Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Sneek of directe omgeving.

177 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramische tegels plaatsen, serre betegelen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer, tegelvloer leggen, tegelvloer verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Sneek:

Tegelwerk in badkamer vervangen

Ik wil graag de tegels in de badkamer vervangen. Het gaat om een vloeroppervlakte van 2.5 m² en een wandoppervlakte van 12 m². Huidige tegels van de wand kan ik zelf verwijderen. Vloer kan in principe blijven liggen. Afvoerputje dient wel te worden opgehoogd. Tegels heb ik al aangeschaft, ik zoek iemand die de klus gaat uitvoeren.

Douche en toilet betegelen

Mijn badkamer moet betegeld worden. Tegels aanwezig de douchehoek is al met band besmeerd lijm en voeg zijn ook aanwezig. De wanden zijn zo'n 24 m2 en de vloer 3.25 m2. Geen voorwerk nodig.

Badkamers en toiletten aftimmeren en tegelen

Het bad en de douchebak moeten nog betimmerd worden, Drie keer een bad en een toilet. In totaal wanden ongeveer 100 m2, In totaal vloeren ongeveer 40 m2. Er ligt een cementdekvloer. Tegels zijn besteld, lijm en voegsel ook. U kunt direct starten, indien u tijd heeft.

Badkamer opnieuw voegen

De vorige eigenaar van onze woning heeft de voegen gekit in plaats van gevoegd waardoor nu met het schoonmaken het kit loslaat. De badkamer is ongeveer 3 bi 2 meter groot. Hoeveel kost het om dit opnieuw te laten voegen?

Tegels 30x60 tegen de keukenwand plaatsen

Tegel 30x60 tegende keukenwand plaatsen. 4 meter breed. Twee grote tegels op elkaar (60 hoog dan)

Douchecabine betegelen

Graag laat ik 3 wandjes van 80 cm breed en 2.20 meter hoog betegelen in de badkamer, douchecabine. De grote donkere tegels dienen over de bestaande tegels geplaatst te worden.

Keukenvloer en bijkeuken betegelen

Ik heb nu een houtenvloer in de keuken, die moet er uit. Er rust wel een gedeelte van de keuken op dus weet niet of het kan. De oppervlakte is ongeveer 20 m2!

Vloer toiletruimte opknappen

Vloer toiletruimte opknappen: - de parketvloer verwijderen; - de closetpot demonteren; - vloertegels plaatsen; - WC pot monteren; - de vloer voegen en kitten. En een strip plaatsen tussen wc en gang, die strip is nog niet aangeschaft. In de gang blijft de parketvloer liggen. Tegels zijn al aangeschaft. De oppervlakte is ruim 1 m2.

Badkamer betegelen

In de badkamer zit op dit moment een vloer in. Deze vloer vinden we niet mooi en willen we graag vervangen. In de vloer zit een verhooginkje en een afvoerputje. Geen vloerverwarming. Zelf zorg ik voor de tegels, die vrij groot zijn. We hebben kleine badkamer van misschien 15 m2. Als het mogelijk is zou ik ook graag een klein muurtje willen van 60 cm breed en 220 cm hoog die dan ook betegelt moet worden.

Tegelwerk in een duplexwoning

Kunnen beter langs komen voor een offerte is een oude duplexwoning voor opmeten wil graag nieuwe tegels op muur vloer ook wastafel veranderen van plek en plafond.

Natuursteen vloer leggen

Het leggen van een natuurstenen basalt of graniet vloer van 55m2. Het gaat om het leveren en leggen van de natuurstenen vloer. Graag wil ik ook weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om het leggen van vloerverwarming hieronder. Op dit moment ligt er parket, dit verwijder ik zelf. Het gaat om de hal, woonkamer en keuken.

Keuken, bijkeuken en hal afwerken

Het afwerken van de keuken van ongeveer 10m2, bijkeuken van ongeveer 5m2 en hal van ongeveer 15m2. Werkzaamheden: plafond, vloer en betegelen. Tegels leveren in overleg.

Badkamer betegelen

Badkamer tegelen 7m2 (4m2 vloer) in totaal te betegelen. Ik heb tegels 30x35cm wand en vloer 15x15cm maar weet ik niet precies; u levert lijm en voegmiddel. Vloer en wand.

20 vierkante meter

Het is ons bijhok, we hadden al een tegelzetter maar die komt steeds zijn afspraken niet na dus we zijn er wel klaar mee. We hadden een prijs afgesproken van 400 euro incl.lijm en voeg. Wie wil het er voor deze prijs inzetten, het liefst zo snel mogelijk omdat alles wat in ons hok stond nu in onze woonkamer staat. Groetjes Josina. Gaat om ong. 15m² vloer en 5m² wand, is allemaal recht toe recht aan.

Nieuw bouw woningen in Midland Project ...

Nieuw bouw woningen in Midland Project Noordermiede 6 woningen,en 12 appartementen Start werkzaamheden: week 47

Nieuwbouw Tegelwerk toilet Tegelwerk ...

Nieuwbouw Tegelwerk toilet Tegelwerk badkamer Vloertegels woonkamer + keuken + hal en hal

* Wanden en vloeren betegelen * ...

* Wanden en vloeren betegelen * radiator verplaatsen * Badkuip plaatsen * waterleidingen verleggen