Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer aanleggen:

Tegelvloer aanleggen

Ik wil in de woonkamer en hal een tegelvloer laten leggen. Oppervlakte ca. 50 m2. Het formaat van de tegels is 20 x 100. Ondervloer is een cement afdekvloer.
Onze klant uit Hallum (Friesland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer aanleggen uit heel Nederland:

Een nieuwe vloer aanleggen op de begane grond

Ik overweeg een pvc vloer te nemen of eventueel een tegelvloer, wat het meest slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Het betreft een oud huis met ongeveer 40 m2 aan vloer op de begane grond. Momenteel ligt er een tegelvloer die ik zelf zou kunnen verwijderen. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Gietvloer aanleggen

De oppervlakte is circa 45m2. De vloer is voorzien van tegelvloer en circa 9,5m2 is beton vloer, deze moet nog verhoogd worden tot de tegelvloer en geëgaliseerd.

Vloerverwarming aanleggen en toilet renoveren

Het gaat om het aanbrengen van 55 m2 vloerverwarming (krimpnetten) en isolatie-folie van 50 mm dikte. Verwijderen en afvoeren van 55 m2 tegelvloer. H.o.h. vloerverwarmingsleidingen 10 cm en een A-label pomp. Op de begane grond het afdoppen van radiatoren en verwijderen radiatorleidingen (let op; de radiatoren op de 1e verdieping moeten aangesloten blijven tijdens de verbouw). De vloer moet glad en strak (waterpas) afgewerkt worden met een zandcementdekvloer ivm het later aanbrengen van een soort gietvloer. Tevens (ook op de begane grond) het toilet renoveren.

grindvloer bestellen en leggen

Ik wil graag over mijn bestaande tegelvloer (met vloerverwarming) een grindvloer aanleggen met een seallaag eroverheen zodat het 1 glad geheel wordt. Het betreft een oplossing voor mijn huidige vloer waar ik ontevreden mee ben, daarom mogen de kosten niet hoog uitpakken en wil ik i.v.m. kostenbesparing zou ik eventueel ook de vloer zelf aanleggen. 2mm voor 40m2

Kwaaitaal vloer verwijderen en nieuwe vloer in de woonkamer aanleggen met vloerverwarming

Wij willen een nieuwe vloer met een vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat in totaal om: 5.83 m bij 7.69 m. Wij hebben kwaaitaal liggen, dit zou verwijdert moeten worden en de vloer daarna gerenoveerd. Dan willen we vloerverwarming en een tegelvloer. We willen graag advies over het soort vloerverwarming. We willen het is de woonkamer en keuken als hoofdverwarming. Ik moet de sleutel nog krijgen. Rond juli zou ik graag willen beginnen.

Cement dekvloer aanleggen

Ter voorbereiding van vloerverwarming is het noodzakelijk om 35 M2 cementdekvloer te leggen. Kunt u een schatting maken van de kosten inclusief leggen. Ondergrond is nu een tegelvloer. Naar mijn weten kan het over de huidige vloer heen.

Een nieuwe vloer storten/aanleggen in een schuur

Ik zoek een vloerenbedrijf die de tegelvloer van mijn garage kan vervangen door een beton- of zandcementvloer (wat beter is). Het betreft een een vloer van 35 m2. De garage is goed bereikbaar.

Vloerverwarming vervangen en tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen. Bestaande natte vloerverwarming verwijderen (35 m2) en 2 radiatoren. Nieuwe vloerverwarming aanleggen, op de gehele begane grond a 45 m2. We willen hier een PVC vloer overheen gaan leggen.

Vloer uitbreken, verwarming verwijderen, vloerverwarming aanleggen en nieuwe vloer leggen

We zijn opzoek naar iemand die onze vloer kan renoveren. Het gaat om een bestaand huis uit 1977, begane grond: Woonkamer, keuken, hal, toilet en 3 slaapkamers. Totaal vloeroppervlak: 135-140 m2. In de slaapkamers hebben we vloerbedekking, de rest is een tegelvloer. Nu hebben we verwarming beneden grotendeels door convector putten, deels door radiatoren. De convector putten moeten worden verwijdert en afgevoerd, ook een paar radiatoren. Bij voorkeur willen we een compleet nieuwe vloer met een goede isolatie (materiaal maakt niet uit) en daarop vloerverwarming. Ik denk aan een nat systeem, we hebben geen ruimte voor ophoging. Het is als hoofdverwarming. De leidingen 10 cm uit elkaar en met een lage temperatuur verwarmen. De verwarming apart te regelen in de slaapkamers en geschikt voor een warmtepomp. Afdekvloer anhydriet. Vloerafwerking wordt gietvloer. Voor juni moet het gedaan zijn.

Aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie

Wij willen een volledige nieuwe tegelvloer op de begaande grond leggen. Daaronder willen wij watergedragen vloerverwarming. Dit wordt allemaal gerealiseerd. Hierop moet een zandcement dekvloer komen van 5 cm en dusdanig glad dat hierop getegelt kan worden, dat laten wij graag door u uitvoeren. Daarop moet een tegelvloer gelegd worden, dit regelen wij zelf. Het gaat hierbij om 47 m2. Graag een volledige offerte. Start mag richting april/ mei zijn.

Partners

Partners van Casius