Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor beneden verdieping woning betegelen:

Beneden verdieping woning betegelen

Ik wil graag de vloer van de beneden verdieping (hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, zijkamer en serre) laten betegelen met tegels van 60x60. Totaal 105 m2, en de tegels kunnen over de huidige ondergrond geplaatst worden. We hebben de tegels nog niet in huis.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beneden verdieping woning betegelen uit heel Nederland:

Grote schuur met boven verdieping bouwen

Wij willen graag een grote schuur laten bouwen met boven 2 grote slaapkamers en beneden één deel schuur en één deel woonruimte voor mijn dochter.

Gevel verhogen om meer ruimte te creëren op zolder

Wat wij het liefst willen is dat de gevel van de 1e verdieping naar de zolder toe, verhoogd word, het liefste met dezelfde bakstenen die ik nu op de beneden verdieping heb. Ik wil eigenlijk wat mijn buren nu hebben, zie foto's. De breedte word 5 meter en de hoogte 2,80 meter. Graag met afwerking aan de binnenkant.

Beneden de woonkamer + plafond stucen

wij hebben een nieuwe woning gekocht en we willen in ons huis de beneden verdieping laten stukadoren. We willen graag een strakke afwerking hebben. Hierom zoeken wij een stukadoor die ons kan helpen. De totale wand oppervlakte is 50 vierkante meter wat afgewerkt moet worden met glad pleisterwerk (strak). Het zelfde geldt dus ook voor het plafond, die is 50 vierkante meter en moet ook afgewerkt worden met Glad pleisterwerk (Glad) Ik ben dus opzoek naar een stukadoor die mij kan helpen

Schoorsteen zolder stutten + beneden deel verwijderen

Op zolder hebben wij nog een schouw met aan de buitenkant op het dak de schoorsteen. Breedte schoorsteen +/- 1 m, diepte 38 cm. Schouw op beganegrond en 1e verdieping is reeds verwijderd. We willen nu het onderste deel op de zolder weghalen (zeg tot 1.80 m ongeveer, afhankelijk van wat kan om nog veilig te stutten) en het bovenste en buitendeel dus stutten.

Opbouw garage

We willen graag een dakopbouw op garage, voorkant 1e verdieping recht. Dan zolder voorkant schuin tot hoogte van huis. Daarna vanaf de nok schuin naar beneden naar bestaande dak van de garage. Op de 1e verdieping zou tegen redelijke kosten ook nog een dakkapel geplaatst moeten worden. Maar dat ligt aan wat het allemaal moet gaan kosten. Mag houtskelet zijn en prefab is ook prima. Wel zou het casco zijn, elektra en afwerken doen we zelf. Komt er op neer dat er tekeningen gemaakt moeten worden. Aanvraag bij de gemeente, kunnen we met hulp eventueel zelf doen. Opbouw moet 35 m2 worden.

5 Binnendeuren vervangen

We willen graag op de beneden verdieping 5 deuren vervangen. Ze zitten nu is een stalen kozijn. De binnendeur naar de garage is brandwerend en dat moet zo blijven. Hij is inmiddels uitgezakt en beschadigd door de fietsen in/uit de garage via de voordeur. Wellicht heeft u ook ideeën om de roldeur van de garage te vervangen voor iets met een openslaande deur voor fietsen en zo.

Wanden behangen

In onze nieuwe woning hebben ze op de begane grond en eerste verdieping spanbehang op de muren. We willen vooral de benedenverdieping strak hebben, ik weet alleen niet of het dan handig is om hier bijvoorbeeld renovlies overheen te zetten of het scanbehang te verwijderen en op de spachtelputz renovlies of stucwerk aan te brengen. Beneden zijn de wanden zo'n 80 m2.

Stucken wanden plus plafonds benedenverdieping

We willen de wanden van onze beneden verdieping en de plafonds glad laten stucen en sausen. De onderlaag is spackspuitwerk. De gashaard gaan we verwijderen. Hier is de ondergrond kaal. Het gaat om 60 m2 wanden en 50 m2 plafond.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Graag wil ik mijn muren laten isoleren. Betreft beneden verdieping die geheel opgeknapt gaat worden. Plafonds gaan er ook uit en kruipruimte dient ook opgevuld te worden met schuimbeton. Er komt vloer verwarming. Betreft twee onder één kap woning. Circa 7 m breed, 12 diep.

Lekkage in de koudwaterleidingen verhelpen

Met Lekdetectie is er lekkage geconstateerd badkamer op de 1e verdieping het betreft de Koudwaterleiding in de doucheruimte en achter het Toilet van de badkamer op de 1e verdieping met als gevolg dat er aan de plafond van de keuken beneden; en in het plafond van de trappenhuis watervlekken zijn ontstaan. Volgens de Lekdetectie is de lekkage 100% dus moet er gauw actie ondernomen worden Ik wil naast het verhelpen van de lekkage; gelijk mijn badkamer verbouwen en de schade aan het plafond in de keuken beneden en gang beneden verhelpen. Met verbouwen bedoel ik plaatsen van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en betegelen van de badkamer zowel de vloer als de muren. Er moet ook een nieuw verlaagd plafond in de kamer komen denk ik. Beneden wil ik ivm de lekkage; het plafond van de keuken en het plafond in het trappenhuis opnieuw laten stuken of sauzen. De afmetingen vd badkamer zijn L220XB220XH250 Sauzen Plafond keuken beneden L225xB245 Sauzen plafond gang beneden L135xB92 Alles in centimeters. Men mag ook langs komen om zelf een beeld te vormen van de werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius