Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oosterwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Oosterwolde heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Oosterwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Oosterwolde of directe omgeving.

92 klanten uit Oosterwolde bevelen een bij Casius in Oosterwolde aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oosterwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, granieten vloer in de keuken leggen, inclusief plinten, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, betegelen keuken, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, wC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Oosterwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oosterwolde:

Plavuizen vloer leggen in de woonkamer

Ik zoek een tegelzetter die onze vloer op de begane grond kan voorzien van plavuizen. Wij willen graag in de woonkamer van ons nieuwe huis in Oosterwolde (Friesland) een plavuizen vloer laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 78 m2 en de vloer moet over een (gecoate) gietvloer gelegd worden. Deze moet hoogst waarschijnlijk worden opgeschuurd en mogelijk ook geëgaliseerd. Graag laten wij alles door één bedrijf doen. Wij twijfelen nog tussen een 120 bij 120, 90 bij 90 of een 120 bij 60 tegel. De voorkeur gaat uit naar een 120 bij 120 tegel (hebben er al een op het oog), mits deze voor een schappelijke prijs vakkundig kan worden gelegd (we weten dat dit duurder is dan bij een kleinere tegel). Tevens moet hierbij een stenen plint worden geplaatst. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Tegelvloer in toilet vervangen

Bij deze zouden wij graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het verwijderen van oude vloertegels en opnieuw leggen van nieuwe vloertegels in de toilet, circa 2. 50 m2 (zie plattegrond). 5 december aanstaande krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en kunnen wij de oppervlakte precies aangeven. De tegels zullen wij zelf aanschaffen.

Plavuizen in de keuken leggen

Voor het leggen van plavuizen in een keuken zoek ik een vakman. Betreft 12 m2. De plavuizen zijn 30x60cm en heb ik gekocht.

Gaat om betegelen van wand en vloer. ...

Gaat om betegelen van wand en vloer. plusminus 20 tot 25 vierkante meter. En eventueel een ombouw voor het bad maken.