Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wandtegels vervangen in een horecazaak:

Wandtegels vervangen in een horecazaak

In onze horecazaak zijn wandtegels beschadigd op een stuk muur van 160 x 117 cm. Wij willen die wandtegels laten verwijderen en er weer tegels laten plaatsen. Het gaat om witte tegels van strakke maat 15 x 15 cm. Graag sneldrogende middelen gebruiken i.v.m. de openingstijden van onze horecazaak. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang dan uw prijsopgave.
Onze klant uit Terschuur (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandtegels vervangen in een horecazaak uit heel Nederland:

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn douche ruimte opnieuw laten betegelen . De oude tegels zijn Sphinx wandtegels van 25 bij 33 centimeter en de vloertegels zijn 25 bij 25 centimeter en die moeten dan ook eerst worden verwijderd. De hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 centimeter en 260 centimeter hoog. Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis, wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen.

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)

Badkamer moderniseren

Het plaatsen van een regendouche en thermostatische kraan. Afvoergoot plaatsen en enkele wandtegels bevestigen daar waar de douchebak heeft gezeten. Vloertegels leggen op de plek van de douchebak. Douchewand plaatsen. Wastafelkraan vervangen. Vraagje: wat betekend "gewenste aantal aanbiedingen".

Toilet renoveren als onderdeel van een verbouwing

Wij willen volgend jaar in de 1e week van maart gaan starten met het verbouwen van ons huis. We willen de complete woonkamer verbouwen, de keuken vervangen en de wanden en plafonds laten stuken. In de woonkamer moet ook nog een kast worden gemaakt. We willen ook een onderdorpel van een kozijn laten vernieuwen. Verder willen we onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen nieuwe wandtegels en de betonvloer laten egaliseren. We willen de afvoeren laten nakijken. Het fonteintje en de kraan moeten vervangen worden en we willen er een nieuw plafond in. De muren boven de tegels moeten glad gestuukt worden. We zullen zelf nieuwe wandtegels aanschaffen. We hebben nog watervast laminaat dat ook in onze badkamer ligt. Dat voldoet heel goed en we willen dat ook in de toiletruimte plaatsen of laten plaatsen. We hebben nu een inbouwtoilet en willen weer een zelfde toilet laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de renovatie van het toilet. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het slopen van de ruimte, maar dat kunnen we eventueel zelf doen. Er zal op dat moment al een container voor de deur staan voor het afval. We stellen uw bezoek op prijs.

Granito-vloer leggen in een kleine badkamer

In een vakantie-appartement hebben wij een badkamer van 1 x 2 meter met een granito-vloer. We hebben het toilet vanuit de badkamer verplaatst naar een ruimte ernaast. Nu willen we de vloer laten herstellen en er een nieuwe granito-vloer overheen laten plaatsen. De wandtegels worden ook vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte voor het vernieuwen van de vloer.

Badkamer- en toiletverbouwing

Wij zijn opzoek naar een handige aannemer die onze simpele jaren 80 badkamer (L-vormig) + losse toilet ruimte in 2017 kan verbouwen en moderniseren. Totaaloppervlak is circa 6,5m2 incl toilet. Qua periode zijn we vrij flexibel. Het kan vanaf oktober. De woning ligt aan de rand van Amsterdam-Noord, bij 't IJ in de buurt. De badkamer is eenvoudig en we willen deze nu een upgrade geven met oog op toekomstig verhuur van de woning. Badkamer moet simpel blijven, maar wel strak modern en netjes. Werkzaamheden: - Verplaatsen/wegwerken van leidingen . Leidingen hoeven niet op een totaal andere paats te komen, maar lopen nu lelijk boven of onderaan de muur. Oogt erg druk. Graag de optie meenemen om dit in te frezen of te verplaatsen/vervangen. - Overtegelen en stucen van wanden (nieuwe tegels worden rond 30 x 60 cm) - Plaatsen van wastafelmeubel op zelfde locatie huidige wastafel - Plaatsen van een nieuwe douche op zelfde locatie huidige douche - gipswand plaatsen voor scheiding inloopdouche en een wasmachine (graag meenemen in offerte) - Plaatsen gipsplafond met spotjes (optioneel meenemen in offerte) - Vloer badkamer blijft liggen Toiletruimte: - Plaatsen nieuwe wandtegels en vloertegels - Plaatsen zwevend toilet - Plaatsen nieuw fonteintje Denk qua opzet en sanitair aan een budget badkamer met redelijk grote wandtegels. Wij gaan er vanuit dat er geen tegels gesloopt hoeven te worden. Alleen het oude sanitair. - Optioneel meenemen: installatie van een inbouw vaatwasser in de keuken (incl. Verbouwen keukenkastje). Ons doel is het realiseren van een nette, moderne en rustige badkamer + toiletruimte voor een eerlijk maar bescheiden budget. Wij zoeken daarom naar een ervaren partij die waar mogelijk efficiënt te werk kan gaan en hier wellicht wat winst kan behalen. Foto's van de huidige badkamer kan ik nasturen. Bij interesse zou het ook heel fijn zijn als we een afspraak kunnen inplannen om de badkamer en mogelijkheden na te lopen. Dit zou kunnen op woensdag of don

