Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Beneden Leeuwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Beneden Leeuwen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Beneden Leeuwen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Beneden Leeuwen of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Beneden Leeuwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelwerk uitvoeren, betegelen nieuwbouw huis, vloer tegels plaatsen in nieuwbouwhuis, badkamer opknappen, een tegelvloer plaatsen, boven verdieping laten tegelen in visgraat, vloer betegelen, vloertegels laten zetten en eventueel wandtegels, keukenvloer tegelen, vloertegels leggen, stenen vloertegels leggen, huis betegelen, tegelwerk in de keuken, sPOED: Voeg en kit in muur badkamer vervangen, tegels zetten douchehoek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Beneden Leeuwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Beneden Leeuwen:

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen..Ongeveer half september. Helaas heeft onze tegelzetter afgezegd...

Tegels zetten in nieuwbouw woning

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een tegelzetter voor het volgende: - Begane grond kamer en keuken: 77 m2 - 2 toiletten, vloer 3 m2 en wanden 9 m2 - Badkamer vloer 7 m2 en wanden 10 m2

Tegelzetten in nieuwbouw

Tegels zetten in nieuwbouw was-/cv-ruimte, toilet en badkamer. Materialen worden in eigen beheer ingekocht in overleg met tegelzetter. Eventueel in combinatie met installeren sanitair e.d. Toilet en badkamer wanden en vloeren. En was/cv ruimte alleen de wanden. Aantal m2 weet ik nog niet precies.

Terras 55 m2 hardsteen in lijm/cement

Wij hebben een veranda buitenterras van een kleine 55 m2. Wij hebben vietnamese hardstenen tegels van 40x40 en 15x 15 x ca 2 cm, die op een betonnen plaat verlijmd of in de specie gelegd moeten worden, een deel diagonaal. Zsm. Echtgenoot is een ervaren klusser en kan eventueel meehelpen om de kosten te drukken.

Tegels leggen benenden verdieping nieuwbouwhuis

16 december krijgen we de sleutel van ons nieubouwhuis. De vloerverwarming wordt gedaan door een ander bedrijf. Heeft u tijd om de tegels te leggen rond week 1/2? Het gaat om circa 45m2.

Betegelen van de wanden (ca. 28 ...

Betegelen van de wanden (ca. 28 vierkante meter). Tegelgrootte 40 x 25 cm. met een decorrandje van tegels van 20 x 25 cm. en de vloer (ca. 6,5 vierkante meter). Tegelgrootte 30 x 30 cm. van badkamer en toilet. De wanden en de vloeren zijn glad (marmer tegels). Hierover kunnen de nieuwe tegels gezet worden. Het enige loodgieterswerk bestaat uit het af- en aankoppelen van de kranen van bad en douche en het af-en aankoppelen van het toilet en stortbak.