Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hedel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hedel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hedel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hedel of directe omgeving.

74 klanten uit Hedel bevelen een bij Casius in Hedel aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hedel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hedel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hedel:

Vloer tegels leggen

Voor mijn nieuwe woning zoek ik een tegelzetter voor de vloertegels, 50m2, voor 60x60 tegels. Graag een prijsopgave/offerte voor deze klus.

Tegelwerk in de badkamer

Wij willen een badkamer laten betegelen. De afmeting is 2 x 2.32 meter. De tegels hebben wij zelf. Afmeting van de wandtegels is 30 x 60 cm en van de vloertegels en achter de toilet 15 x 60 cm. Totaal oppervlakte voor het betegelen 15.50 vierkante meter. We hebben gipsen wanden.

Vloertegels laten leggen

Wij hebben een inpandige garage die in twee is verdeeld. Een ruimte is de bijkeuken geworden van 2x3,3m en de andere ruimte is leeg en is 4x3,3m. We willen beide ruimtes graag betegelen met 60x30 tegels. Deze tegels heb ik reeds aangeschaft. In de bijkeuken liggen al vierkante tegels van 30x30 die eruit moeten. In de andere ruimte ligt niks (betonnenvloer), maar hier zit een luik bij de deur die toegang geeft tot de kruipruimte. Hier moet dus een inloopmat o.i.d. komen.

We zoeken iemand die de vloer wil ...

We zoeken iemand die de vloer wil betegelen in de keuken en gang.