Badkamer en toilet laten vernieuwen

Wij willen een nieuwe douchecabine laten plaatsen en het toilet vervangen. Bij vervangen toilet moet dan ook de toiletvloer opnieuw betegeld worden (van vast toilet naar hangend model). Wellicht ook iets van wandtegels voor het gedeelte van het inbouwreservoir. Tevens moet het licht in de badkamer worden vervangen (touwtje waarmee je het aan/uit doet werkt niet meer). De details bespreek ik graag met de vakman want ik weet nog niet precies wat ik wil. Ik sta dus ook open voor advies!

Badkamer veranderen

Ik wil de badkamer laten renoveren: - Bad eruit en vervangen met inloopdouche; - Meubel, toilet en radiator vervangen; - Optioneel vloerverwarming verwarming; - Wandtegels vervangen, er zijn nu meerdere lagen. Afmetingen zijn ongeveer 230 x 145 cm. Vloer verstevigd? De rest van de verdieping heeft een houten vloer.

Badkamer aanpassen op levensloop

Badkamer opknappen met oog ook op onze leeftijd , dus een makkelijker instap van de douche enz. De badkamer is ruim 25 jaar oud. De badkamer heeft een douchecabine, wasmachine, droger, wastafelmeubeltje en een radiator. De badkamer is ongeveer 2 x 3.5 meter. Wat er gedaan moet worden: De douche moet een inloopdouche worden. Vloer aanpassen voor de inloopdouche. Wandtegels vervangen. Nieuw wastafelmeubel. De wasmachine moet blijven staan, misschien kan de droger erop geplaatst worden. Wandtegels vervangen. Er is een badgeiser in de badkamer, die voorlopig laten hangen. Het plafond is van kunststof schroten. Er zijn twee klapramen in de badkamer. Optioneel vloerverwarming aanbrengen.

Renoveren van badkamer en toilet

Renoveren van onze badkamer en toilet. Situatie nu is zoals op de bijgevoegde foto's. Beschrijving werkzaamheden: Badkamer: - In de nieuwe situatie maakt het bad plaats voor een hardstenen douchebak met douchecabine welke in de hoek komt waar nu de douchekraan hangt. - De radiator maakt plaats voor vloerverwarming - Toilet blijft op dezelfde plaats - Badkamermeubel vervangen maar blijft op de zelfde plaats, - Dubbel stopcontact plaatsen bij badkamermeubel - Plafond verlagen - Inbouwspots in het plafond - Regendouche inbouw maken - wandtegels(30*60) wit plus achter de douchecabine en hangend toilet mozaiek - Vloertegels(15*15) vervangen Toilet begane grond - staand toilet vervangen voor inbouwtoilet - Vervangen fonteintje - wandtegels(30*60) wit plus achter hangend toilet mozaiek - Vloertegels(15*15) vervangen Wij leveren zelf al het sanitair en tegels. Prijs graag inclusief kleinmaterialen

Partners

Partners van Casius