Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tuintegels leggen in een tuinhuis:

Keramische tuintegels leggen in een tuinhuis

Ik wil graag keramische tuintegels laten leggen in een tuinhuis. Oppervlakte is ongeveer 16 m2. Tegels aanwezig (80 x 80 x 2). Zandvloer is bedekt met een cementvloer (1 cm). Het aanvoeren en leveren van materialen om de tegels te lijmen hoort bij dit project. Graag een vrijblijvende offerte gewenst.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tuintegels leggen in een tuinhuis uit heel Nederland:

90 m2 keramische tuintegels leggen

Wij willen graag rondom het vakantiehuisje tuintegels leggen, keramische van 47x47x2. Er moet dus eerst een laagje cement onder. Zand ligt er al, kwestie van egaliseren en aanbrengen.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van 2cm hoge 60x60 keramische tuintegels. Er ligt al zand van vorige tegels. Betreft ca. 45 m2. Moet goed aangetrild worden en er moet wel laagje cement op.

tuintegels leggen

Hallo, we willen graag de tuin laten bestraten. Het gaat om in totaal 29 m2, met keramische tegels. 24 m2 is in de achtertuin (bereikbaar via de poort, hoekhuis), de andere 5 m2 is in de voortuin tussen de stoep en de gevel van het huis. Graag even overleg over wat er mbt zand/cement nodig is. Er ligt een zandbed waar al eerder tegels op hebben gelegen, maar geen cement. Er liggen nu nog tegels, maar die halen we zelf nog weg. Vriendelijke groet,

Leggen Keramische tuintegels

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van keramische tuitegels. Het betreft momenteel een nieuwwbouw woning in Waddinxveen. Werkzaamheden: Afgraven circa 42 m2 Aanbrengen juiste draagkrachtige fundering circa 42 m2 Leggen Keramische tuintegels 75x75x2cm ook circa 42 m2 (ingekocht en staan klaar voor afroep) Momenteel is de tuin nog leeg en zal de gehele woning op 14 mei aan ons worden opgeleverd. Wel zullen wij in de tuin al een aantal dingen maken/aanbrengen voordat het straatwerk van start zal gaan. te wetende schuttingen aan beide kanten/ overkapping van 3mx3m en 2 verhoogte borderbakken. Uitvoering werkzaamheden medio week 23/23/24/25 Voor het moment nu hebben ik een autocad ontwerp gemaakt van de tuin. Het verzoek is om vanuit dit ontwerp een prijsopgaven te doen toekomen.

Tuintegels leggen & opsluitbanden plaatsen

Tuin is leeg. Het betreft een oppervlakte van circa 40 m2. Merk tegel: Exclution Type: Keramische Quite Light Paving Te leggen op normale ondergrond. Afmeting: 60x60x4 cm Geheel voegen met voegmiddel.

De voor- en achtertuin voorzien van bestrating

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Achtertuin 5,8 bij 8 meter, voortuin 5,8 bij 5 meter. Volledig betegeld, alles gelijkvloers, geen inwendige plantenbakken. Inclusief verwijderen en afvoeren van oude bestrating en groen. Nu geen of nauwelijks verzakkingen Na aanleg gegarandeerd geen onkruid meer dus voegen volledig gesloten. Voorkeur lijkt Keramische tuintegels in twee kleuren zodat er looppaden ontstaan. Prijs graag all in echter zonder tegels. Wil deze waarschijnlijk best ook door u laten regelen maar dat is voor later. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Keramische tegels in achtertuin leggen

Voor onze achtertuin op het zuiden, willen we graag keramische tuintegels ipv de betonstenen die we nu hebben liggen. De betonstenen kunnen we zelf verwijderen, voor de nieuwe tegels. We hebben ons oog laten vallen op 60x60x2 tegels, voor een terras van 30m2 (4.6m x 6.5m). Graag zou ik van u vernemen welke kosten hieraan verbonden zijn. En op welke termijn u beschikbaar zou zijn. Vriendelijke groeten, Aldo

Keramische tegels leggen

Ik wil graag de oude steen van de voor en achtertuin totaal 65 m2 incl tuinhuisje van 92 laten verwijderen en afvoeren. En nieuwe tuintegels en tuin huisje laten leggen. Tegels kan ik online bestelen. Ik heb zand en rest benodigdheden niet bereikend. De tuinhusje en een poort voor de achtertuin moeten apart worden bereikend. dat kunt u voor mij zelf erbij rekenen: 1- Port van 1,5 breidt en tuinhuisje compleet met afvoer , basis model van 10m2. Ik hoor het graag van u.

Tuin bestraten met keramische tuintegels

De nieuwbouw tuin is ongeveer 50 m2. Ik zoek een vakman om keramische tegels te laten leggen. Graag een complete offerte inclusief: egaliseren, zand, tegels etc.

Keramische tuintegels 2 cm leggen

Wij willen graag (voor 17 juni) een terras van ongeveer 20 m2 laten leggen. Keramische tuintegels (2 cm) staan al in de tuin. Op dit moment ligt er op de plek waar het terras moet komen ophoogzand, wij kwamen er pas later achter dat dat niet geschikt is voor keramische tegels van deze dikte. Wij zoeken nu iemand om de keramische tegels te leggen met de juiste ondergrond en inclusief voegen. Eventueel hebben wij ook nog de oude 30x30 stoeptegels in de tuin liggen om als ondergrond te gebruiken, mocht dat een optie zijn. Het terras is aan 3 kanten opgesloten door muren, aan 1 kant open, tegen grasveld. Onze voorkeur aan de kant v.h. grasveld gaat uit naar een mooie ronde afwerking i.p.v. strakke lijnen, maar dit is geen absolute must. Wij zouden het liefst iemand uit de omgeving Utrecht vinden, die vooraf ook even langs kan komen om de situatie te bekijken.