Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Ede of directe omgeving.

954 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Ede:

Tuintegels leggen

Ik wil graag een deel van de tuin, waar nu nog niets ligt, laten betegelen.

Tegelvloer renoveren

De benedenverdieping (150 m2) gaat op de schop. De huidige vloer moet eruit, of anders. Nu samen met de architect hebben we twee opties bedacht. De eerst is om nieuwe tegels te leggen over de bestaande tegels. En de tweede optie is de tegelvloer er volledig uit te halen en compleet vervangen. We willen in het laatste kwartaal van dit jaar starten met de klus.

Tegelvloer leggen op de begane grond

Ongeveer 60 m2 verdeeld over 3 ruimtes. oude tapijt verwijderen en afvoeren nieuwe vloertegels leggen (

Vloer- en wandtegels in het toilet plaatsen

Ik wil mijn toilet van 1 bij 1,5 bij 2,20 meter betegelen. Dit mag over de oude laag heen.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen 22 m2 wand en 4 m2 vloer. Materialen heb ik zelf. Er hoeft ook geen voorwerk gedaan te worden.

Keukenvloer en -wanden betegelen

In de loop van augustus wordt onze nieuwe keuken hier afgeleverd. We hebben een royale eetkeuken van 20 m². We willen daar nieuwe donkere vloertegels laten leggen van 40 x 40 of 50 x 50 cm op de betonnen ondergrond. Verder willen we alle wanden, behalve boven het aanrechtblad, laten betegelen met witte tegels van 15 x 15 cm. Dat gaat om ongeveer 30 m². Wij zorgen ervoor dat alle muren kaal zijn, er zit nu tegelboard op. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier in augustus of begin september tijd voor hebben.

Vloertegels leggen in de garage

Ik wil tegels laten leggen in mijn garage / schuur. Er is net een betonnen vloer in gestort, nu tegels er op laten leggen. Tegels heb ik in huis, lijm en voegsel nog niet. Tegels zijn 60 x 60 cm en licht grijs. Betreft ongeveer 19 m2.

Toilet volledig betegelen

Betegelen van het toilet (muren en vloer). Deels zijn de tegels van de muur af. Ook willen wij heel graag dat de afvoer buis netjes wordt weggewerkt (een ombouw is hier wel voor nodig). We hebben het één en ander aan materiaal, zoals tegels, in huis omdat we het eerst zelfde wilde doen, maar dit is er helaas nog niet van gekomen. Graag zie ik een berekening wat deze klus gaat ongeveer gaat kosten. Voor verdere vragen mail mij gerust. De ruimte is 1 x 1 meter. Het tegelwerk is circa 5 m2.

Voegen in de badkamer laten vervangen

Ik wil de voegen van de badkamer verwijderen. Het gaat om voegen van de wandtegels. In totaal 16m2. Graag een totaalprijs aangeven.

Badkamer van betegeling voorzien

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten betegelen van de badkamer, het gaat hierbij om ongeveer 20 m2. De tegels heb ik al, deze zijn 30 bij 60 centimeter groot.

Badkamer opnieuw kitten en voegen

In onze badkamer moeten de kitranden worden vervangen en ik wil ook de voegen even laten nakijken. We hebben nog geen lekkage, maar het kit ziet er niet goed uit. Ik laat dit graag even beoordelen en ontvang daarbij uw prijsopgave.

Vloer badkamer betegelen

Ik ontvang graag een offerte voor het in , zand/cement, mortel leggen van granieten vloertegels, 30 x 60 x 1 cm, reeds in bezit, in mijn badkamer, 3.90 m2, door een vakman die dit goed kan. Gaat om medio april. Deze vloer komt bovenop de onderliggende betonvloer die totaal 52 mm hoog wordt (die bestaat uit 16 mm zwaluwstaartplaat, 16 mm vloerverwarming, 20 mm betonvloer). Ik verneem tevens graag uw advies over hoe hoog deze zand/cementvloer bij de douchegoot wordt zodat die op de juiste hoogte voorbereid kan worden.

