Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Harderwijk of directe omgeving.

342 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, keramische tegels plaatsen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Harderwijk:

Tegelwerk in de badkamer

Wij hebben een badkamer van 2 x 3,5 meter en 2,6 meter hoog. Wij willen wand en vloer betegelen, dus circa 25 m2 muur en 7 m2 vloer. Tegels gemiddeld 30 x 60 cm. Uit te voeren begin november.

Doucheruimte van tegelwerk voorzien

De doucheruimte is 0.8 m2 groot. Hier liggen nu tegels van 60 bij 60 cm in die in 2004 geplaatst zijn. Doordat er bomijs onder de tegels moet dit opnieuw gelegd worden. De tegels moeten er heel uitgehaald worden en opnieuw geplaatst. Het is niet duidelijk van wel materiaal de ondervloer gestort is en er is geen vloerverwarming aanwezig. Na het leggen dient er te worden gevoegd en de vloernaad afgekit.

Douche ruimte betegelen

Ik wil graag de vloer en misschien de wanden laten betegelen. Ik zoek zelf de tegels uit, het betreft een zomerhuisje die over 2 jaar gesloopt wordt dus moet goedkoop ongeveer 2.5 bij 1.20 meter

Marazzi Memento Silver aanleggen

Wij zijn benieuwd wat de totaal kosten zouden zijn inclusief leggen. Het betreft de tegel van Memento Silver 75 x 150. Het gaat om nieuwbouw, met vloerverwarming, 75 m3. Locatie Leek, zomer 2018. Graag per mail reageren ivm onze kraamtijd. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Plavuizen op een grindvloer leggen

Ongeveer 75 m², en er ligt nu een grindvloer. Tegels worden ongeveer 35 x 35 of 60 x 60 cm.

Badkamer aanpakken

We willen de badkamer compleet laten doen. Afhankelijk van de prijs kunnen we eventueel zelf slopen, maar als de prijs goed is besteden we dat liever uit. Dus dan is het: slopen, tegels en puin afvoeren en alles weer opbouwen: egaliseren, vloerverwarming, alles tegelen, voegen en kitten. Plafond werken we zelf af i.v.m. dat we nog een afzuiging willen plaatsen. Vloerverwarming wordt elektrisch. Er zit al wel een radiator in waar het op aangesloten kan worden. Leidingwerk voor de douche moet een klein stukje verplaatst worden. De wasbak komt op dezelfde plek. De badkamer heeft geen toilet, dit mag zo blijven. De wanden zijn ongeveer 2.35 meter hoog. Badkamer is 1.25 meter breed en ik schat 3 meter lang. Lekker knus dus. Het gaat alleen om het uitvoerende werk, het materiaal regelen we zelf. Graag contact per mail en niet per telefoon.

Verwijderen van de tegelvloer

Verlijmde tegelvloer verwijderen met daaronder een vloerverwarming welke in cement ligt. Het gaat om 100 m2. Daarnaast primeren en egaliseren van de vloer. Graag prijzen per m2.

Verwijderen van de tegelvloer en PVC vloer leggen

Tegelvloer verwijderen met behoud van de vloerverwarming. Het betreft een begane grond bestaande uit: een hal, een woonkamer en 2 slaapkamers. De totale grootte is ongeveer 95-100 m2.

Tegels in de keuken, bijkeuken en woonkamer leggen

Komende week wordt vloerverwarming in ons verbouwde huis ingefreesd en dan is er nog 1 klus, het leggen van de tegels. Aannemer had twee maal een tegelzetter geregeld, maar die zeiden beide af. Dus nu maar zo! We hebben de tegels al in huis, nog geen lijm, dus die graag meenemen in prijs. Klus moet uiterlijk 12 augustus af, want 15 augustus wordt de keuken geplaatst! Wat ons betreft zo snel mogelijk.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil steenstrips laten plaatsen op een wand van 4 bij 2,60m. Steenstrips heb ik reeds in mijn bezit

Vloer en wand betegelen in de bijkeuken

Het betreft de wand inclusief muurtje circa 22 m2 en de vloer circa 15 m2. Er zit een uitstortgootsteen in de bijkeuken, waarachter ook is betegeld. Het is nu ook betegeld. Is glad. Er kan overheen worden betegeld. Graag in de loop van juli. Het mag ook 's avonds of op zaterdag.

