Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor restaurant keuken betegelen:

Restaurant keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen in de keuken van ons restaurant. Er zit een houten vloer onder en het gaat om 20 m2. Graag advies.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor restaurant keuken betegelen uit heel Nederland:

Casco horeca naar bezorg/afhaal restaurant

Een casco horecapand van 120 m2 moet verbouwd worden tot een afhaal en bezorg restaurant. Er moet nog elektriciteit waterleidingen afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, kantoor geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer, plafon en muren. Muren zullen stucklaar zijn en vloer zal geegalisseerd zijn. Keuken ca. 60m2 moet betegeld worden, derest geverfd en gestuct. Vloer moet volledig worden betegeld.Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en vrijblijvende offerte tegemoet. Op dit moment zijn wij bezig met de aanvraag voor de vergunningen, het liefste beginnen wij in september.

Werkzaamheden in restaurant

Voor het opknappen van mijn restaurant zou ik graag de bar willen laten betegelen, daar ligt op dit moment namelijk alleen nog een houten plateau. Dit betreft een oppervlakte van ongeveer 6 x 3 meter, die ik graag met tegeltjes van ongeveer 20 x 20 cm belegd wil hebben. Daarnaast is ook nog het nodige schilderwerk nodig, dit betreft de gehele zaak van ongeveer 100 m2. In de keuken, circa 30 m2, gaat dit om het plafond en de deuren, in de zaak zelf de zowel de muren als het plafond. Als laatste zijn er ook nog een aantal wandjes die opnieuw behangen moeten worden. Als u foto's nodig heeft, of liever eerst even langskomt voor de offerte is dat ook mogelijk.

Groepenkast uitbreiden

Het betreft een restaurant met open keuken van circa 60 m2 op de begane grond. Op dit moment hebben wij 10 groepen en willen dit uitbreiden naar 14 groepen.

Vloertegels leggen

Het gaat om vloertegels in de keuken van een restaurant. De voegen zijn niet goed gedaan, waardoor water in de voegen zit en deze loslaten. En waardoor er vervolgens water uit de tegels komt. Graag met spoed reacties. Gaat om 12 m2 meter.

Automatische balansventilatie installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Winkel of horeca Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een restaurant zijn wij op zoek naar een betaalbare WTW unit. De oppervlakte is 300 m2 en de hoogte zal zijn 4,40 meter. De ruimte moet gekoeld, verwarmt en mechanisch geventileerd worden. In de keuken is een afzuiging van 8000 m3. Graag een interessante prijsopgave.

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik wil graag een tussenmeter laten plaatsen voor de keuken van een restaurant. Het gaat alleen om de groepen die de keuken van stroom voorzien, niet om de andere groepen in die groepenkast. Het is mogelijk om eerst op de locatie te komen kijken voordat er een prijs word opgegeven. Hiervoor graag contact opnemen.

Oude keuken weghalen en klein installatiewerk

Ik krijg in week 43 mijn nieuwe keuken geleverd en gemonteerd. Ik wil vooraf, het liefst in week 42, mijn oude keuken laten verwijderen en afvoeren. Ook wil ik dan een aansluiting laten veranderen voor de vaatwasser en enkele stopcontacten laten veranderen. De huidige keuken is 2 x 2,5 meter en staat in een appartementen-complex op de 2e verdieping boven een restaurant. Er is hier geen lift. Ik woon in het centrum, dus er kan geen container voor de deur worden gezet. Ik laat graag even beoordelen hoe de klus het beste kan worden aangepakt. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Gasleidingen van horecakeuken verplaatsen

Ik heb een restaurant gekocht in Valkenburg en wil de keuken een halve meter verplaatsen, een halve meter naar rechts, wie kan dat doen? U moet wel ervaring hebben. Elektra en water kan op dezelfde plek blijven, alleen de gasleidingen verleggen.

Casco horecapand inrichten

Ik heb zelf nu een Chinees restaurant met complete rvs keuken (met 7 wokbranders). Vlakbij mijn huidige zaak, heb ik, heel vlakbij, een casco pand gezien waar ik naar toe wil verhuizen met mijn huidige keuken. Is dat mogelijk? De 3 koelingen & 2 vriezers gaan mee met de verhuizing. De nieuwe keuken wordt dus ingericht met de oude rvc keuken. Is dat mogelijk? Het betreft een casco pand van 106 m2. Hoofdzakelijk 75 % keuken & opslag inrichten en 25% voor 4 tafeltjes voor klanten. ( focus op hoofdzakelijk bezorging) Er is alleen elektriciteit aanwezig. Hoeveel kost deze verhuizing, inrichting van de keuken, alle muren betegelen/stuggen, op de vloeren: plavuizen ongeveer? De restaurant meubels koop ik zelf. Dus jullie alleen regelen voor de inrichten van keuken met de huidige oude rvs keuken en alle muren & vloeren. De goedkoopste versie. Geen overbodige luxe. In krimpen aan den IJssel. Oude en nieuwe pand zijn tegenover elkaar in dezelfde straat.

Bedrijfskeuken laten schilderen

Wij hebben een restaurant. Binnenkort laten we ons platte dak boven de keuken van het restaurant renoveren. Als dat gebeurt is, moet het plafond onder het platte dak een schilderbeurt krijgen en hier en daar moet er wat gerepareerd worden. Het plafond is minimaal 50 m2, voor de exacte maten graag even langskomen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen.