Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen:

Granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen

Ik wil graag mijn douchebak (1,26 m2) laten betegelen. Het is een granieten badkamervloer die waterdicht gemaakt moet worden (ivm scheuren in de vloer), daarna wil ik tegels erover heen laten leggen met een douchegoot of doucheput over de bestaande afvoer heen. Ik heb tegels gezien bij praxis die ik hiervoor wil aanschaffen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen uit heel Nederland:

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Badkamervloer renoveren

Ik wil mijn badkamervloer renoveren. De oppervlakte is ongeveer 2 x 1.5 meter. Het is een granieten vloer met omhoog staande randjes. De vloer loopt voor het waterafvoeren af. De afvoer is niet helemaal dicht geweest wat ooit tot lekkage heeft geleidt. Dit wordt uit voorzorg nu elk jaar gekit. Ik wil nu een mooie vloer hebben in een mooie kleur en de vloer zo herstellen dat hij niet meer tot lekkage zal leiden. Ik heb veel gehoord over epoxy vloeren of gietvloeren. Is dit mogelijk?

Granieten vloer herstellen en aanvullen

Graag willen wij onze granieten badkamervloer herstellen en aanvullen. In de huidige vloer zitten nog gaten van oude aansluitingen en bevestigingspunten. Graag willen we ook zo een 30 a 40 cm aanvullen. Dan heeft de bestaande vloer nog wel wat oplap werk nodig gezien deze her en der versleten is. De vloer is in zijn geheel ongeveer 3 m2. Op bijgevoegde foto een indicatie van het ergste stuk. Daarnaast is de gemetselde schacht komen te vervallen waar dan bijgevuld dient te worden.

Badkamervloer betegelen

Wij hebben een granieten vloer van 5,5 m² in onze badkamer. We overwegen om daar een nieuwe tegelvloer overheen te laten leggen. We willen in de douchehoek van 90 x 90 cm mozaïektegels en in de rest van de badkamer tegels van 30 x 60 cm met een tegelplint aan de zijkanten. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Granieten badkamervloer herstellen

Oude granietvloer is lelijk en gedeeltelijk poreus,douchedeel. Kan dit hersteld of een gietvloer erover, en hoe lang is de badkamer dan niet bruikbaar? 2.50 bij 2.50 meter

Badkamervloer egaliseren en korreltapijtvloer leggen

In mijn badkamer van ongeveer 6 m² ligt nu een grijze granieten vloer uit de jaren '80 die afloopt naar een doucheputje. Ik wil een bad gaan installeren en daarom eerst de vloer mooi waterpas laten maken en er een afwerking met een korreltapijtvloer op laten maken. Ik nodig bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek. Ik wil ook de materialen even bekijken, zodat ik een kleur kan kiezen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Granieten vloer laten aanleggen

Het leggen van een granieten vloer en plinten. 60 x 60 x 2 cm 2 etages Totaal vloeroppervlak is 138 m² Dit is inclusief badkamervloer en wc. Daarnaast ook ongeveer 68 m1 plinten.

Vloer van de inloopdouche herstellen

Onze badkamervloer inclusief de inloopdouche is bekleed met granieten platen van max 80/40 cm. Een plaat in de inloopdouche wipt heel licht, hetgeen vooral merkbaar is bij het douchen. Dit zal vermoedelijk uiteindelijk tot een lekkage leiden hetgeen ik wil voorkomen. Ik beschik nog over 2 volledige platen en een reststuk. De opdracht bestaat uit het verwijderen van de los gekomen plaat, eventueel ook de daaraan vastliggende plaat c.q. een gedeelte daarvan nadat die geflext is. Het zo mogelijk aanbrengen van waterdicht ondervlies en plaatsen en afvoegen nieuwe platen. Alsmede opnieuw kitten van de aansluiting op de drainagegoot en de randen tegen de muur. De muur is ook bekleed met graniet. Alleen de platen zijn voorhanden. Ander materiaal dient geleverd te worden. Een en ander in onderling overleg. Ik kan enige foto's toezenden. Inloopdouche is afgescheiden door glazen douchewand die geplaatst is op de rand van de aangrenzende plaat van de badkamervloer. Die ligt enkele millimeters hoger dan de douchevloer.

Wastafel, onderkast en kraan plaatsen

Ik wil graag een wastafel met bijbehorende onderkast (van Praxis, merk Shallow 60 cm breed) laten ophangen + mengkraan laten monteren. De oude (standaard sit keramieke kuip) wastafel wil ik graag laten verwijderen en ik wil graag kitranden bij de badkamervloer aanbrengen (ik verwijder zelf de huidige sanitairkit), dit betreft zo'n 4 meter, de overgang van granieten vloer naar de muurtegels moet dichtgekit worden.

Granieten badkamervloer maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen/storten van een granieten badkamervloer. De oppervlakte is 1.90 bij 1.16 meter.