Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetwerk in de woning:

Tegelzetwerk in de woning

Wij zijn voor onze garage/bijkeuken op zoek naar een bedrijf dat een klein stukje wand kan/wil betegelen voor ons. Dit betreft een strook van circa 50 cm boven het aanrechtblad en een stukje daarnaast tot aan de vloer. Ook in een hoek (tussen 2 deuren) willen we dezelfde tegels tot op de grond laten aanbrengen. Het mogen eenvoudige, makkelijk aan te brengen tegels zijn. Deze hebben we nog niet in ons bezit. De ondergrond betreft een glad gestucte muur, die momenteel alleen met latex is afgewerkt. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor het arbeidsloon en eventueel de geleverde tegels. Deze kunnen/willen we eventueel ook zelf aanschaffen. Deze klus heeft geen haast, maar voor het einde van dit jaar zou wel prettig zijn. Het gaat om een stuk van 2 bij 1 meter.
Onze klant uit Driel (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetwerk in de woning uit heel Nederland:

In verband met het betrekken van een ...

In verband met het betrekken van een nieuwe woning in Hilversum, wordt er een verbouwing uitgevoerd in september a.s. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd : • Tegelzetwerk voor de badkamer: het betreft hier +/- 20 m2 wand met tegels van 34x56 alsmede een strip van 7,7x34 (gekalibreerd) en een vloer van 5 m2 met tegels van 34x34; • T.b.v. de aanrechtwand in de keuken +/- 4 a 5 m2. tegelmaten nog onbekend; Onze vraag : Heeft u in week 37 of 38 gelegenheid deze werkzaamheden uit te voeren ? Helaas kunnen wij pas per 2 september in de woning voor eventuele opname.