waarschijnlijk vervangen door tegels van 20 x 20 cm (nog niet aangeschaft). Het is geen vierkante/rechthoekige ruimte (en aantal uitstekende muurtjes). Graag offerte en aantal werkdagen sturen op basis van met en zonder verwijderen oude tegels, ook graag en eerst mogelijke datum laten weten.

Hal-, toilet- en badkamervloer laten betegelen

Ik wil graag de vloer in de hal, het toilet en de badkamer laten betegelen. We denken aan plavuizen met een droogloopmat in de hal. Afmetingen zijn ongeveer: Hal 3 x 1.80 meter, toilet 0.92 x 1.18 meter, badkamer 3.26 x 2.65 meter. Tegels zullen hetzelfde zijn en gaan we nog uitzoeken. Er liggen al tegels, maar vanwege het hoogte verschil met de houten vloer in de woonkamer mogen de nieuwe tegels over de oude tegels heen gelegd worden. Het betreft een nieuwe woning waar wij op 1 mei de sleutel van zullen krijgen.

Vochtproblemen analyseren en oplossen

We hebben vochtproblemen in en om de badkamer: Wij hebben vochtdoorslag naar de hal, het water blijft staan op de badkamervloer en de badkamermuur zet uit. Ik denk dat het putje van de douche niet goed zit of dat het om de kitranden gaat. De badkamer is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Graag offerte voor analyse en mogelijkheden voor oplossing.

Lekkage verhelpen en stucwerk herstellen

Lekkage verhelpen en stucwerk herstellen. We hebben een lekkage van de badkamervloer naar de onderliggende hal. Hierdoor is het stucwerk beneden ook beschadigd geraakt.

In de woonkamer, keuken, hal en wc komt ...

In de woonkamer, keuken, hal en wc komt een leistenen vloer welke in de specie gelegd dient te worden. Ook de de casco opgeleverde wc en badkamer moet worden getegeld. Afmetingen vloer beneden is 60m2 en badkamervloer is +/- 6 m2. Wanden wc+badkamer +/- 15m2 Een bedrijf wat ook sanitair kan plaatsen geniet eventueel de voorkeur. In dat geval dienen ook 2x wc, bad, douche, douchewand, fontijn en badmeubel geplaatst te worden. Graag een prijsindicatie voor beide zaken apart.

Vanaf 1 okt een oud pand in de haven van ...

Vanaf 1 okt een oud pand in de haven van Oud- Beijerland. 3 verdiepingen, momenteel een goede aannemer, maar zoek vaklui voor een aantal specifieke klussen: sloop, stuc, gietvloer, dakisolatie en openhaard. Sloopwerk: demonteren en afvoeren van... hal (gips)+trap (hout) grindtegels+2-8m3 zand alle wanden (10m), kozijnen met deuren (5) op 1e verdieping (steen+hout) badkamer sanitair 6m2 badkamervloer van beton houten vloer+ondervloer (gespijkerd en gelijmd op houtvezelplaat) Keuken slopen+5m2 tegelvloer trap+div houtwerk Vloer: Op BG ligt nu vloer van beton, keuken (30m2) is niet vlak en dient op gelijke hoogte met rest te worden opgehoogt (4-8m3 nodig), rekening houdend met leidingwerk. Dan 100m2 egaliseren incl vloerverwarming. Stucwerk: ong. 200m2 Open haard: door buitenmuu

Bestaande situatie: Badkamer met douche ...

Bestaande situatie: Badkamer met douche en toilet van zo'n 5 m2. Gewenste situatie: Opp. van badkamer verdubbelen dmv bijtrekken van hal. Dit betekend dat de badkamervloer uitgebreid dient te worden, muren (ver)plaatsen, voordeur appertement verplaatsen door verdwijnen halletje. Inbouwen: douchecabine, toilet, wastafel, 2 deuren + geheel betegelen.

Globale beschrijving plattegrond:Midden ...

Globale beschrijving plattegrond:Midden in de wand een deur vanuit de hal, kleine doorgang in badkamer van 1 bij 1 m2 Hierna ruimte groter: 190 m breed en 2.70 m lang. Nog een deur aan de zijkant met bad aan de kopse kant. Situatie nu: badkamervloer is overgetegeld over oude gogoten vloer( granito?).wandtegels niet tot plafond. Oud bad, eromheen getelgeld. oude radiator en oude wastafel. Volgens bouwtechnisch rapport geen loden leidingen maar zou toch nog kunnen. Wat wij willen: grote tegels op de vloer 40x40 cm. Ook grote tegels op muur(nog niet bekend welke). Glazen douchewand, aan muur bevestigd voor inloopdouche van 150 x90. Regendouche aan muur bevestigd. Wastafel zonder kastjes. Geen WC. Per 1 mei krijgen wij de sleutel van het huis. Plan is zo spoedig mogelijk te beginnen.

Sloopwerk: tussenmuur ...

Sloopwerk: tussenmuur badkamer-tussenhalletje, richel badkamervloer en tegels, doorgeefluik keukenmuur en tegels, wc-pot, keukenblok, tegelvloer hal eruit. Wegwerken, omleiden van verwarmingsbuizen en waterleidingen en gasleiding Metselwerk: Dichtmetselen keukenmuur waar doorgeefluik zat. Verplaatsen van 1 deur. Badkamer: plaatsen van bad, badkamer (vloer- en muur)tegels, badmeubel met wasbak, zwevend toilet. Keuken: plaatsen nieuw keukenblok en keukentegels (vloer- en muur), aansluiten fornuis en vaatwasser. Hal: plaatsen vloertegels.