Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor garagevloer betegelen:

Garagevloer betegelen

Wij willen graag de vloer van de garage laten betegelen, 18,5 meter vloeroppervlak.
Onze klant uit Ederveen (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagevloer betegelen uit heel Nederland:

Garagevloer betegelen

Graag offerte voor het betegelen van onze garagevloer van 3 x 4 meter met tegels van 60 x 60 cm.

Tegelen van de garagevloer en wasruimte

Wij willen de garage laten betegelen en de wasruimte. De werkzaamheden in de garage kunnen vanaf eind maart worden uitgevoerd. De wasruimte wordt naar verwachting half april opgeleverd. De vloeroppervlakte van de garage is 4.25 x 6.40 meter en de wasruimte 1.90 x 3.00 meter. Beide ruimtes hebben een ruwe betonvloer als ondergrond, wellicht dat de vloer in de garage licht geëgaliseerd moet worden.

Garagevloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een inpandige garage van 16 m² waar nog een gestorte betonvloer vanaf de bouw in ligt. Wij willen die vloer graag laten egaliseren en daarna laten betegelen met vloertegels van 30 x 30 of 40 x 40 cm. We willen de klus in oktober laten uitvoeren. De aanschaf van de tegels willen we graag in overleg. We ontvangen graag een prijsopgave.

Garagevloer betegelen

Er zijn al tegels van 48 bij 48 cm. De vloer is vlak maar ruw. Zie graag offertes tegemoet. Voorkeur om vloer te leggen rond 17 augustus.

Garagevloer egaliseren of betegelen

Ik wil mijn garagevloer egaliseren vlak maken of betegelen met tegels

Garagevloer egaliseren en betegelen

De garagevloer willen wij laten egaliseren en betegelen. Er ligt nu een afgesleten cementvloer. De oppervlakte is ongeveer 26 m2. Wij willen graag grote lichte tegels met een afmeting van 50x50 cm. laten leggen.

Oprit en terras bestraten en garagevloer betegelen

Mijn oprit, het pad om het huis heen en het terrasje aan de achterkant moeten opnieuw gelegd worden met de oude klinkers. Oppakken, egaliseren en opnieuw leggen. Oppervlakte oprit, pad en terras: circa 70 m2 Daarnaast moet mijn garagevloer opnieuw worden gelegd met de oude stoeptegels. Oppervlak garage: ciirca 18 m2

Garagevloer betegelen

Ik wil graag mijn garagevloer laten betegelen, dit betreft 40 vierkante meter. De tegels die gelegd moeten worden zijn 30 x 30. Het is nu een kale vlakke betonvloer. Er zijn 2 afvoerpunten in het midden van de garage, het is belangrijk dat de tegels hier naartoe aflopen, zodat het water weg kan lopen.

Garagevloer betegelen

De vloer is 32m2 en nu ruw afgewerkt cementenvloer. Hij is niet echt ongelijk maar zal toch wel wat bijgeschaafd moeten worden. Wat kost het om zo'n vloer te betegelen met tegels van 30 bij 30.

Vloer in de garage laten betegelen

De garagevloer laten betegelen (circa 16m2) met slijtvaste vloertegels. De ondergrond is van beton en hoeft niet geëgaliseerd te worden. De tegels zijn nog niet aangeschaft. Dit kan en mag optioneel aangeboden worden bij het werk.