Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegelen van een inpandige garage:

Betegelen van een inpandige garage

Betegelen van een inpandige garage die gebruikt wordt als berging (komt geen auto in). Het gaat om circa 32 vierkante meter, het betreft een cementen dekvloer in redelijke staat, maar hier even langskomen voor het checken. Afmeting tegels bij voorkeur 30 x 30 cm maar dat is bespreekbaar en antislip tegels.
Onze klant uit Buurmalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen van een inpandige garage uit heel Nederland:

Gevolgschade van een lekkage herstellen

Ik heb een lekkage in mijn inpandige trappenhuis, met schade aan muren en plafonds. Hierdoor gevolgschade: laminaat krom getrokken, verf en muur schade en schimmelvorming. Bypass leiding door de vorige reparateur niet volledig afgewerkt en de badkamer tegels zijn niet teruggeplaatst. De waterleiding hoort achter de betegeling waardoor een groot gedeelte opnieuw betegeld moet worden. Is dit niet mogelijk, dan volledige badkamer opnieuw betegelen.

Berging betegelen

Ik wil graag de inpandige berging aan een zijde laten betegelen om er een bijkeuken/douche van te maken. Heb zelf al een witte standaardtegel en voegsel gekocht. Ee hoeven geen tegels verwijderd en afgevoerd te worden. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Inpandige verbouwing van de woning

Ik wil graag mijn woning laten verbouwen. Keramische vloertegels laten leggen op ongeveer 78 m2, inclusief plinten (60 bij 60 cm tegels). Ook wil ik graag de keukenleiding verleggen en aansluiten en een badkamer laten plaatsen. De sloop van de badkamer doen we zelf. Ik wil graag de badkamer helemaal laten betegelen. Er komt een vrijstaand ligbad in, een inloopdouche, een wastafelmeubel met verlichting, er moeten ook nieuwe radiatoren in. De badkamer is 2.44 bij 2.02 meter. Ik wil graag de achterwand van de keuken graag laten stucen.

Badkamer helemaal renoveren

Korte omschrijving: - Inpandige badkamer compleet vernieuwen in verband met aankoop huis. We willen starten op 2 november 2016. Slopen doen we zelf. Het betreft een eensgezinswoning uit 2001 in Lent. - Leggen elektrische vloerverwarming; - Betegelen vloer 4.90 m2 met 60 x 60 tegel; (incl. Maatwerk voor douchegoot in inloopdouche) - bouwen opzetwand met inbouwreservoir voor toilet van 1.90 meter hoog; - fresen leidingen voor douchekraan; - inbouwen douchekraan en regendouche; - plaatsen wandtegels, ongeveer 26 m2; - plaatsen van een badmeubel en een kast; - eventueel elektra op bestaande punten. Overige informatie: De inpandige badkamer is 280 lang bij 174 breed. De deur bevindt zich in het midden van de lange kant. In de lege badkamer moet komen: - elektrische vloerverwarming 2,5 m2 komt op loopoppervlak; - opgetrokken wand waar het inbouwreservoir en wandcloset komt. Tegen die zelfde wand wordt de douchecabine geplaatst om een 115 x 90 inloopdouche zonder bak te krijgen; - inbouwkraan heeft 3 knoppen in de muur; - badmeubel heeft 2 kranen; - we twijfelen over geheel wandtegels of deels stucen.

Garagevloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een inpandige garage van 16 m² waar nog een gestorte betonvloer vanaf de bouw in ligt. Wij willen die vloer graag laten egaliseren en daarna laten betegelen met vloertegels van 30 x 30 of 40 x 40 cm. We willen de klus in oktober laten uitvoeren. De aanschaf van de tegels willen we graag in overleg. We ontvangen graag een prijsopgave.

Badkamer vernieuwen

De badkamer is 1.50 bij 2.50 meter. Er zit nu een hoekbad in van 1.40 meter en een wastafel en toilet met staande kachel. Het bad wil ik graag behouden en het liefst wil ik een hangend toilet. Alles opnieuw betegelen, behalve de granieten vloer. De huidige tegels moeten eruit (2 lagen). Ik wil graag tot het plafond laten betegelen. Er is afzuiging, maar het is een inpandige badkamer.

Uitstortbak plaatsen in garage

Ik wil graag een uitstortbak laten plaatsen in een inpandige garage. Inclusief het aanleggen van de waterleiding en afvoer. Ook wil ik tegen het spatten een stuk op de wand laten betegelen, ongeveer 1.5 x 1.5 meter.

Balkon betegelen

Het betegelen van een bijna inpandige balkonvloer van 11 m2 met tegel VT oxido brons afgewerkt met twee sierstrips van rvs op betonnen vloer. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Badkamer vergroten en vernieuwen

Badkamer in jaren 30 woning op begane grond verbouwen, ruimte vergroten en volledig opnieuw betegelen en inrichten/aansluiten. Riolering moet ook worden vernieuwd. Gaat om een ruimte van 1,35 breed, kan niet verbreed worden en ongeveer twee meter diep, is nu nog geen meter diep. De badkamer wordt vergroot ten koste van de bijkeuken dus is een inpandige verbouwing.

Vloertegels laten leggen

Wij hebben een inpandige garage die in twee is verdeeld. Een ruimte is de bijkeuken geworden van 2x3,3m en de andere ruimte is leeg en is 4x3,3m. We willen beide ruimtes graag betegelen met 60x30 tegels. Deze tegels heb ik reeds aangeschaft. In de bijkeuken liggen al vierkante tegels van 30x30 die eruit moeten. In de andere ruimte ligt niks (betonnenvloer), maar hier zit een luik bij de deur die toegang geeft tot de kruipruimte. Hier moet dus een inloopmat o.i.d. komen.