Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor verbouwde badkamer betegelen:

Verbouwde badkamer betegelen

Onze badkamer wordt verbouwd. Nu zijn we op zoek naar een tegelzetter. Het gaat om 8 m2 vloer en 20 m2 wand.
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwde badkamer betegelen uit heel Nederland:

Een complete badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en badkamermeubels. Na het verwijderen zie ik graag een nieuwe douchecabine, badkuip, wastafel, tegels en hangtoilet terug in de verbouwde badkamer. De badkamer is 230 bij 235 cm groot.

Vervangen CV-ketel door warmtepomp

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een bestaande verbouwde boerderij waar ik de ruimtes met vloerverwarming 6 ruimtes, (wc/badkamer 2 x beide circa 9 m2, keuken circa 20 m2, serre circa 20 m2, hal 12 m2, berging ca. 12 m2) wil omzetten naar lucht water verwarming. De radiatoren wil ik vervangen in elektrische radiatoren en/of stralingspanelen. Warm water door een elektrische boiler of voorraad-vat via de lucht-water-warmtepomp. Huis is geïsoleerd Rc 2,5 ook de vloeren.

Storing in elektrische vloerverwarming verhelpen

We hebben in onze verbouwde badkamer een Magnum Cable in de vloer aangebracht. Bij het aansluiten van de thermostaat slaat direct de aardlekschakelaar eruit. Na meting tussen beide weerstandsdraden is Ohmse waarde 0. De Ohmse waarde tussen één van de weerstandsdraden en de aardmantel is wel de verwachte 76 Ohm. We zijn op zoek naar een elektricien die de plaats van de storing kan opzoeken zonder dat de vloer er uit gehaald moet worden en willen graag een indicatie van de kosten.

Badkamer stucen met betonciré

Wij willen de badkamer laten stucen met betonciré, inclusief alle voorbehandelingen die nodig zijn. De wanden zijn met groene gipsplaten afgetimmerd. Het is een ruimte in een verbouwde boerderij met een douchebak in de vloer en een houten constructiebalk door de ruimte. De ruimte bevindt zich onder de schuine kant van het dak. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Toilet installeren in de badkamer

Wij willen graag een toiletpot laten plaatsen in de badkamer. Het toilet komt naast het bad te staan in een in 2011 verbouwde badkamer op een verhoogde verstevigde vloer. Een waterleiding is in de buurt, evenals een afvoer, beide op ongeveer 50 cm afstand. De verhoging is betegeld, er zijn reservetegels aanwezig. Een staande pot is prima. De materialen mee aanbieden. Graag zo spoedig mogelijk.

Badkamer en toilet laten verven

Bij onze net verbouwde badkamer, toilet en gang willen we de wanden laten verven. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2. Muren en plafond zijn door de stukadoor behandeld. Het gaat alleen nog om het voorstrijken en verven. Het betreft twee kleuren op verschillende muren in zowel badkamer als toilet. Verf heb ik al staan.

Vochtprobleem in badkamer

Vochthuishouding lijkt nog niet goed geregeld in in 1987 verbouwde badkamer. Schimmelvorming overal. Ventilatiesysteem is gecheckt, maar we willen graag een second opinion.

Plaatsen bad

Voor een kleine badkamer in centrum Amsterdam: -Vervangen van douche door ligbad met spatscherm -Verplaatsen deur -Verplaatsen van wasbak -Verplaatsen electra (2x) -Betegelen van verbouwde deel

Wij zijn bezig met verbouwen van de ...

Wij zijn bezig met verbouwen van de huiskamer/keuken/hal. In de huiskamer is een houten vloer met een kruipruimte van 60cm diep en 20m2. Deze kruipruimte is al gedeeltelijk opgevuld met puin van de verbouwde badkamer, de afgebroken stenen haard en in een aantal weken de muur tussen keuken en huiskamer. de rest moet nog met zand opgevuld worden en daarover isolatie. Er moet vloerverwarming gelegd worden over een oppervlake van 50m2 (aangesloten op CV en dient als hoofdverwarming). Daarover moet dan nog beton gestort worden. Het gaat dus alleen om het opvullen van kruipruimte 20m2 leggen van isolatie-vloerverwarming en storten van beton 50m2.

In tot badkamer verbouwde slaapkamer ...

In tot badkamer verbouwde slaapkamer dient het raam/kozijn aangepast te worden. Huidige situatie: vast kozijn met twee openslaande raamdelen, links en rechts openend. Binnenmaten kozijn 140x110 (bxh). Raamdelen sluiten van buitenaf hier tegen aan. Gewenste situatie: vast kozijn met 1x vast raamdeel en 1x openslaand deel. Beide voorzien van HR glas met matte/ondoorzichtige afwerking. Nieuw sluitwerk en scharnieren. Optioneel: ventilatierooster/mogelijkheden in nieuwe raam/kozijn constructie.