Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels leggen in keuken en bijkeuken:

Vloertegels leggen in keuken en bijkeuken

Wij willen nieuwe vloertegels in de keuken en de bijkeuken. Het zijn tegels die lijken op parket en die in visgraat motief gelegd moeten worden. Eerst moeten de oude tegels verwijderd worden en daarna moet een binnendeur 20 centimeter verplaatst worden. Wanneer de nieuwe tegels liggen moeten er ook nieuwe plinten komen. Eventueel moet ook behangen worden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen in keuken en bijkeuken uit heel Nederland:

Leggen tegels

In een woning en bijgebouw dienen er tegels geplaatst te worden. Het zal gaan om 200 m2 vloertegels met tegels van 60 bij 60 cm. Voor de wanden gaat het om 100 m2 met tegels van 30 bij 60 cm.

Keramische vloertegels leggen

Ik wil graag een keramische houtlook tegels van 27 x 163 centimeter laten leggen. Leggen in wildverband. De woonkamer bedraagt ongeveer 22 vierkante meter. De keuken bedraagt 10 vierkante meter. De hal is 3 vierkante meter en de bijkeuken is 6 vierkante meter. De woning gaat in 2018 gerenoveerd worden waarbij er een nieuwe betonvloer op de benedenverdieping komt. Of deze nog geëgaliseerd moet worden is mij nu nog onbekend.

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels laten leggen voor een oppervlak van 40 m2. We willen in de periode maart 2018 dit laten doen.

Begane grond betegelen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart of april 2018 worden opgeleverd. We willen daar op de begane grond 88 m² vloertegels laten leggen van 80 x 80 cm. Deze tegels kopen wij zelf. Het gaat om vloeren met vloerverwarming. We zoeken een tegelzetter die vanaf eind april beschikbaar is voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Tegelvloer leggen

Wij willen een nieuwe tegelvloer laten leggen op de begane grond in onze woning, over een bestaande tegelvloer. Het gaat om de woonkamer, hal en toiletruimte. We kopen 40 m² vloertegels van 30 x 60 cm bij Praxis. We ontvangen graag uw offerte voor de legkosten.

Vloertegels leggen

Ik wil graag een betonnen vloer van 12 m² laten betegelen met tegels van 35 x 35 cm. Ik heb de tegels al in huis en zoek een tegelzetter die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per mail.

Vloertegels in de keuken leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen. Het is een vrij kleine keuken op begane grond met een vloeroppervlakte van 5-6 m2 Tegels zijn 33x33 cm. Ondergrond is kaal beton. Zie bijgaande tekening Ik ben helaas doof, dus u kunt niet bellen, email is het beste.

Vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning

Op 12 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar op de begane grond graag ongeveer 65 m² vloertegels laten leggen. We hebben hiervoor al tegels gekocht, Scandinavia wood warm beige met de maat 31 x 62 cm. De lijm en voegmiddelen laten we graag door de vakman leveren. We zoeken een vakman die hier al in diezelfde week mee kan starten en ontvangen graag uw offerte.

Vloertegels laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van vloertegels van 170 bij 40 cm inclusief voegwerk. De oppervlakte is 91 m2 groot.

Vloertegels laten leggen

Wij willen onze tegelvloer vervangen door een nieuwe tegelvloer (ongeveer 40 m2) met vloerverwarming (hoofdverwarming), tegels zijn nog niet aangeschaft. Daarnaast moeten de drie verwarmingselementen verwijderd worden. Werkzaamheden zullen in week 6 uitgevoerd moeten worden. Graag een prijsopgave exclusief tegels.

Partners

Partners van Casius