Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren:

Woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren

In mijn woning wil ik vloerverwarming realiseren in mijn woonkamer, wc en badkamer. De tegels zijn 60 x 60, oude tegels zijn al verwijderd. Wat er moet gebeuren is de totale instalatie van vloerverwarming gelegd woorden. +- 45 m2 voor de beneden verdieping en 5 m2 voor de badkamer.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren uit heel Nederland:

About New House Construction Estimation Request

Ik wil 4 of 5 rijtjeswoningen laten bouwen voor mij en mijn vrienden. Dit zijn onze wensen: - Alle huizen zijn 130 m2 per stuk, en komen op een kavel van 1260 m2. De huizen moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, fundering en gemetselde buitenmuren. - Elk huis krijgt 3 verdiepingen (met een zolder) - 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. - Hier is een vergunning voor nodig, en het zou fijn zijn als u mij kon helpen met de aanvraag hiervan. - Ik heb nog geen bouwtekeningen, ik heb tot nu toe alleen een plan gemaakt Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Prefab of houtskelet woning bouwen

Ik wil een levensloop woning met een oppervlakte van ca 150 m2 op en kavel van 860 m2 laten bouwen. Jaren 30 stijl. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten of prefab constructie. Verder wil ik 1 slaapkamer op de beneden verdieping, 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 2 toiletten. Ik zit nog in de oriënterende fase en heb dus nog geen bouwtekeningen en vergunningen.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 150 m2 laten bouwen op een kavel van 500 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen maar dit is ongeveer wat het moet gaan worden: - Compleet met elektra en stucwerk, en een fundering - De afwerking aan de buitenkant moet met duurzaam materiaal gedaan worden - 1 senioren slaapkamer, 1 normale slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 kantoorruimte en een berging. \ Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Raamdecoratie opmeten/bestellen/monteren + schilderijrails door gehele huis monteren

Wegens de aankoop van een gerenoveerde woning zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een goede, tevens betaalbare partij, die voor ons 6 ramen kan voorzien van houten jaloezieën. Op maat gemaakt of geheel customized. De jaloezieën komen in de woonkamer (5) en de badkamer (1). Als u kijkt in het bijgevoegde document gaat het om het 1e en het 2e plaatje. Daarnaast willen wij door het gehele huis schilderijrails laten ophangen. Gezien de ramen nog al verschillen van maat, tevens kozijnen, willen wij graag iemand die zowel de ramen komt opmeten als de jaloezieën komt plaatsen. Wij zullen per 17 januari ons nieuwe huis betrekken. Er is volgende week beschikbaarheid de ramen te meten. Wij vernemen graag of jullie ons van dienst kunnen zijn. Wij zijn ook ‘s avonds en in de weekenden telefonisch bereikbaar. Wij vernemen graag. Bij voorbaat dank.

Klussen in huis

Ik ontvang graag een offerte voor: - monteren van een lichtschakelaar in de woonkamer - monteren van een douchestang in de badkamer - monteren van een lamp boven de spiegel in de badkamer Ik zorg zelf dat de materialen in huis zijn.

Cv plaatsen

We willen graag een cv ketel laten plaatsen. Het is een eengezinswoning met gashaard, woonkamer keuken, hal, wc, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met dakkapel. Totale inhoud 324 m3.

Stucen + sauzen + sierlijst plaatsen

Wij willen graag in onze woning het volgende laten doen: - Vliesbehangen of pleisteren van alle ruimtes behalve de badkamer, de berging en het washok op de 2e verdieping. Overal dient er vanaf de grond tot aan het plafond te worden afgewerkt los van de toiletten. Deze dienen namelijk vanaf 150 cm vanaf de grond tot aan het plafond te worden behangen/gepleisterd en te worden gesaust. Mocht het vliesbehang worden, dit graag door de vakman laten regelen. - Afneembare verf 2 keer sauzen + optie in de prijsopgave als we voor 3 keer sauzen kiezen - Sierlijsten plaatsen op het plafond op de begane grond (keuken en woonkamer) De sierlijst leveren we zelf en alstublieft in de offerte alle berekende vierkante meters per ruimte weergeven. In de bijlage hebben we de plattegronden en de doorsnede van de woning toegevoegd. We zien uit naar uw prijsopgave en mocht u vragen hebben, horen wij het graag.

Infraroodverwarming plaatsen

Het betreft een benedenwoning waar in de entree/toilet, woonkamer/keuken, gang, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer IR-vloerverwarming dient te komen i.p.v. de huidige radiatoren. Totaal oppervlakte is circa 90 m2.

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Partners

Partners van Casius