Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Apeldoorn of directe omgeving.

1809 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: een oprit aanleggen, wC opnieuw betegelen, woonkamer + keuken laten betegelen, vloertegels leggen keuken, vloer betegelen begane grond, voegen vernieuwen plavuizenvloer beneden, tegels zetten badkamer en toilet, natuurstenen tegels leggen buiten, badkamer laten betegelen, badkamer betegelen, het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond, twee badkamers betegelen, badkamer betegelen met marmer natuursteen, badkamer laten betegelen, winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Apeldoorn:

Keuken betegelen

Wij willen een stukje muur van 2,1 meter x 0,6 meter laten betegelen in visgraat. Tegels (7,5cmx30cm) hebben we aangeschaft. De rest van de materialen graag meenemen in offerte (lijm/ cement, voegen en kit).

Badkamer betegelen

ik wil graag de badkamer vloer 3 x 4 m2 en muur 2 x 8 m2 betegelen 3 x 4 m2 en badkamer meubel plaatsen. oude tegels verwijderen.

Badkamer en toiletruimte betegelen

De badkamer en wc mag betegeld worden. Stucwerk glad afgewerkt. Badkamer Witte tegel 30*60 op wanden, 18 m2. Vloertegel 60*60, 3,5 m2. Strokenmix om bad en wc, 2,75 m2. Wc Witte tegel 30*60, 2,7 m2. Vloertegel 60*60, 1 m2. Strokenmix ombouw wc, 1,5 m2. Tegelwerk door vakman gebeurt, voegen en kitten kan klant zelf. Klant is handig in klussen maar wil zelf de verantwoording niet dragen voor de klus maar is aanwezig om te ondersteunen waar nodig. Klus mag in avonduren/zaterdag uitgevoerd worden. Er hoeven geen tegels vooraf te worden verwijderd.

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamervloer en muren betegeld hebben. Ik zorg ervoor dat de ruimte leeg is en klaar om te betegelen. Tegels hebben wij al in huis. Vloer is 7 m2 tegel is 30*60 cm muren is 26 m2 tegel is 30*60 cm

Douche vloer opnieuw betegelen

Douche vloer opnieuw betegelen. Oude tegels weghalen. Oppervlakte ca. 1 m². Graag grote antislip tegels van ca. 30 x 30 cm. Kleur: wit. Heb nog geen tegels besteld. Mogen meegeleverd worden.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil graag de badkamer vloer en wand opnieuw betegelen. De geschatte oppervlakte is 25m2. Tegels nog niet aangeschaft

Restaurant keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen in de keuken van ons restaurant. Er zit een houten vloer onder en het gaat om 20 m2. Graag advies.

Wand betegelen in de keuken

Graag ontvang ik een indicatie voor het betegelen van een keukenwand. Er zijn tegels van 10 bij 10 cm aangeschaft en de oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Badkamer opknappen

Het oude bad + kraan in de badkamer worden vervangen, dit is al geregeld met een installatiebedrijf. Echter dienen de tegels die rondom het bad zitten te worden verwijderd en nieuwe tegels van 15 bij 15 cm worden geplaatst. De oppervlakte zal 4 a 5 m2 zijn.

Vloertegels leggen

Ik wil tegels laten leggen op de vloer, het gaat om circa 80 vierkante meter en om een badkamer (vloer en muur) plus wc ongeveer 5 vierkante meter. De laminaatvloer gaat er uit. De tegels en lijm zijn aanwezig zijn aanwezig, dus ik zoek enkel een vakman voor het betegelen.

Wand betegelen in de keuken

Ik wil graag een gedeelte van een keukenwand laten betegelen en de vloer en de wanden in de toilet moeten betegeld worden.

Wand in de keuken betegelen

Ik wil graag een gedeelte van de keukenmuur laten betegelen en de wanden van de toilet.

Vloer laten betegelen

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken in een appartement, willen wij de 12 m2 vloer betegelen met vierkante tegels, inclusief het aanbrengen van ondervloer, die voldoet aan de VvE eisen aangaande geluidsisolatie. Ik zoek iemand die alleen kan komen plaatsen, materialen verzorgen wij zelf.

