Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamervloer en -muur van tegels voorzien:

Badkamervloer en -muur van tegels voorzien

Ik wil mijn badkamer laten strippen van de huidige vloer en wand tegels, het bad en mogelijk de radiator. Vervolgens wil ik de vloer en wand opnieuw laten plaatsen met jullie tegels. Een glaze douche wand, nieuwe douche en douche put. De badkamer is 2. 10 x 2. 40,5.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer en -muur van tegels voorzien uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

De badkamervloer zakt in. Dient te worden gesloopt en opnieuw te worden gestort. Deze is ongeveer 4 m2. De vloer dient daarna te worden betegeld en onderste rij van de muur ook. Daarnaast het vervangen van douchekraan, wastafel en wastafelkraan (reeds in bezit). Daarna het ophangen van een spiegel en vervangen van een stortbak van een toilet.

Tegels in de badkamer laten zetten

Wij zijn opzoek naar een vakvrouw/man die voor ons de badkamervloer kan tegelen en ongeveer 14 tegels op de muur kan repareren. Er moet een specie vloer worden gelegd met afschot in de douche, zodat het toilet ongeveer 1 tegel dikte hoger staat dan de afvoer. Daarnaast moeten er 6 wandtegels herstelt worden bij de nieuwe wasbak en ongeveer 8 wandtegels verspreid aan de onderrand van de wand. Zie ook bijlagen. Wij schaffen de vloer en wandtegels zelf aan. Vakvrouw/man dient alle andere materialen te leveren. Ik probeer zo netjes mogelijk alle beschadigde tegels, die vernieuwd dienen te worden, te verwijderen. Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren. Het gaat om in totaal ongeveer 2 vierkante meter.

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Wij willen onze badkamer verbouwen. Alles eruit incl tegels en plafond. Op de hoogte van circa 1. 5 meter vanaf de badkamervloer gemeten willen we de muur doorbreken en daar een vloer maken die tot de buitenmuur komt. Dit is een afstand van ong 1 meter en de breedte is 1. 55. In de buitenmuur zit ongeveer 1 meter onder waar de badkameruitbreiding komt, een raam. Naast het stukje uitbreiding moet het huidige raamkozijn incl raam vervangen worden. We willen een 2 persoons hoekbad en een wc. De wc aansluiting moet nog gemaakt worden, er zit op dit moment geen wc in de badkamer. We willen een echte wc dus geen vermaler. Verder zullen er een aantal leidingen verlegd moeten worden en moet er een nieuw plafond in(of stucken) en nieuwe muur en vloertegels. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? En kan dit via 1 bedrijf gedaan worden?

Verbouwen van de badkamer

Wij willen de badkamervloer laten vervangen. Daarvan 4 m2 tegels verwijderen en nieuwe plaatsen met daarin een afvoergoot. En de huidige glazen douchewanden vervangen door een betegelde muur voor inloopdouche. Deze moet ongeveer 2 meter hoog worden. De wandtegels hoeven niet vervangen te worden.

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Tegels verwijderen, sleuven maken en eventueel leidingen leggen

Wij willen graag de badkamer veranderen en daarvoor moeten de tegels van de wanden en vloeren af (vorige bewoner heeft zelf vreselijk slecht werk geleverd). Daarnaast moeten er ook nieuwe sleuven gemaakt worden in de wand voor nieuw leidingwerk van de kraan en/of kranen en de radiator en op de vloer voor een drain voor de douche (badkamervloer ligt ongeveer 5 cm hoger dan de overloop). Het betreft een kleine badkamer met een muur oppervlak van totaal rond de 17 m2 en de vloer rond de 3 m2.

Badkamervloer vernieuwen

Het laten storten van een betonvloer (12m2) met douchedrain, de ondervloer is nu van hout. Tegelen van de vloer en deels wand (4m2). Wij zorgen ervoor dat de vloer en de delen van de muur kaal zijn.

Vloer van de inloopdouche herstellen

Onze badkamervloer inclusief de inloopdouche is bekleed met granieten platen van max 80/40 cm. Een plaat in de inloopdouche wipt heel licht, hetgeen vooral merkbaar is bij het douchen. Dit zal vermoedelijk uiteindelijk tot een lekkage leiden hetgeen ik wil voorkomen. Ik beschik nog over 2 volledige platen en een reststuk. De opdracht bestaat uit het verwijderen van de los gekomen plaat, eventueel ook de daaraan vastliggende plaat c.q. een gedeelte daarvan nadat die geflext is. Het zo mogelijk aanbrengen van waterdicht ondervlies en plaatsen en afvoegen nieuwe platen. Alsmede opnieuw kitten van de aansluiting op de drainagegoot en de randen tegen de muur. De muur is ook bekleed met graniet. Alleen de platen zijn voorhanden. Ander materiaal dient geleverd te worden. Een en ander in onderling overleg. Ik kan enige foto's toezenden. Inloopdouche is afgescheiden door glazen douchewand die geplaatst is op de rand van de aangrenzende plaat van de badkamervloer. Die ligt enkele millimeters hoger dan de douchevloer.

Tegels in de badkamer en toilet aanbrengen

In onze badkamer en toilet willen we 60 x 60 cm tegels laten leggen. Het gaat om 7 m2 in totaal. In het douchegedeelte moet een deel van de muur hersteld worden door het leggen van 11 stuks 15 x 15 cm wandtegels. Tevens willen we een doucheput verwerkt hebben in de badkamervloer.

Badkamervloer aanleggen en tegelen

Wij hebben in een aanbouw achter ons huis een gastenverblijf gerealiseerd. Onderdeel daarvan is een badkamer. De wanden zijn voorbereid en afgewerkt met groen gips. De vloer bestaat uit een laag zandcement over isolatie. De bovenlaag is naar mijn mening in de hoek waar de douche komt in niet al te beste staat. De badkamer heeft een L-vorm met een vloeroppervlakte van ongeveer 3.5 m2. In de hak van de L zit een schuine muur (45 graden) waar de toegangsdeur zich in bevindt. Op de bijgevoegde tekening gaat het om de hoek linksonder waar dus een schuine kant uit is. Hier willen we een draingoot voor de inloopdouche gaan plaatsen. De afvoer is voorbereid. Wat we willen uitbesteden is het prepareren (beton? ) en waterdicht maken (kimband/pasta) en tegelen van vloer en wanden (2.20 meter hoog - 15.5 m2). Soort en maten tegels willen we graag in overleg doen. Offerte graag in 2 delen, vloer en wanden apart.