Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leeuwarden of directe omgeving.

938 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leeuwarden:

Toiletruimte (BG) betegelen

Wij willen het toilet (begane grond) graag opnieuw betegeld hebben. Het gaat om het betegelen van ca. 15 m2 wandtegels en 2 m2 vloertegels. De vloertegels kunnen over de oude tegels gelegd worden. De wandtegels moeten wel door de vakman verwijderd worden want we willen de nieuwe wandtegels tot aan het plafond. Fonteintje en toiletpot verwijderen en plaatsen wij zelf.

Keukenvloer betegelen

Kleine keuken moet leeggehaald worden + elektra apparaten. Het is een betonnen vloer van 9.43 m2 . Graag overleg wat er is en wat er aangeschaft moet worden qua materialen.

Badkamer en toilet betegelen

Wij willen het toilet van 9 m² laten betegelen waarvan wandtegel 6,66 m² maat 249 x 441 cm en de vloer 2,34 m² maat 300 x 300 cm. Badkamer 1 wand 24,42 m² maat 249 x 441 cm andere wand 3,51 m² maat 300 x 300 cm. Vloer (deel 1) 7,02 m² maat 300 x 300 (deel 2) 1,50 m² maat 150 x 150 cm.

Benedenverdieping plavuizen eruit

In de benedenverdieping liggen plavuizen die wij eruit willen en dan nieuwe plavuizen erin laten leggen. Indien mogelijk vloerverwarming. Het gaat om 55 m2.

Tegelen op betonnen vloer

Vloer woonkamer betegelen. 60 m2. Tegelen op een betonvloer.

Badkamer betegelen met tegels

In de badkamer wandtegels en vloertegels plaatsen. De tegels zijn 44 bij 44 cm en hebben we al aangeschaft. Het gaat om 14,5 m2 tegels aan de muur en voor de vloer gaat het om 7 vierkante meter.

Keuken laten betegelen

Spatwand van 2 meter lang tegelen in de keuken. Hoogte van de tegels 20 cm. Tegels eventueel laten leveren in onderling overleg.

Badkamer en WC betegelen

Ik zou graag mijn badkamer en wc willen betegelen. Oppervlakte is minder dan 4 m2. Hoeveel gaat dit kosten?

Tegels laten leggen

Tegels laten leggen. oppervlakte 4 m2.

Tegels leggen in badkamer en toilet

Wij willen graag tegels in de badkamer en in het toilet. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter en de klant schaft zelf de tegels aan.

Loszittende plavuizen repareren

In mijn woonkamer zitten twee plavuizen los, ze kraken als je er op gaat staan. Ik heb geen nieuwe plavuizen meer. Ik heb gehoord dat met injectietechniek tegels opnieuw vastgelijmd kunnen worden. Heeft u daar ervaring mee?

Voegwerk herstellen van de douchecabine en daarna kitten

Graag een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Voegwerk bij de tegels van de douche zijn op diverse plekken versleten afgebroken/slecht gevoegd waardoor lekkage is ontstaan. Er dient opnieuw gevoegd te worden. Het oude voegwerk verwijderen zonder beschadiging van de tegels. 2. Achter de afsluitkappen van de douche kraan moet ook opnieuw gekit worden. 3. Tot slot afkitten van de douche cabine. Oppervlakte: 2 wanden: 83 x 190 en 87 x 204 centimeter. Tegelafmeting: 30 x 45 centimeter en het gaat om 35 tegels.

Badkamervloer en bad betegelen

Ik wil graag mijn badkamervloer en de wand van het bad laten betegelen.

Voegen in doucheruimte vervangen

Vervangen van de voegen in de douche, graag mailen of bellen voor een afspraak.

Tegels plaatsen in de badkamer, WC en keuken

Tegels plaatsen in een kleine badkamer (160 bij 108, hoog 237 cm), kleine WC (110 bij 90 cm) en de keuken (alleen vloertegels in de keuken 4 m2). De tegels hebben wij zelf aangeschaft. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Wij zorgen er voor dat de oppervlakten klaar zijn om betegeld te worden.

Tegels voegen in de badkamer

Vanwege een lekkage, moeten onze douchetegels opnieuw worden gevoegd. We willen gelijk de douchecabine vervangen door een inloop douche, dus de vloer afvoer moet ook worden aangepast. Het gaat om een gedeelte van 90 bij 90 cm.

Keuken betegelen

Het betreft tegelwerk in de nieuwe keuken. Gaat om een stukje van ongeveer 5 m² (achterwand tussen aanrecht en kastjes).

Overtegelen van de badkamervloer

We willen de vloer van onze badkamer opnieuw laten tegelen en waterdicht afkitten. Er zitten 1 of meerdere lekken in de plastic buizen in de vloer. Eerst kijken waar de lekkage zit, lek dichten en over de huidige tegels heen nieuwe tegels zetten. De badkamer is ongeveer 6 m2. We hebben tegels in optie, de nieuwe tegels zijn 30 x 30 cm.

Tegels in de doucheruimte zetten

Het betreft een douche ruimte van 16 vierkante meter.

Betegelen van de badkamer

We zijn al ruim een jaar bezig met het verbouwen van de badkamer. Tijdens de verhuizing in september 2011 heeft hij de badkamer eruit gesloopt en hij is nu op het punt beland dat de badkamer betegeld kan worden. Hij heeft alles zelf gedaan, maar het tegelen ziet hij toch niet zitten. We zijn nu dan ook op zoek naar een betrouwbare tegelzetter. De tegels van 60x30 zijn al in huis en alle muren en de vloer van de badkamer zijn mooi geëgaliseerd en klaar om te worden betegeld. Het betreft een ruimte van ongeveer 2,5 x 3 met een bad ombouw erin. De muren zijn 2,4m hoog.

Betegelen hal/gang

Oude parketvloer wordt verwijderd. In de plaats daarvan vloertegels, maat 30x60. Netto oppervlakte 6,5 m2. Tegels koop ik eventueel bij de Praxis, dit in overleg.

Badkamers betegelen

Twee backs Drs betegelen 100m2. Offerte vrijblijvend.

Tegelzetten keuken en hal

Wij willen graag de keuken en de hal met vloertegels beleggen. Maar voor wij dit laten doen zouden wij hier graag een offerte van willen hebben. Het betreft een oppervlakte van 10 m2 met de tegel: Rock versale Nero. Wij willen graag weten wat dit gaat kosten in totaal - Tegels lijm, het leggen enz. Eerst offerte verzekering, daarna uitvoering.

Herstel schade losse tegels

In de badcel zijn ca. 7 wandtegels losgeraakt. Ik heb nog reserve tegels.

tegels 90cm bij 90cm op oude douch ...

tegels 90cm bij 90cm op oude douch vloer, of plaatsen douch bak. oude tegels in bad lekken iets.