Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zeewolde of directe omgeving.

334 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer, vloertegels 60*60 leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zeewolde:

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen, in totaal ongeveer 20 m2. Vloer en 1 wand met 30x120 tegels, rest met 30x60 tegels.

Begane grond woning betegelen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het betegelen van de begane grond inclusief tegels en toebehoren. Het oppervlak is ongeveer 50 m2 en ik wil 60 x 60 betonlook tegels. Deze moeten met minimale voeg gelegd worden.

In hoekwoning vloertegels leggen

Ik wil graag een vloertegels laten leggen in keuken, woonkamer en de hal. Oppervlakte is 58 m2. De tegels zijn aanwezig. Vloerverwarming wordt 2 november ingefreesd. Graag zouden we aansluitend (vrijdag 3 november of na dat weekend) de tegelvloer geplaatst willen hebben.

Badkamervloer tegelen over bestaande tegels

4 m2 badkamer vloer over bestaande tegelvloer

Tegelprojecten uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die voor ons diverse projecten kan doen.

Opnieuw betegelen badkamer

Graag ontvang ik een vrijblijvende en gedetailleerde offerte, voor het verwijderen, egaliseren plaatsen en afwerken van de badkamer met tegels, inclusief voegen en kitten. En afvoeren oude tegels. Nieuwe tegels nog onbekend, is in overleg (geen stelpost). Het zal gaan om ongeveer 24 m² wandtegels en 6 m² vloertegels. Graag hoor ik van u.

Tegelen van een badkamer

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het tegelen van een badkamer. Het betreft een nieuwbouwwoning in Zeewolde (project Hoorn/Heraut) waarvan de verwachte opleverdatum rond mei/juni is. De badkamer heeft een afmeting van 2400 bij 2100. Ik zou graag een betonlook tegel gebruiken waarvan de afmeting 33 bij 60 is. Ik hoor graag of u aan bovenstaande informatie genoeg heeft voor het opstellen van een offerte.

Vloertegels in woonkamer en toilet leggen

Wij willen graag onze vloertegels in woonkamer en toilet laten leggen. De totale oppervlakte is 68 m2 en de aangeschafte tegels zijn 60 x 60 x 1 cm. De oude tegels verwijderen we zelf. Het egaliseren moet nog wel gebeuren. Vanaf 29 maart kunnen de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Wand- en vloerbetegeling in de badkamer

Ik wil de vloer en de wanden in de badkamer graag opnieuw laten betegelen. Het gaat om 2.5 bij 2.5 meter. We leveren zelf de tegels.

70 m2 plavuizenvloer leggen

Ik wil graag plavuizen in wildverband laten leggen. Het gaat om verschillende ruimtes, namelijk de woonkamer, de hal en de keuken (circa 70 m2). Bij voorkeur laat ik het werk uitvoeren op 7 en/of 8 oktober. De tegels worden zelf aangeschaft. Er zijn van tevoren leidingen ingefreesd ten behoeve van de vloerverwarming. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Muurtje voorzien van steenstrips

In de kamer moet een muurtje van ongeveer 2 m2 gelijmd worden met steenstrips en dan worden afgevoegd.

Keuken betegelen

Ongeveer 3 meter betegelen. Het is een zij-muurtje van de keuken, boven de keukenkastjes, boven en naast het fornuis. Tegels zijn er al en ook tegellijm heb ik al, echter weet ik niet of dat voldoende is. Hoor het graag van U.

Benedenverdieping vloertegels leggen

Tegelen van gehele benedenverdieping. Tegels 60 x 60. Het betreft 50 m2. Wij hebben een offerte voor vloerverwarming te frezen. Indien u dit in eigen beheer ook zelf doet mag u dit ook aanbieden. 5 Groeps hoofdverwarming. Uitvoering week 51 (mogelijk week 50). Tegels kopen we waarschijnlijk zelf.

