Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor begane vloer tegelen:

Begane vloer tegelen

In november 2020 krijgen wij de sleutel van ons huis. We gaan op de begane grond de houten vloer zelf verwijderen en afvoeren. Zodra de vloerverwarming erin ligt willen we de begane grond betegeld hebben. Wij zorgen zelf voor de vloertegels. Het gaat om circa 80 m2 vloeroppervlakte wat betegeld moet gaan worden.
Onze klant uit Herveld (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begane vloer tegelen uit heel Nederland:

natte plek op de vloer begane grond

bij de ingang achter de voordeur naast de WC is er een natte plek die erger wordt als het geregend heeft. Wij willen graag dat dit probleem wordt verholpen. Er is ook een kruipruimte aanwezig, wellicht dat het hier vandaan komt. Wij zijn opzoek naar een vakman die dit probleem kan opsporen en een oplossing kan vinden.

egaliseren zandcementen dekvloer

In ons nieuwbouwhuis ligt een zandcementen dekvloer over de vloerverwarming. Deze vloer is langer dan 6 maanden geleden gestort. Omdat we de vloer willen verven met betonverf en hij nu wat korrelig overkomt willen we hem graag egaliseren. Het betreft de woonkamer en gang op de begane grond met een totaal oppervlak van 40 m2. We schatten zelf in dat een laagdikte van 2 a 3 mm voldoende zou moeten zijn. We zijn benieuwd naar de kosten en op welke termijn de werkzaamheden zouden kunnen plaatsvinden. Met vriendelijke groet, Marco Breddels

Een zandcementvloer storten

Er moet een zandcementvloer gelegd worden in de gang en toilet. Het gaat om 8 vierkante meter en het is in 1 ruimte. Dikte van de vloer 5 cm. Er worden leidingen op de huidige betonnen vloer gelegd. Dit betreft vloerverwarming. De ruimte bevindt zich op de begane grond.

Zandcement dekvloer

gaat om een begane grond vloer met vloerverwarming 85m2 daarnaast verdiepingsvloer 5m2. Foto's van de situatie zijn beschikbaar. Eventueel langs komen zou ook een optie zijn

Verplaatsen stopcontact in badkamer en elektra checken

Stopcontact van de wasmachine verplaatsen in een badkamer op de begane grond. Het huis heeft een kruipruimte en de vloer in de badkamer is zwaluwstaart betonvloer. Daarnaast zou ik graag de elektra-bedrading in de badkamer laten checken. Toen ik met mijn vader de ventilatie aangesloten heb (een aantal jaren terug) concludeerden we dat de blauwe en bruine draad ergens zijn omgedraaid (of verkeerd-om aangesloten). Zelf hebben we de oorsprong echter nooit gevonden.

Vloer in nieuwbouwwoning egaliseren

Sleuteloverdracht 15 juli 2020. Graag zo spoedig mogelijk daarna de begane grond en de 1e verdieping egaliseren. Totaal circa 110 m2. Moet goed strak en glad ivm later leggen en verlijmen van pvc-vloer.

Een zandcementdekvloer over vloerverwarming leggen

We zoeken een zandcement vloer voor over een vloerverwarming. Die ligt op een isolatielaag, die ligt op een nieuwe betonvloer na funderingsherstel. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Het betreft de begane grond.

PS renovatievloer (droog) laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een renovatievloer droog en vloerverwarming op de begane grond van mijn huis. Totale oppervlakte is 70m2. Woonkamer, gang, keuken en eetkamer. De houten vloer en balken zal ik zelf verwijderen.

Houten vloer laten schuren

Wij willen graag onze houten vloer in de woonkamer en in de gang (begane grond) srofvrij laten schuren en polijsten De totale oppervlakte 49 m2 en de vloer is van brasiliaanse eik (tauari).

Zandcementdekvloer aanbrengen op begane grond

Op de begane grond vloer (44 m2) 5 cm dikke zandcementdekvloer aanbrengen op elektrische vloerverwarming (netten) en op de (aangebouwde) keukenvloer van 4 m2 ook een zandcementdekvloer aanbrengen maar daar wordt de vloerverwarming ingefreest dus andere dikte. Totale vloeroppervlakte 47 m2.

Partners

Partners van Casius