Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen in hal:

Tegels leggen in hal

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer in de hal kan voorzien van tegels Het gaat om 4.83 m2. De tegels zijn aanwezig.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen in hal uit heel Nederland:

Het leggen van een terras rondom en in een tuinhuis

Ik zoek een specialist voor het bestraten in en rondom ons tuinhuisje. Het betreft 33 m2. De oude tegels verwijder ik zelf en de nieuwe tegels zijn al aanwezig.

Een tegelvloer laten egaliseren

Ik heb een betegelde vloer. Ik zoek een specialist die dit kan egaliseren, zodat ik over de tegels laminaat kan leggen. Onder de tegels ligt vloerverwarming. Door te egaliseren wil ik een minimaal warmteverlies realiseren. Het betreft 35 m2 aan tegels. Ik zoek een specialist die mij hierbij kan helpen.

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Terras van tegels leggen circa 12 m2

Alleen het leggen van een terras van circa 12 m2. - Tegels van 50x50 aanwezig - Stootbanden aanwezig - Zand aanwezig - Voegzand aanwezig Zie foto: Op de foto ziet u het zandgedeelte wat terras moet worden. Aansluitend op de dubbele rij tegels die al naar de straat lopen.

Vervangen van 4 schuttingen

Vervangen van 4 schuttingen en een lage ijzeren hek van 2x16 meter. Tegels leggen voor het oprit van 2 huizen en een terras

Achtertuin bestraten

In de achtertuin wil ik oude tegels laten verwijderen en nieuwe laten leggen. Oppervlakte is is ongeveer 30 m2.

Vloer egaliseren en pvc verlijmend leggen

We willen onze nieuwe pvc-tegels (Gerflor) verlijmend laten leggen. Daarom moet onze reeds gevlinderde cementdekvloer mogelijk voorzien worden van een minimale laag egalisatiemiddel. Het gaat om de gehele begane grond (exclusief een badkamer en een toilet). Het te behandelen vloeroppervlak zal circa 140 m2 zijn. Verwachte hoogte van nieuwe vloer zal ongeveer 2 mm zijn. Graag advies van een ervaren vloerenlegger en 2 prijzen; een met alleen de eventuele gietvloer en een met ook het verlijmend leggen erbij.

Tegels leggen

Ik wil graag tegels van 60x60x4 cm en 30x60x4 cm laten leggen op terras 5x4.2 meter en terrasje bij schuur van 3.3x3 meter en tuinpad tussen deze terrasjes van 7x0.6 meter. Tevens wil ik ca 22 opsluitbanden laten plaatsen. Ook wil ik graag strook zand verdichten en egaliseren tbv kunstgras van ca 7x4 meter. Al het materiaal regel ik zelf, het gaat puur om de uitvoering.

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Sierbestrating leggen met oude klinkers/waaltjes

Het laten leggen van sierbestrating in de voor en achtertuin. 42 m2 Ongeveer. Voortuin wil ik een pad van een meter breed en 7 meter lang ongeveer. Achtertuin een terras en een pad komen. Graag in overleg. Grind tegels liggen er op dit moment die mogen eruit gehaald worden.

Partners

Partners van Casius