Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels laten zetten:

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels laten zetten uit heel Nederland:

Tegels zetten in toilet

Leggen van tegels in een toilet van 1 vierkante meter, bovenop de bestaande tegels. Zie aangehechte tekening

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om het opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.

Tegels in de keuken zetten

Ik zoek een tegelzetter die de wanden van mijn keuken kan voorzien van tegels. Het betreft een gestucte wand en de benodigde tegels zijn al aanwezig. Het betreft ongeveer 4 m2.

Tegels zetten en opvullen gipswand/cement

In onze badkamer is een lekkage gerepareerd door een loodgieter maar slecht achter gelaten (zie foto's). Het gaat om: Het opvullen van het open stuk gipswand/cement, het vastzetten van de muurplaat van de thermostaatkraan en het vervangen van de 4 tegels achter de thermostaat.

Badkamer betegelen

5 m2 nieuwe tegels zetten in een badkamer op de begane grond. Muren zijn wel glad maar hebben een soort speciale muurverf erop geschikt voor vochtige ruimtes. Muurverf bevalt me echter totaal niet want laat toch los. Ik vermoed dat er geen breekwerk noodzakelijk is omdat er overheen getegeld kan worden maar ben hier niet zeker van. Graag advies van de tegelzetter en de nieuwe tegels schaf ik ook graag samen met hem aan. Heel graag uitvoeren ergens tussen 15 en 26 juli 2020 indien mogelijk ivm verhuur.

Voortuin muurtje zetten en tegels leggen

We willen graag een muurtje tussen de buren en voorkant laten plaatsen. En nieuwe tegels. Huidige situatie halen wij zelf weg. Tegels graag geregeld door de vakman. Het muurtje mag 80 - 90 cm hoog 400 cm in totaal, ongeveer. De nieuwe tegels die in de tuin gelegd mogen worden graag in overleg. De tuin is ongeveer 5-7 m2.

Tegels plaatsen

Ik zou graag wat extra tegels op de muur in mijn keuken willen laten plaatsen, het gaat om ongeveer 2 m2. Tegels heb ik al in mijn bezit, alleen nog zetten.

Badkamer tegels zetten

Ik zou graag mijn badkamer willen laten betegelen. De wanden zijn in totaal 21 m2. De vloer moet misschien ook betegeld worden, deze is 3.5 m2. Ik ga de huidige tegels er zelf uit hakken. Ook de tegels die geplaatst moeten worden ga ik zelf aanschaffen.

Gehele renovatie voor- en achtertuin

Ik wil mijn tuinen voor 25m2 en achter 42 m2 opnieuw doen. Achter heb ik tegels, maar die zijn ondergegroeid door kattestaart. Om daarvan af te komen moet er gegraven worden, opnieuw zand geplaatst worden en dan kunstgras (die hebben we zelf al aangeschaft) met een pad van keramische of beton tegels. Verder willen we een hek van 5m in de achtertuin met poort laten zetten. Het gaat om 2 hekken van 1.80 m en een 1 poort van 1 m. We willen graag een houten schutting met beton palen. In de voortuin moeten de huidige tegels worden weggehaald en nieuwe keramische tegels geplaatst worden. Er staat ook een plant met grote wortels die afgevoerd moet worden als het kan.

Egaliseren buiten en kleine fundering

Ik wil een tuinkamer zetten, overkapping staat al. Er liggen betonnen tegels in stabilsé. Ik zou graag deze vloer willen egaliseren. Daarnaast is er nog een stukje dat uitgegraven moet worden, liggen nog geen tegels. Dit stukje moet dan nog bij de rest van de vloer getrokken worden. Later worden er aluminium muren en glazen schuifpui in gezet. De oppervlakte is 34 m2.

Partners

Partners van Casius