Nieuwbouwvloer betegelen

Graag een vrijblijvende offerte voor het betegelen van de vloer in een nieuwbouw woning (het betreft een zand-cement dekvloer). Het gaat om de woonkamer, een halletje en de keuken (ongeveer 72 m2) en de 1ste etage alleen de vloer egaliseren van ongeveer 45 m2. De afmeting van de tegels wordt waarschijnlijk 60 bij 60 centimeter, deze zal ik zelf kopen of in overleg met uw. Ik wil graag een totaalprijs zonder verassingen achteraf. De verwachtingen is dat huis rond eind maart klaar is. Graag zie ik je reactie tegemoet per mail en niet telefonische wegens onregelmatig diensten.

Plavuizen met een houtlook aanleggen

Het betreft het leggen van ongeveer 50 m2 plavuizen houtlook. En egaliseren vooraf. Liefst na 5 augustus.

Vloertegels in een lekkende douche vervangen

De vloertegels in de douche lekken. Deze willen we laten vervangen. Ik weet op dit moment niet om hoeveel m2 het gaat.

Tegels in de badkamer aanbrengen

Er dient een gehele wand in de badkamer van ongeveer 13 m2 betegeld te worden. Daarnaast wil ik graag een badkamermeubel en een doucheset laten installeren.

Rak Concerto vloertegels leggen

Ik wil graag de vloer in woonkamer van 40 m2 laten leggen. Nieuwbouwwoning. Gewenste tegelsoort Rak Concerto kleur licht crème afmeting 40 x 40 cm. Graag in wildverband laten leggen. Hoeveel kost dat?

Badkamer betegelen met 10x10 tegels

2,3 m2 betegelen met tegels van 10x10 cm. Tegels zijn besteld. Lijm en voegsel mee te leveren. Over bestaande tegels heen plaatsen. Graag een prijs per mail.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om de vloer en wanden (tot het plafond) en (hang)toilet. De tegels zijn al gekocht en hebben een afmeting van 30x60 cm. Wanden en vloer zijn tegel vrij en schoon en glad, het leidingwerk is in de wand weggewerkt. Er is geen tegellijm of ander noodzakelijk materiaal aanwezig. Het gaat om vloer ± 4.5 m² en de wanden ± 18 m².

Betegelen van vloer in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Ede en kunnen er in vanaf 4 juni 2014. In de woonkamer ligt een plankenvloer ca 40m2. Deze moet er uit. In de keuken, hal en bijkeuken liggen kleine tegels, samen ca 35 m2. Deze moeten er uit. Wij willen nieuwe tegels (60x60) in al deze ruimten en vloerverwarming van J&K. Kunnen deze werken uitgevoerd worden in de week van 9-13 juni 2014 en wat zijn de kosten. De tegels hebben we al gekozen. Dus gaat puur om het leggen van tegels.

Kleine badkamer betegelen

Betegelen van kloeine badkamer.

Betegelen van wanden in de badkamer

Het betreft het tegelen van de wanden van de badkamer. Dit is ongeveer 17 a 18 m2. De nieuwe tegels zullen wij zelf aanschaffen, het gaat dus alleen om het tegelen zelf.

Badkamervloer aanleggen

Aanleggen badkamervloer. Formaat 260 x 180 cm. Ondervloer geschikt maken voor tegels en eventueel betegelen. Tegels koop ik zelf. Plaatsen afvoerdrain voor inloopdouche.

Betegelen van doucheruimte <0.5m

Vanwege een lekkage in de doucheruimte is er ongeveer 0.5 m opengebroken rondom de afvoerputje. Opdracht: Vullen van cement (minder dan o.5 m en 10 cm diep) Betegelen van deze opengebroken ruimte en voegen (tegels aanwezig)

Nieuwe tegelvloer of herstel granito keuken en gang

Nieuwe tegelvloer of herstel granito keuken en gang. Keuken is recht, gang heeft hoekjes door gangkast, trap, wc (moet ook meegenomen worden)en zijgangetje. Oude tegels moeten eruit, granito opgeschuurd en evt. vlak gemaakt. Het liefst herstellen we granito maar niet tegen elke prijs. Keuze van de tegel in overleg. Het gaat om ongeveer 10 m2. Dus of nieuwe tegels of granito herstellen.