Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenblok betegelen:

Keukenblok betegelen

Het keukenblok betegelen over de bestaande tegel, de tegels zijn al in huis. De te betegelde oppervlakte is ca. 6 a 7m2
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblok betegelen uit heel Nederland:

Keuken betegelen

Er wordt een keukenblok geplaatst, er moet 2 vierkante meter betegeld worden. De tegels heb ik, tegellijm en kit graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Keuken betegelen

Betreft 2 rechte wandjes (ondergrond gipsblok) betegelen boven het aanrecht tot aan het plafond, ongeveer 7 m2, witte tegeltjes 15 x 15, tegeltjes nog niet gekocht. Geen bovenkastjes, keukenblok nog niet geplaatst.

Diverse klussen in een huurwoning

Ik krijg op 2 januari de sleutel van mijn huurwoning van 90 m² en wil daar 2 weken later al gaan wonen. Ik wil daar diverse klussen laten verzorgen. Het tegelwerk in de woning is erg gedateerd en ik wil er nieuwe tegels voor gaan kopen. Ik laat die graag plaatsen in de toiletruimte, badkamer en keuken. In de keuken gaat het om een wand van 312 x 150 cm en om een wand van 312 x 180 cm. De toiletruimte heeft een standaardmaat en is tot 150 cm hoogte betegeld. De badkamer is 180 x 180 cm groot. Ik wil die tot aan het plafond laten betegelen. Nu zitten er tegels tot 180 cm hoog. Er mag overal over het tegelwerk heen betegeld worden. Verder wil ik een IKEA keukenblok laten plaatsen. Als laatste klus wil ik houten kozijnen en ramen laten schilderen. Ik kan u wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte voor de diverse onderdelen.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Spatwand in keuken betegelen

Ik wil graag mijn spatwand van de keuken laten betegelen. Het gaat om maximaal 5 m2, en omvat de wanden (tot ongeveer 20 cm onder de afzuigkap) boven het keukenblok, wat doorloopt tot achter het vrijstaande fornuis en een deel van het kleine muurtje links van het fornuis. Zie foto. Ik heb lijm, voegmiddel, gereedschap (behalve een tegelsnijder) en 5 m2 tegels (7.5 x 15 cm) al in huis.

Verschillende sanitaire werkzaamheden

Keuken: Rondom keukenblok betegelen, nieuwe kraan aansluiten, plaatsen van een aluminium spatscherm bij het gasfornuis. WC beneden: Ophangen en aansluiten zwevend toilet, achterwand zwevend toilet betegelen, grond tegels aanbrengen. Badkamer: Nieuwe bad/douche kraan aanbrengen, verwarmingsbuizen vernieuwen, bad ombouw betegelen, bij raam tegelwerk afmaken, inloop douche (nieuw te maken) afvoer aansluiten en inbouw doucheset plaatsen. Nieuw zwevend toilet plaatsen (afvoer is al aanwezig), aansluiten wastafel/wasbak, design radiator vervangen, nieuwe vloertegels leggen. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden.

Betegelen van de beganegrondvloer in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in de 2e helft van januari zal worden opgeleverd. Wij willen daar dan de beganegrondvloer van ongeveer 42 m² graag laten betegelen met tegels van 30 x 120 cm. Er ligt al vloerverwarming in die vloer. De toiletruimte is al betegeld en het tegelwerk hoeft niet door te lopen onder het keukenblok. Wij hebben de tegels al besteld, over de overige materialen willen we graag even overleg. Wij ontvangen graag uw offerte.

Renovatie- en installatiewerk in huis

In een kast op de 1e etage wil ik een zwevend toilet hebben, waterleiding ligt er, maar de afvoer moet door het plafond van de keuken beneden dus door beton. Dit komt boven het keukenblok uit. Deze ruimte wil ik ook laten betegelen. Een fonteintje is niet nodig. Tevens dient de toilet op begane grond gerenoveerd te worden en wens ik een waterleiding aan te laten passen voor de wasmachine en wil ik een leiding laten bijmaken voor de vaatwasser.

Woning volledig renoveren

Ik heb een groot aantal klussen in huis dat ik graag uit wil laten voeren. Begane grond: Kamermuur doorbreken (het gaat om een tussenwand), behangen en schilderen (binnen). Toilet renoveren (nieuwe closetcombinatie). Hal en trapopgang 2x : behangen en schilderen (binnen). Keuken: Eenvoudige keuken plaatsen, eenvoudig keukenblok met vaatwasser (ter vervanging van wat er al zit). 1e verdieping: 1 kamer schilderen behangen 2e verdieping: 2 kamers schilderen behangen, de badkamer opfrissen, het toilet renoveren (nieuwe closetcombinatie), wat tegelwerk. Laminaat leggen ongeveer 50 m2. Tuin opknappen op eenvoudige wijze (betegelen). Het gaat om een deel van 20 m2. Ik wil de huidige tegels graag hergebruiken. Overall gaat het om het opfrissen en enigszins moderniseren van de woning. Ook wil ik hier en daar (4-5) cv's/radiatoren laten vervangen.

Keuken laten betegelen

We hebben een nieuwe keuken geplaatst en de muur bij het keukenblok moet nu nog worden voorzien van nieuwe wandtegels. Het gaat om 3 à 4 m². De oude tegels zijn verwijderd en er zijn nog flink wat lijmresten blijven zitten. We hebben op het moment van schrijven nog geen nieuwe tegels aangeschaft. Indien mogelijk laten we de levering van de tegels als optie in de offerte meenemen. Wij willen graag witte tegels in een niet te kleine maat, passend bij de keuken. Er is snijwerk, omdat er een tegelrand onder de vensterbank moet worden geplaatst.