Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tuintegels leggen:

Tuintegels leggen

Ik wil graag een deel van de tuin, waar nu nog niets ligt, laten betegelen.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leggen uit heel Nederland:

Tuin egaliseren en bestraten

Graag tuintegels opnieuw leggen en dan ook nog nieuwe tegels aanbrengen 50 m2.

Tuin renovatie

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen in mijn achtertuin van 50 a 60m2: - zand storten (geregeld door vakman) - egaliseren - tuintegels leggen (ik zorg voor de tegels) - opsluitbanden plaatsen

Tuintegels leggen in zandbed

Ik zoek een stratenmaker die 32 m2 aan tuintegels kan leggen. Het gaat puur om het plaatsen. Ik verwijder de huidige tegels en zorg voor de nieuwe tegels die geplaatst moeten worden. Er ligt al zand.

Tuintegels vernieuwen en tuin leeghalen en afvoeren

Ik wil mijn achtertuin van 30m2 laten leeghalen (gras, tegels en houtmateriaal) en afvoeren. Daarna egaliseren en nieuwe tuintegels leggen. Nog geen keuze gemaakt of wij de tegels aanschaffen.

Tuintegels leggen

Ik wil mijn achtertuin opnieuw laten bestraten. Momenteel liggen er klinkers. Ik wil grote tegels laten leggen van 60 bij 60 cm. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn inclusief het verwijderen en afvoeren van de klinkers, het storten van het nodige zand en het leggen van de tegels. De tuin is ongeveer 46 m2 groot.

Tuintegels verwijderen, afvoeren, vernieuwen

Ik wil voor 36 m2 tuintegels laten leggen in mijn achtertuin. De oude moeten er eerst worden uitgehaald en afgevoerd door de vakman. De tegels verzorg ik zelf. Ook laat ik de grond ophogen en egaliseren.

Egaliseren tuin en leggen tuintegels

We zoeken iemand die onze achtertuin van 30 - 35 m2 kan egaliseren en tegels 60 x 60 cm er in kunnen leggen? De oude tegels halen wij er zelf uit.

Tuintegels leggen om 2 terrassen en looppad realiseren

Ik wil 45 m2 tuintegels (60 bij 60 cm antraciet) laten leggen. Zowel voor als achter in de tuin een terras, in het midden een pad van 2 tegels breed.

Tuintegels leggen

Het gaat om het leggen van tuintegels 60 x 60 cm in de achtertuin. Achterom aanwezig. Tuin maat 5 x 4 meter. Inclusief 2 kuub zand. Inclusief leveren tegels.

Opnieuw tuintegels leggen

Ik wil bovenop mijn oude tegels nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om tegels van 40 bij 40 cm die ik wil laten plaatsen in mijn tuin van 5 bij 7 meter.