Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Nijmegen of directe omgeving.

2295 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Nijmegen:

Benedenverdieping vloer woning tegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn woning kan voorzien van nieuwe tegels. Het betreft de woonkamer, keuken, hal, berging en toilet. Stenen zijn al besteld, betreft natuurstenen tegels 40 bij 70 tot 120 (Carbon Gold). Wildverband. Momenteel liggen er al 2 tegellagen met daaronder vloerverwarming, ik denk dat het beste is de bovenste tegellaag te verwijderen, maar sta daarin open voor advies. De huidige plinten (10 cm hoog, plavuizen) moeten sowieso eerst verwijderd worden. Het gaat om 100 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Zowel de vloer als de wanden. Tegels zijn 30 x 30 cm. Er moet ook een cementdekvloer aangebracht worden voordat er betegeld kan worden. Er kan over de wanden heen betegeld worden. Het totaal oppervlak van de badkamer is 1.80 x 1.60 meter en het te betegelen stuk is circa is 28 m2.

Gehele badkamer tegelen

Ik wil de gehele badkamervloer en -wand betegelen. Het oppervlak is totaal 20 m2.

Toiletvloeren laten betegelen

Het gaat om twee toiletruimte, waarvan de vloeren betegeld moeten worden met tegels van 60 x 60. Evt inclusief plinten van dezelfde tegels. Graag offertes via mail.

Vloer toilet betegelen

Ik wil tegels na het egaliseren leggen. Het oppervlak is ongeveer 100 bij 90 cm. De wc pot moet worden verwijderd en erna teruggeplaatst worden. Ook moet er eventueel worden afgekit.

Keramische tegelvloer vervangen

Oppervlakte woonkamer: 75 meter, Werkzaamheden: - oude keramische tegels verwijderen - betonvloer schuren en egaliseren - nieuwe keramische tegels leggen (tegels zijn besteld) Graag over 1 a 2 weken starten! Graag ontvang ik een totaalprijs. Tel:

Tegelvloer in de woonkamer, keuken en gang vernieuwen

Ik wil mijn tegelvloer laten vervangen na waterschade. De oude tegels zullen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte bedraagt ongeveer 72 m2 en tegels zijn 30 x 30 cm.

Tegels zetten in washok

Betreft het betegelen van het washok. De wanden bestaan uit gibo blokken en de vloer is van beton. Op de wanden komen tegels van van 30 x 60 cm en op de vloer tegels van 60 x 60 cm. De vloer is 7 m2 groot en de wanden 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Begane grond betegelen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart of april 2018 worden opgeleverd. We willen daar op de begane grond 88 m² vloertegels laten leggen van 80 x 80 cm. Deze tegels kopen wij zelf. Het gaat om vloeren met vloerverwarming. We zoeken een tegelzetter die vanaf eind april beschikbaar is voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Vloertegels leggen in keuken en bijkeuken

Wij willen nieuwe vloertegels in de keuken en de bijkeuken. Het zijn tegels die lijken op parket en die in visgraat motief gelegd moeten worden. Eerst moeten de oude tegels verwijderd worden en daarna moet een binnendeur 20 centimeter verplaatst worden. Wanneer de nieuwe tegels liggen moeten er ook nieuwe plinten komen. Eventueel moet ook behangen worden.

Gehele badkamer en toiletruimte tegelen

Ik wil een offerte ontvangen voor het betegelen van mijn badkamer van 280 x 200 cm en toiletruimte van 100 x 100 cm.

Keuken betegelen

Wij zoeken iemand die tegels kan zetten. Het gaat om ongeveer: 75 m2 wandtegels 75 m2 vloertegels Bij een hele aantrekkelijke offerte, kan de opdracht deze week of volgende week al gedaan worden!

Portugese tegels op de keukenwand aanbrengen

Ik wil graag Portugese tegels laten zetten tegen de achterwand van de keuken, 3.60 m2. De tegels zijn 20 x 20 cm. Primer noodzakelijk vanwege glasvliesbehang. Ook graag afkitten. Het gaat om de wand tussen het aanrechtblad en de kastjes, de randjes moeten dus ook gekit. De tegels zullen wij zelf aanschaffen, de rest mag u meenemen.

Portugese Castelo buitentegels leggen

Ik wil in mijn voortuin 1,5 m2 Portugese tegels laten leggen voor een tuinbankje (in patroon van 4 tegels bij elkaar vormt een cirkel). Ik heb de tegels in huis, verder nog geen benodigdheden.