Betonvloer storten

Ik wil graag de tegelvloer in de garage laten vervangen door een betonvloer. De tegels eruit halen en afgraven van de grond tot de gewenste diepte zou ik van te voren zelf kunnen doen. Ook moet de houten onderdorpel van de achterdeur van de garage worden vervangen door een betonnen dorpel. Graag ontvang ik een offerte betreffende bovengenoemde situatie. De oppervlakte in onbekend en wellicht zal er wapening in aangebracht moeten worden.

Betegelen van de het toilet zowel de ...

Betegelen van de het toilet zowel de wanden als de vloer tegels 30x25 ongeveer moet nog uitzoeken. opp. 5,95 m2 wand plus vloer (1,25m2)

Het betreft een nieuwbouwhuis waar de ...

Het betreft een nieuwbouwhuis waar de begane vloer , wc en badkamer betegeld moet worden.

De tegels dienen op de vloer, en wanden ...

De tegels dienen op de vloer, en wanden geplakt te worden. mijn voorkeur gaat uit om over de bestaande tegels te tegelen. De douchekabine zal van glazen bouwstenen gemaakt worden, en wordt een inloopdouche. Daarnaast dient er een koof te komen om de verwarmingsbuizen waarover betegeld moet worden. Tegelwerk 20m2.

Ik ben nieuwe borders gemaakt in mijn ...

Ik ben nieuwe borders gemaakt in mijn tuin. Tussen deze border moet ongeveer 4m2 worden bestraat. klinkers zijn aanwezig inclusief ophoog zand. De ondergrond is reeds vlak, het gaat voornamelijk om het leggen van de klinkers.

Betegeling met tegels van 45x45 cm op ...

Betegeling met tegels van 45x45 cm op bestaande tegels in: huiskamer/keuken, bijkeuken, hal en toilet. Ligt nu plavuizenvloer. Werkzaamheden het liefst in augustus uitvoeren.

Bel me vooral als je goed bent en op ...

Bel me vooral als je goed bent en op korte termijn vloertegels kunt leggen!!!!! 06-23205283 Ik heb keramische tegels van 45 bij 65 en zoek iemand die weet wat hij doet, en deze er op zeer korte termijn in kan kleggen. afmeting ruimte is 4 bij 5 meter, en de tegels moeten doorlopen een halletje in van ingeveer 2 m2 Er is al iemand wezen kijken die geen tijd had en vertelde dat het een zaterdag klus is. wit/zwart/grijs maakt me niets uit, maar de vloer moet strak zijn

Vloertegels 33 x 33 leggen - lijmen op ...

Vloertegels 33 x 33 leggen - lijmen op nieuwe cement afdekvloeren in garage en bijkeuken. In de bijkeuken een mozaiekrand ertussen leggen. De bijkeuken en garagezijn met een schuifdeur aan elkaar verbonden, liggen naast elkaar. Totaal te betegelen oppervlakte : 25,6 m2. Donker voegwerk.

Badkamer betegelen met natuursteen. 2 ...

Badkamer betegelen met natuursteen. 2 kasten opbouwen en betegelen. Losstaande wand betegelen. Vloer storten cq. glad maken. Steen is basalt. Wastafels op de juiste plek hangen. Toilet betegelen.

Wanden en vloeren van badkamer en toilet ...

Wanden en vloeren van badkamer en toilet betegelen (incl. afwerking). Het liefst willen we het de eerste week van januari uitgevoerd hebben.