Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizen vloer leggen in de woonkamer:

Plavuizen vloer leggen in de woonkamer

Ik zoek een tegelzetter die onze vloer op de begane grond kan voorzien van plavuizen. Wij willen graag in de woonkamer van ons nieuwe huis in Oosterwolde (Friesland) een plavuizen vloer laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 78 m2 en de vloer moet over een (gecoate) gietvloer gelegd worden. Deze moet hoogst waarschijnlijk worden opgeschuurd en mogelijk ook geëgaliseerd. Graag laten wij alles door één bedrijf doen. Wij twijfelen nog tussen een 120 bij 120, 90 bij 90 of een 120 bij 60 tegel. De voorkeur gaat uit naar een 120 bij 120 tegel (hebben er al een op het oog), mits deze voor een schappelijke prijs vakkundig kan worden gelegd (we weten dat dit duurder is dan bij een kleinere tegel). Tevens moet hierbij een stenen plint worden geplaatst. De tegels zijn nog niet aanwezig.
Onze klant uit Oosterwolde (Friesland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen vloer leggen in de woonkamer uit heel Nederland:

Pvc-vloer laten leggen

Ongeveer 67m2 verdeeld over een woonkamer/keuken, hal en kantoor. Huidige vloer is plavuizen. We willen afhankelijk van de prijs-kwaliteit voor Lijm of klik PVC kiezen. Voor de klikversie willen we nog een heatfoil als ondervloer. Bij lijm PVC moet er uiteraard nog geëgaliseerd worden. De afwerking met iets van lageplakplinten, die wij zelf afkitten en aflakken. Mogelijk om twee offertes te ontvangen? (klik vs lijm) Het is wordt een houtlook met een goed relief / rigid warmbruin en eventueel grijs het gaat over vloerverwarming.

Plavuizen vloer laten leggen

Wij willen over de gietvloer die er nu ligt plavuizen laten leggen incl plinten. Ik denk dat de vloer oppervlakte ongeveer 50m2 zal zijn. Het huis is 10.7 x 5.1 maar daar gaan de tussen muren keuken etc nog vanaf. Wij zijn opzoek naar een mooie lichte variant, als u dit kan leveren graag meenemen.

Egaliseren tegelvloer en eventueel leggen PVC

In onze nieuwe woning ligt op dit moment een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming. Wij willen hier een nieuwe pvc vloer overheen leggen. Het zal gaan om een oppervlakte van 61 m2. De plavuizen vloer is niet glad afgewerkt, zie bijgevoegde foto. Wat is jullie schattingsprijs voor het egaliseren en eventueel verlijmen van de pvc?

Dekvloer storten en plavuizen leggen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het laten storten van een dekvloer van ca 5 a 6cm op een nieuw aan te leggen vloerverwarming op krimpnetten, en vervolgens een plavuizen vloer te leggen waarschijnlijk in 60x60cm tegel in volsteensverband, met een oppervlak van ca 45/50 m2.

woonkamer, keuken laten betegelen

ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen ( 50m2 ). Gewenste tegelsoort: plavuizen, kleur grijs . afmeting: 60 bij 60. Graag in wildverband late leggen. . Tegels nog niet aangeschaft.

Uitbouw achterzijde

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van circa 5,30 meter breed, 2,50 meter diep en 2,80 meter hoog. (zie tekening). Hoeft niet perse met glazen dak, een lichtstraat mag ook. De bestaande vloerverwarming dient in de aanbouw te worden doorgetrokken. Graag ook installeren 2 dubbele wandcontactdozen en 1 lichtpunt (zowel buiten als binnen) De reeds aanwezige buitenkraan dient verlegd te worden. Binnenmuren en plafond dienen gestuct te worden. Voor de vloer regel ik zelf de plavuizen welke erin gelegd moeten worden. Type buitendeuren is bespreekbaar, schuif- of openslaand.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Gietvloer benedenverdieping

Benedenverdieping van huis uit 1905. 40 m2 , huidige vloer tegels/plavuizen

Elektrische vloerverwarming aanleggen op begane grond, circa 100 m2

Er ligt nu een plavuizen vloer in en deze gaat er volledig uit. De nieuwe vloer wordt een pvc vloer. Het betreft de woonkamer is ongeveer 50 m2, de keuken is ongeveer 10 m2, de bad kamer en traphal is 10 m2. Hal is ongeveer 5m2, en dan nog de slaapkamer 15 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Plavuizen vloer vervangen door laminaat incl. vloerverwarming

Wij hebben een woning gekocht en er liggen nu plavuizen in. Deze willen we vervangen voor laminaat incl. vloerverwarming. Het gaat om 40 m2.

Partners

Partners van Casius