Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Druten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Druten heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Druten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Druten of directe omgeving.

71 klanten uit Druten bevelen een bij Casius in Druten aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Druten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Druten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Druten:

Vloer tegels plaatsen in nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouw huis willen we de gehele begane grond, exclusief toiletruimte laten betegelen met een tegel van 60 bij 60 cm. De oppervlakte is 93 m2 en de tegels zijn bij de Gamma besteld.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamervloer en -wand betegelen. Het gaat om een oppervlak van 20 m2. De vloer moet met 60 bij 60 cm tegels en de wand met 60 bij 30 cm tegels. Ook een gedeelte van de inloopdouche moet betegeld worden.

Tegels in de woonkamer voegen

Graag wil ik de tegels van de woonkamer opnieuw laten voegen (60 × 60 cm) de voegen liggen nu te diep. Het gaat om ongeveer 55 m2.

Tegelvloer verwijderen met behoud van vloerverwarming

In de hal (4m2) en in keuken (23m2) van onze woning moet een tegelvloer verwijderd worden. De tegels liggen in het cement en daaronder ligt een vloerverwarming die behouden moet blijven. Het zijn oude tegels van 14 bij 14 cm. Daarna moet de vloer gereed gemaakt worden om nieuwe tegels te kunnen leggen. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douche betegelen

Badkamer + inloopmuurtje. opp 2.8 l X 1,8b X 2,35h Indeling wc hangend/ douche wastafel. Plus vloertje storten. Oude tegels zijn gestript en vlak.