Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer leggen in toilet:

Tegelvloer leggen in toilet

Wij hebben zojuist een tegelvloer gekocht bij de praxis en willen hiermee ons toilet door jullie laten betegelen. Het gaat om anderhalve vierkante meter. Wij zagen in de winkel dat het €25 per vierkante meter kost. Is het dan juist begrepen door ons dat de prijs op €37,50 gaat? Wij horen het graag.
Onze klant uit Haalderen (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer leggen in toilet uit heel Nederland:

Tegelvloer leggen in keuken en bijkeuken

Het gaat om het leggen van vloertegels in de keuken en bijkeuken. De bijkeuken betreft 10 vierkante meter aan oppervlakte en de keuken 8 vierkante meter. We willen ook nog even kijken wat handiger is qua materiaal: vinyl of vloertegels.

Tegels leggen in keuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de keuken. Het gaat om iets minder dan 10 m2. De tegels hebben we al uitgezocht, maar moeten nog gekocht worden. De huidige ondergrond is beton. Aanschaf bevestigingsmateriaal en voeg graag in overleg met de vakman.

Woning betegelen

Wij willen graag een tegelvloer 60 x 60 cm, mogelijk met plinten laten leggen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 40 m2 (woonkamer, keuken, hal, trapkast). Deze moeten met lijm gelegd worden. Tegels nog niet aangeschaft, wel al mogelijke opties gezien. Huis is nog in bouwfase. Opleverdatum lijkt tussen mei en augustus te liggen, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Graag een indicatie van kosten (met en zonder plinten) en in hoeverre flexibel in periode.

Casco huis afbouwen

Onze woning in Amsterdam van 144 m2 wordt casco opgeleverd in december 2018, inclusief vloeren met vloerverwarming, trappen en kozijnen. We twijfelen of we de woning willen afbouwen bij zelfde aannemer. Het gaat om muren plaatsen en afwerken, electriciteitsplan, afwerking plafond, plaatsen van een tegelvloer beneden, laminaat op 2 verdiepingen laten leggen en eventueel het plaatsen van 2 badkamers. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.

Tegelvloer leggen in woonkamer

Tegelvloer leggen! 90 m2 tegels van 90 x 90. Bestaande woning met parkert en smeervloer.

Laminaat en tegelvloer leggen

De klant wil in de woonkamer en hal laminaat laten leggen en in de keuken tegels laten leggen. De woonkamer en keuken grenzen aan elkaar dus zal tegen elkaar aangelegd moeten worden. De woonkamer en hal zijn bij elkaar 28 vierkante meter en de keuken is 8 vierkante meter, maar hoeft niet geheel onder de keuken gelegd te worden dus zal wat minder zijn. De klant heeft zelf al alles aangeschaft.

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels in de keuken en doorlopend naar de woonkamer en overloop en de berging. De tegels zijn 60 x 60 cm. Onder de tegelvloer ligt nieuwe vloerverwarming. Tegels schaffen we zelf aan, tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Tegels leggen in hal

Ik heb nu vloerbedekking in mijn hal liggen. Daar wil ik graag een tegelvloer in maken. Ik heb bij de gamma grijze tegels gezien van 30 x 30, maar ik ben niet in staat deze zelf te plaatsen.

Tegelvloer in keuken leggen

Ik wil de vloer in de woning op 1 hoog laten betegelen. Nu ligt er een lamelparket vloer. Deze moet verwijderd worden, ondervloer is vurenhouten vloer met daaronder vloerbalken. Tegels leveren wij zelf aan. Waarschijnlijk keramiek tegels. Het gaat om een oppervlak van 5 m2.

Partners

Partners van Casius