Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gedeelte van de badkamertegels opnieuw voegen:

Gedeelte van de badkamertegels opnieuw voegen

In de hoek van ons bad waar wij douchen is lekkage omdat het voegsel tussen de tegels heeft losgelaten. Dit stukje willen wij graag opnieuw laten voegen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte van de badkamertegels opnieuw voegen uit heel Nederland:

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Opnieuw voegen van badkamertegels

Voor het gedeelte binnen onze douchecabine (ongeveer 3.80 m²) zijn wij op zoek naar iemand die de voegen tussen de tegels kan vervangen. De grootte van de tegels is 20 cm bij 25 cm. Ik zie uw offerte met interesse tegemoet.

Badkamertegels opnieuw voegen

We willen de douchecabine vervangen. De hele badkamer is betegeld. Maar alleen de voegen in het douchedeel moeten vervangen worden. We hebben een lekkage. Ook de voegen rond het afvoerputje moeten vervangen worden. Het gaat om twee wanden (in een hoek) en een gedeelte van de vloer. Sommige tegels hebben een beschadiging. Kunnen de gescheurde tegels eventueel ook worden gedicht? In totaal gaat het om een oppervlakte van 5 m2. Het gaat om een jaren '30 huis, hier wonen we al 25 jaar in.

Badkamertegels opnieuw voegen

De voegen in de badkamer wil ik graag opnieuw laten witten. Het betegelde gedeelte is ongeveer 2 bij 3 meter. Het gaat alleen om de wanden.

Badkamertegels opnieuw voegen

De voegen van tegels van een gedeelte van de badkamer moeten eruit geslepen worden en worden gevoegd. De wand is ongeveer 6 m2. De tegels zijn 30 x 60 cm. We zoeken iemand die secuur werkt.

Badkamer reparatie

Er wordt een gedeelte van de badkamertegels vervangen. Voor het tegelwerk hebben we al een tegelzetter. Hierdoor moet de douchecabine, bestaande uit glazen wanden, en het badmeubel + spiegel eraf gehaald worden en hierna weer teruggeplaatst worden. Zo spoedig mogelijk graag.