Kit vervangen in de badkamer

Ik wil graag kit vervangen in de douche; het gaat om 2 maal 80 cm, 2 maal 100 cm en 2 maal 180 cm.

Badkamertegels opnieuw voegen

We willen de douchecabine vervangen. De hele badkamer is betegeld. Maar alleen de voegen in het douchedeel moeten vervangen worden. We hebben een lekkage. Ook de voegen rond het afvoerputje moeten vervangen worden. Het gaat om twee wanden (in een hoek) en een gedeelte van de vloer. Sommige tegels hebben een beschadiging. Kunnen de gescheurde tegels eventueel ook worden gedicht? In totaal gaat het om een oppervlakte van 5 m2. Het gaat om een jaren '30 huis, hier wonen we al 25 jaar in.

Douche opnieuw betegelen

We hebben een douche in een badkamer met simpele witte tegels tegen de wand. Sommige tegels zijn stuk en het voegwerk is niet 100% op sommige plekken. We willen de douche opnieuw laten betegelen. De oppervlakte is ongeveer 1 bi 1 meter groot.

Balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. Dit is 4 m2. Het balkon wil ik betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 centimeter groot. Dit balkon heeft een betonnen ondergrond. De vorige bewoner heeft grasmat erop gelegd. Het balkon is in 2013 gemaakt.

Betegelen van de beganegrondvloer in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in de 2e helft van januari zal worden opgeleverd. Wij willen daar dan de beganegrondvloer van ongeveer 42 m² graag laten betegelen met tegels van 30 x 120 cm. Er ligt al vloerverwarming in die vloer. De toiletruimte is al betegeld en het tegelwerk hoeft niet door te lopen onder het keukenblok. Wij hebben de tegels al besteld, over de overige materialen willen we graag even overleg. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegelwerk boven het aanrecht plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt rond september/oktober 2017 opgeleverd. Ik ben momenteel diverse afwerkingskosten aan het inventariseren. Ik wil bij Gamma ongeveer 2,5 m² metrotegeltjes kopen, die dan geplaatst moeten worden boven een parallelkeuken. Het gaat om een betonnen wand van 55 cm hoog en 330 cm lang. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het plaatsen, voegen en afkitten van de tegeltjes. De tegels koop ik zelf, de lijm, voegmiddel en kit kan de vakman leveren.

Afwerkvloer en tegelwerk in de badkamer van een nieuwbouwwoning

In januari/februari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakman die een afwerkvloer kan plaatsen, een dekvloer van ongeveer 6 m². Verder willen we het complete tegelwerk, inclusief voegen en kitten laten verzorgen. Wij doen zelf het leidingwerk en de installatie van het sanitair. Wij hebben tegels van 60 x 60 cm voor de vloer van 6 m² en voor 1 wand en de badwand, samen 7 m². Verder hebben we wandtegels van 30 x 60 cm voor de overige wanden. Als laatste hebben we decortegels van 19 x 57 cm voor de strook achter de douchewand en 4 nissen. We kunnen een plattegrond en impressie toesturen. We gaan ervan uit dat de vakman zorgt voor lijm, voegmiddel, kit en de materialen voor de dekvloer. We ontvangen graag uw offerte.

Wanden in de toiletruimte betegelen

Ik wil de wanden in mijn toiletruimte laten betegelen. Ik zal zelf het bestaande tegelwerk verwijderen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 6,5 m² tegelwerk met tegels van ongeveer 20 x 20 cm. Ik zal de tegels zelf aanschaffen. Er zit al een inbouwreservoir, dat opnieuw betegeld moet worden. Er komt een natuurstenen afdekplaat boven. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer opnieuw tegelen

Ik wil graag de badkamer van 3 x 2 meter opnieuw laten betegelen. Ik zal zelf de oude tegels van de wanden verwijderen, de vloer hoeft niet gedaan te worden. Eventueel wil ik ook een nieuw badkamermeubel laten plaatsen.

Wand bekleden met witte metrotegels

In mijn winkelruimte aan de wil ik een wand bekleden met witte metrotegels. In dat kader moet er 60 m2 witte metrotegels, afmeting 75 bij 150 mm geleverd en gezet worden. Het is voor een niskast, ik kan er een tekening van sturen. De kast zal van MDF gemaakt worden. Wat zou uw prijs voor deze klus zijn? Inclusief alle materialen.

Badkamer betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van de vloer en de wanden. De badkamer is ongeveer 40 m2.