Tegels zetten in de badkamer en toilet

Geen voorwerk nodig en alle materialen zijn aanwezig. Ik ben zoekende naar een vakman die de volgende klus kan uitvoeren: - betreft betegelen badkamer beneden van circa 6 m2 met vloertegels van 30 x 60 cm en wandtegels van 25 x 75 cm - betreft betegelen toilet beneden circa 1,5 m2 met wandtegels 25 x 75 cm - betreft betegelen badkamer boven circa 6 m2 met vloertegels van 30 x 60 cm en wandtegels van 25 x 75 cm

Gebarsten vloertegel in de badkamer vervangen

We hebben een gebarsten vloertegel in de badkamer naast de doucheruimte. De nieuwe tegel is in huis. Oude tegel moet eruit, nieuwe tegel op maat gesneden worden en ingelegd. Eromheen moet gevoegd worden.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage bij de buren door slecht kit- en voegwerk. Wij willen dit graag laten herstellen.

Tegelen van woonkamer, keuken en hal

Betreft het leggen van hout-look tegels in de woonkamer, keuken en hal. Afmetingen 160 x 26 cm. Oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter. Betreft een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig. Tegels heb ik al besteld.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag de het douche gedeelte opnieuw laten voegen en kitten. Er zit nu een voeg en kitranden in dus die moeten vervangen worden. Afmetingen zijn 90 bij 130 cm (30 bij 30 cm tegels) ook de kitranden om de drain, de vloer en de muren moeten vervangen worden. Daarnaast moet de wc nog afgekit worden inclusief een kitrand (90 cm) onder de wc vervangen worden. Graag zou ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen (per onderdeel).

Vloer tegelen

Ik wil woonkamer ondervloerwervarming leggen en tegels leggen!! kan 60*60 of 30*30 ,de gebouw 5 jaar oud ,ondervloer betoon,en circa 50 m2

Toiletruimte betegelen

Ik wil graag de wanden (tot ongeveer 1/2 of 1/3) laten betegelen met tegels van 10 x 20 centimeter. De wanden zijn ongeveer 1.3 meter lang en de ruimte is 0.95 meter breed. De vloer wil ik graag laten betegelen met Hexagon mozaïek tegels. De oude tegels zijn al verwijderd en de nieuwe tegels zijn al aanwezig.

Gat in marmeren aanrechtblad groter maken

In mijn marmeren aanrechtblad moet een 5 pits inductie toestel komen. De inbouwmaten heb ik nog niet. De nieuwe plaat is iets groter dan de huidige, er moet een aantal cm's bijkomen. Het gaat om een ingerichte woning, dus ik wil de klus graag zoveel mogelijk stofvrij uit laten voeren.

Vloertegels plaatsen

Ik heb mijn woning verkocht en ben op zoek naar andere woonruimte. Ik ben mij alvast aan het oriënteren op allerlei kosten. Zo wil ik bijvoorbeeld graag weten hoeveel het kost om ongeveer 100 m² vloertegels te leggen, kleur lichtgrijs, met de maat 60 x 30 cm in een hal, keuken, badkamer en woonkamer. Ik heb daarbij niet specifiek een bepaalde woning in gedachten, ik wil gewoon een prijsindicatie in het algemeen.

Badkamervloer opnieuw tegelen

Mijn badkamer is gerenoveerd door een beunhaas met alle gevolgen van dien. De nieuw gelegde vloer ligt helemaal los en er zit water onder. De oude vloer moet eruit gehaald worden en daar waar mogelijk willen wij de tegels hergebruiken. Er liggen antraciet natuursteen tegels met een maat van 60 x 60 cm. Er liggen er in totaal 13. De afmeting van de badkamer is 2 x 2.40 meter. Wat zouden de kosten zijn?

Badkamer betegelen

Onze badkamer moet opnieuw betegeld worden

Badkamer opnieuw tegelen

De badkamer laat ik graag opnieuw betegelen.