Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Tiel of directe omgeving.

385 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren, het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, badkamer betegelen, badkamervloer opnieuw betegelen, badkamer betegelen, opnieuw betegelen 2 gangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Tiel:

Garagevloer betegelen

Ik wil graag mijn garagevloer laten betegelen met eenvoudige tegels (moet ik nog aanschaffen) 30 m2 in week 26. Garage is nieuwbouw en wordt zeer waarschijnlijk net voor week 26 opgeleverd. Dit is het eerste wat ik wil laten doen dus uitstel is niet mogelijk.

Plavuizen laten leggen

Ik wil graag plavuizen laten leggen voor een oppervlak van ongeveer 55 m2. De tegelgrootte is 60 x 120 cm.

Kit- en voegwerk vervangen

Ik zoek een vakman die in mijn badkamer de kitranden kan vervangen. Daarnaast dienen de voegen opnieuw gevoegd te worden. Het gaat om een vervangen van de voegen van ongeveer 1 m2. Daarnaast dienen alle kitranden in de gehele badkamer vervangen te worden.

Woonkamer, hal en keuken laten betegelen

De totale oppervlakte bevat ongeveer 40 vierkante meter. Waarschijnlijk moet de woonkamer vloer eerst geëgaliseerd worden. En het gaat om houtlook tegels, deze schaf ik zelf aan. Geen voorwerk nodig, dat doe ik zelf.

Tegels zetten boven aanrecht

Ik wil graag tegels laten zetten boven mijn aanrecht. Het gaat om 2 m2.

Hal- en badkamervloer betegelen

Het betreft circa 12 m2. Het is een garderobekast, entree en de badkamer op de benedenverdieping. Voegmiddel en kit hebben we. Egaline of tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman. De tegels zijn 15 x 90 cm. Het leggen moet diagonaal gebeuren.

Woonkamer vloer betegelen

Betegelen (houtlook tegel 20/30 X 120 cm) van de woonkamervloer (9 x 6 meter) en aanleggen van vloerverwarming. Ik regel zelf de materialen.

Vloertegels laten leggen

Graag wil ik in huis op de vloer in de hal (voordeur) en keuken tegels laten leggen. Het gaat om 3 m2 en 4 m2. De tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm. De tegels sluiten aan op een houtenvloer. Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte.

Toilet betegelen

Toilet van 95 cm x 120 cm: Vloer betegelen (tegels van 60 x 60 cm), wanden tot aan plafond betegelen (tegel van 60 x 30 cm) en waterreservoir betelen met stoken (tegels 5, 10 en 15 x 60 cm). Alles is glad gestukt, tegels al aanwezig, voor lijm en voegsel wordt gezorgd.

Estrikkenvloer leggen en eventueel leveren

In een hal van ongeveer 14 m2 wil ik een estrikken-vloer laten leggen. Donkerblauwe en rode estrikken van 20 x 20 cm, in een diagonaal patroon. Zie bijlage. De drie vlakken liggen op drie verschillende niveaus. De estrikken zelf zijn nog niet aangeschaft, dus daarin is hulp ook welkom. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Badkamer en WC betegelen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en deze wordt in week 29 opgeleverd. Alle spullen hebben wij al, wij moeten alleen nog iemand hebben die de tegels professioneel kan plaatsen. Ik wil graag de badkamer en het toilet graag laten betegelen. Het betreft samen ongeveer 45 m2.

Keukenmuur betegelen

Op 20 mei krijg ik de sleutel van het door mij gekochte appartement. Ik wil daar in de keuken ongeveer 4 m² tegelwerk laten plaatsen. Het gaat om tegelwerk boven het aanrecht en een klein stukje aan de zijkant, naast de vaatwasser. Wij zullen zelf het behang verwijderen en de muur schoon maken, klaar voor het betegelen. Wij willen het werk graag zo snel mogelijk, op of na 20 mei, laten verzorgen. Er mag ook een aanbieding voor de tegels worden gedaan.

Plavuizen leggen op een houten ondervloer

Ik heb 75 m2 vloertegels die op een houten ondervloer gelegd moeten worden het liefst met vloer verwarming. Kunnen jullie dit verzorgen? En tegen welke prijs ongeveer? Ik hoor graag uw reactie.

Vloer betegelen in de toilet

Toilet van 111 x 128 x 225 cm wanden voorzien van raggelwerk, isolatie en gipsplaten daarna betegelen 20 x 30 cm wit. De vloer van het toilet voorzien van hout daarna betegelen zwart 30 x 30 cm of een andere maat. De wanden en de vloer zijn nu ook betegeld en dat moet eruit gehaald worden. We hebben lekkage gehad.

Wandtegels plakken in de keuken

In de keuken, kale muur willen we graag muurtegels. De tegels zijn gekocht, langwerpige tegels. Het oppervlak is circa 2,5m2, wie kan ons hiermee helpen?

Vloertegels leggen

In de garage / leefruimte wil ik vloertegels plaatsen, er liggen nu straattegels die verwijderd en eventueel afgevoerd zullen moeten worden. Het is ongeveer 30 m2 oppervlakte. Levering van de tegels graag in overleg met de vakman.

Vloer betegelen van de toilet en hal

Ik wil de vloer van het toilet en de hal laten tegelen. Het is tussen de 2 en 3 m2. De ondergrond is geëgaliseerd. Ik heb alles in huis. Formaat tegels: 15 x 30 cm.

Vloer betegelen in de hal en toilet

Toilet en hal laten tegelen 2 tot 3 vierkante meter. Ik heb alles in huis.

Circa 70 m2 tegels plakken

Tegels plakken op cement dekvloer, moet strak en glad, betreft tegels van 30x80, gacalibreerd dus vlak en strak, van 1,5 cm dikte. Het gaat om 70 m2. De tegels lever ik zelf aan.

Keramische vloer leggen +/- 100m2

Voor mijn nieuwe huis ben ik opzoek naar een vakman die mijn tegelvloer ter grootte van 100 m2 perfect kan leggen met tegels van 60 x 60 cm. Ook dient de vloer afgewerkt te worden met stenen plint. Keramische tegels leveren we zelf aan. We zoeken een vakman die heel precies werkt. De klus zal in januari 2012 uitgevoerd dienen te worden.

Leggen van tegels in een ...

Leggen van tegels in een nieuwbouwwoning. Formaat nog onbekend, graag een offerte voor 60x60 cm en een formaat kleiner. Graag contact per e-mail.

Het betegelen van een volledige ...

Het betegelen van een volledige achterwand in de keuken. Er moet langs de afzuigkap en een wandkast getegeld worden.

Achterwand keuken betegelen plus 6 gaten ...

Achterwand keuken betegelen plus 6 gaten boren in de tegels voor stopcontacten en voegen

Wij hebben een huis gekocht en willen ...

Wij hebben een huis gekocht en willen graag de badkamer en wc opnieuw laten betegelen. We hebben de tegels al uitgezocht. De douche heeft een vloer opp van 119 x 199 en de wc van 100 bij 120. Vloeren en wanden tot aan plafond.

renovatie badkamer: oude badkamer moet ...

renovatie badkamer: oude badkamer moet worden verwijderd, inclusief oude betegeling. waarschijnlijk vervanging van een deel van een muur (houtskeletbouw, na lekkage door oude tegelwand). Betegeling vloer en wanden. Installatie bad/douche/toilet door installateur. Offerte voor totaal mag uiteraard ook. Budget is uiteraard bespreekbaar. Tegels e.d. worden door ons geleverd.