20 m2 vloertegels in keuken en hal

De huidige laminaatvloer in hal en keuken willen we vervangen door een tegelvloer met tegels van 30 bij 60 cm. De tegels hebben we al, we zoeken nu iemand die het uit kan voeren. Uiteraard is de prijs belangrijk, maar ik zoek ook een ervaren vakman die kan laten zien dat hij dit soort tegelwerk vaker heeft uitgevoerd. Het gaat om 20 m2.

Tegelvloer komt omhoog bij de achterdeur

Twee tegels komen omhoog bij de achterdeur, gaat om vloertegels bij de schuifpui. Eronder zit vloerverwarming. Dit moet hersteld worden. Eerst offerte voor de verzekering en daarna uitvoering.

Keukenwand tegelen

In de keuken moeten 3,5 m2 wandtegels geplaatst worden. Tegels al aanwezig.

Vloer leggen plavuizen 26m2.

2 kamers totaal 26 m2 betegelen met plavuizen van 60x60 cm.

slopen tegelwerk, uitvlakken wanden, ...

slopen tegelwerk, uitvlakken wanden, aanbrengen keramische tegels, plaatsen bad,wastafel en toilet, aanbrengen draingoot, monteren bestaande kranen, verlaagd plafond incl verlichting, vervangen groepenkast, aanbrengen vloerverwarming en radiator.

Ik wil graag advies en prijsopgave over ...

Ik wil graag advies en prijsopgave over 2 verschillende mogelijkheden voor het tegelen in de badkamer: OF: tegelen over oude tegels OF: oude tegels verwijderen, wanden uitvlakken

Ivm. vervanging van de keuken moet er ...

Ivm. vervanging van de keuken moet er een nieuwe tegelvloer in keuken, woonkamer en hal komen. Tevens willen we tegelijkertijd de radiatoren laten vervallen en vloerverwarming laten aanleggen (als hoofdverwarming derhalve). Samenvatting van de werkzaamheden: - Eventueel egaliseren van de vloer (er ligt nu deels laminaat, deels een tegelvloer) - Aanleggen van de vloerverwarming (infrezen); uit te voeren door een gerenomeerde firma. Ca. 40 m2 vloerverwarming - Leggen van de tegels, incl. inwassen (ca. 44 m2) - Levering van de tegels mag eventueel ook (als dat prijstechnisch interessant is). De werkzaamheden moeten in week 44 worden uitgevoerd.

Het vervangen van een aantal grote ...

Het vervangen van een aantal grote wandtegels in de keuken die niet mooi zijn aangebracht. De tegels zijn reeds aanwezig evenals de lijm.

Hierbij wil ik een offerte aanvragen ...

Hierbij wil ik een offerte aanvragen voor het tegelen van een toilet. Vloer ongeveer 2x2, wand 5m2. Tegels op de wand niet helemaal tot boven wel tegelen om een klein raampje heen.

Er moet een stuk van de ...

Er moet een stuk van de marmeren-vensterbank worden afgezaagd.

De badkamer en toilet beneden moeten ...

De badkamer en toilet beneden moeten gerenoveerd worden, oude tegels op zowel wanden en vloer eraf, leidingen verleggen, opnieuw betegelen en eventueel sanitair plaatsen, zoals wasbak, hangend toilet (dit moet ook in het toilet beneden gebeuren). Eventueel 2 extra muurtjes optrekken voor de douchehoek en het hangend toilet in de badkamer en fonteintje in de badkamer installeren. De voorbereiding voor het hangend toilet boven zit er al.

Badkamermuur is nu betegeld(ca. 1.80 ...

Badkamermuur is nu betegeld(ca. 1.80 hoog) en granietovloer. Leidingen zichtbaar. Op de vloer moeten mozaiktegels komen (matten) en op de wand verticaal rechthoekige tegels met een rand van de vloertegels (1 of 2 tegels van het matje) De muur vanaf 1.80 moet gelijk worden gemaakt met de huidige tegels. Leidingen in douchegedeelte moeten ingefreesd, badkamermeubel moet worden geinstalleerd