Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor in hoekwoning vloertegels leggen:

In hoekwoning vloertegels leggen

Ik wil graag een vloertegels laten leggen in keuken, woonkamer en de hal. Oppervlakte is 58 m2. De tegels zijn aanwezig. Vloerverwarming wordt 2 november ingefreesd. Graag zouden we aansluitend (vrijdag 3 november of na dat weekend) de tegelvloer geplaatst willen hebben.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor in hoekwoning vloertegels leggen uit heel Nederland:

Divers sloopwerk in een woning

Begin 2018 zullen wij de sleutel ontvangen van onze hoekwoning. Hier dienen er een aantal zaken verwijderd te worden: - badkamer slopen van 8.8 m2; - 2 x toilet slopen van beide 1 m2 groot; - kleine badkamer van 2 m2 slopen; - vloertegels slopen die in het cement gelegd zijn, 80 m2; - verhoging er uit de woonkamer halen 24 m2. Op de oprit kan een vuilcontainer worden geplaatst.

Tegelvloer verwijderen van een houten ondervloer

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1939 en krijg daarvan op 1 of 11 december de sleutel. Er ligt een tegelvloer in van ongeveer 45 m² die ik wil laten verwijderen. Ik heb mij laten vertellen dat die vloertegels verlijmd liggen op vloerplaten die op de originele houten vloerdelen liggen. Er moet zorgvuldig worden gesloopt, zodat de houten vloerdelen niet beschadigen. De tegels hebben diverse maten. U kunt dat bekijken op Funda. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Complete installatie van de badkamer en toilet

Eind december/ begin januari wordt onze nieuwbouw hoekwoning opgeleverd. In de badkamer dient er een toilet, badkamermeubel, regendouche, douchecabine en een radiator geplaatst worden. De vloer, 5.77 m2, en de wanden, 7.59 m2, dienen betegeld worden en 15.61 m2 stucwerk aangebracht. In het toilet gaat het om het tegelen van de vloer, 1.02 m2, de wanden, 3.54 m2, tot 1.20 meter hoog en daarboven stuken, 4.25 m2. Verder gaat het om de montage van het toilet en een fonteintje. In de keuken dient er 8.65 m2 vloertegels gelegd te worden. Er is een bijlage beschikbaar.

Woning uitbouwen met een uitbouw

Ik wil graag mijn hoekwoning laten uitbouwen, dit zal ongeveer 5 meter breed en 2 meter diep zijn. Tevens zullen er 2 radiatoren verlegd moeten worden. Ik wil mijn huidige gevel met tuindeuren verplaatsen zodat dit een geheel vormt met de uitbouw. Er zullen vloertegels in de uitbouw gelegd moeten worden, deze heb ik al in bezit.