Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizen leggen:

Plavuizen leggen

In (open) keuken en bijkeuken, ca. 8 m² in totaal. Plavuizen, lijm en voegmiddel aanwezig. Ondervloer: glad beton.
Onze klant uit Rheden (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen leggen uit heel Nederland:

Vloerplavuizen leggen

Ik wil plavuizen + plinten (60x60 of 80x80) laten leggen in de woonkamer/ hal. Betreft een jaren 70 woning in Katwijk aan zee. Tegels worden door ons zelf aangeschaft.

Dekvloer storten en plavuizen leggen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het laten storten van een dekvloer van ca 5 a 6cm op een nieuw aan te leggen vloerverwarming op krimpnetten, en vervolgens een plavuizen vloer te leggen waarschijnlijk in 60x60cm tegel in volsteensverband, met een oppervlak van ca 45/50 m2.

woonkamer, keuken laten betegelen

ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen ( 50m2 ). Gewenste tegelsoort: plavuizen, kleur grijs . afmeting: 60 bij 60. Graag in wildverband late leggen. . Tegels nog niet aangeschaft.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Laminaat leggen

de werkzaamheden moeten verricht worden op de 1 e etage totale oppervlakte is 55 m2 plus 10 procent snijafval wordt dus 60 m2 Welke zaken moeten gebeuren? Enkel plaatsing (aankoop al gedaan) Ligt nu plavuizen, daarover willen we laminaat Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande tegelvloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren en nieuwe (plavuizen) vloer leggen keuken en gang

Ik wil graag de siergrindvloer in de keuken en in de gang verwijderd hebben en de ondervloer laten egaliseren. Daarna wil ik een nieuwe vloer laten leggen (plavuizen). In de keuken gaat het om 8 m2 en in de gang 6 m2. In beide gevallen ruim gemeten. De plavuizen tegels (30 x 30 en 7 mm dik) hebben wij al in ons bezit. Graag wil ik een offerte met een aparte kostenberekening per ruimte.

Plavuizen begane grond egaliseren door middel van deklaag

Wij willen over bestaande boeren plavuizen met grove voegen vinyl laten leggen en willen daarom de vloer geëgaliseerd hebben. Het betreft ongeveer 50 m2. Dit wil ik graag met een zandcementlaag laten egaliseren

vloer egaliseren

We hebben een oude boeren plavuizen vloer in de huiskamer en willen graag daar als het kan een laminatenvloer overheen leggen. Daarvoor willen we graag onze oude vloer laten egaliseren. Als kan dus alleen egaliseren, zodat we zelf de laminaten vloer kunnen leggen. Gaat in totaal om 30 m2.

Gat boren in keukenvloer

Ik wil een gat geboord hebben van tenminste 5,5 cm. en ten hoogste 6 cm in de keukenvloer van dik beton, onder het aanrechtblad in een bestaand keukenkastje. Locatie zo dicht mogelijk naar de muur. Kastje kan weggehaald worden, maar ruimte is beperkt. Huis is van 2005. Op de vloer liggen plavuizen. Zie foto. Doel is om via het gat een afvoerpijp van de wasbak naar de kruipruimte in aan te leggen.

Plavuizen

Wij willen ons gehuurde winkelpand met plavuizen laten leggen, 80 m2. Vloer is klaar om te leggen. Het gaat dus puur om het leggen van de plavuizen, materiaal zorg ik zelf voor

Partners

Partners van Casius