Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Lelystad of directe omgeving.

1452 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren, het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, badkamer betegelen, badkamer en toilet betegelen, keuken betegelen, badkamervloer opnieuw betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Lelystad:

Wandtegels keuken

Wij willen nieuwe wandtegels op de keukenwand. Het zijn tegeltjes 13x13 cm. De oppervlakte is: 60cm x 1.70 40cm x 90 cm 50 cm x 40 cm 60 x 1.40 achterwand is gipswand met spiegel. Spiegels eraf tegels erop.

Tegelen van de keukenwanden

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor mijn keuken. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 5,2 m2. De oude tegels moeten gesloopt. Ook moet een achterwand vervangen worden.

Badkamervloer en -muur van tegels voorzien

Ik wil mijn badkamer laten strippen van de huidige vloer en wand tegels, het bad en mogelijk de radiator. Vervolgens wil ik de vloer en wand opnieuw laten plaatsen met jullie tegels. Een glaze douche wand, nieuwe douche en douche put. De badkamer is 2. 10 x 2. 40,5.

Nieuw afvoerputje aanbrengen en badkamervloer tegelen

Ik wil in mijn badkamer graag de vloer en het afvoerputje laten renoveren. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 2 m², daarnaast wil ik graag een afgewerkt afvoerputje laten plaatsen. Ik zou graag de witte tegels door laten leggen in hetzelfde verband (ook naadloos aan laten sluiten op de bestaande vloer). Deze tegels zijn ongeveer 28,5 bij 28,5 cm. Het gaat om een hoekwoning waar de badkamer zich op de eerste verdieping bevind.

Toilet begane grond tegelen

Ik ben even nieuwsgierig of het begin februari nog lukt om een toilet (begane grond) te betegelen. Het gaat om 1,16 vierkante meter vloer en 5,96 vierkante meter wand (tot 1,60 meter hoog). De tegels hebben we al. Materiaal als voegmiddel en afwerk/sanitair kit niet.

Tegelwerk vloeren en wanden

Zou graag de woonkamer, keuken, hal en wc betegeld willen hebben, ook de wand van de wc. ongeveer 5 m². Vloer oppervlakte totaal ongeveer 45 m². Klant zorgt er zelf voor dat alles leeg is en installeert zelf weer e.e.a.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het betreft de vloer en de muren. De badkamer is 7 m². Het zijn grote tegels 60x30 voor op de muur en 120x23 op de vloer. Eind december moet dit gaan plaatsvinden.

Vloer- en tegelwerk in de badkamer aanbrengen

Momenteel is mijn hele badkamer gesloopt, inclusief de vloer. Er worden door een bedrijf allemaal nieuwe leidingen gelegd. Als dat klaar is, wil ik er weer een dekvloer laten plaatsen en laten egaliseren. Daarna moet de hele ruimte worden betegeld. De badkamer is 210 x 207 cm en 230 cm hoog. Ik ga alle materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken om de ruimte hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Gehele badkamer betegelen

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en wil als het loodgieterswerk klaar is de wanden en vloer laten betegelen. De vloer is 5,76 m² en moet vooral ook nog geëgaliseerd worden. De wanden zijn in totaal 20,5 m². We willen wandtegels van 30 x 60 cm kopen en vloertegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte.

Achterwand in keuken deels betegelen

We willen tot 40 cm boven het aanrechtblad over de gehele lengte van de keuken laten betegelen (en eventueel boven de kookplaat in zijn geheel tot de afzuigkap). In totaal is het minder dan 2,5 vierkante meter. Er zitten 2 stopcontacten waar omheen getegeld moet worden. De tegels zijn 7,5 x 15 cm groot. Wanneer we overeen zijn gekomen wie het kan doen bestellen we direct de tegels en kunnen we een afspraak maken.

Plavuizen laten leggen

Wij willen graag plavuizen latten leggen die we bij praxis kopen met alle materialen en benodigdheden erbij gaat om 45 m2 willen graag weten wat het gaat kosten als jullie het leggen ben bereikbaar na 14 00 op me telefoon. Er ligt nu vloerbedekking in. Na 1 augustus (dan hebben we de sleutel) weet ik wat eronder zit. De vloer is een betonnen vloer. De plavuizen moet zo spoedig mogelijk gelegd worden. Wanneer bent u beschikbaar?

Vloertegels met tegelplint laten leggen

Wij willen graag (reeds aangeschafte) Portugese tegels laten leggen in de slaapkamer. Het gaat om ongeveer 12 m2 aan vloertegels leggen met plint. De vloer is niet helemaal vlak. Er ligt op dit moment laminaat, dat verwijderen we zelf.

Plavuizenvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Rond half juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag 45 m² plavuizen laten leggen van 409 x 60 cm in de woonkamer, keuken en gang. Wij zullen de tegels zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leggen.

Vloertegels met tegelplint laten leggen

Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter vloertegels leggen (60 x 30 cm). Inclusief een tegelplint. Circa 20 meter aan plinten. Kunt u een m2 prijs en strekkende meterprijs geven hiervoor? Bij voorkeur per mail. Dan reageer ik daarop.

Tegels zetten

We willen graag plavuizen laten leggen in de keuken, hal en toiletruimte. Het gaat om ongeveer 20 m2. Ik wil graag tegels van 60 x 30 cm of 30 x 30 cm.

Tegelvloer leggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen en laten voegen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2 op een bestaande plavuizen vloer. In de plavuizen vloer worden eerst nog vloerverwarming ingefreesd. Tegels koop ik zelf (60 bij 60 cm). Begane grond.

Keramische tuintegels leggen in een tuinhuis

Ik wil graag keramische tuintegels laten leggen in een tuinhuis. Oppervlakte is ongeveer 16 m2. Tegels aanwezig (80 x 80 x 2). Zandvloer is bedekt met een cementvloer (1 cm). Het aanvoeren en leveren van materialen om de tegels te lijmen hoort bij dit project. Graag een vrijblijvende offerte gewenst.

Badkamer en toilet betegelen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het betegelen van de badkamer. De wanden en vloer zijn totaal 40 m2. Voor de wanden zijn er tegels van 30 bij 60 cm gekocht en voor de vloer 60 bij 60 cm.

Tegelwerk in een winkelpand

Ik wil in een winkelpand 90 m² vloertegels en 40 m² wandtegels laten plaatsen. Ik heb voor de vloer al tegels van 60 x 60 cm gekocht en voor de wanden tegels van 15 x 15 cm. Alle materialen zijn aanwezig, inclusief lijm en voegmiddel. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Gehele beneden verdieping betegelen

Ik wil graag een offerte voor een tegelvloer/plavuizen, het gaat om de vloer van mijn woonkamer/keuken/hal en bijkeuken. Het gaat hierom het opnieuw laten betegelen van de vloer ongeveer 45 m2 dit door schade huidige vloer. Maat tegels is niet zo van belang kleur wordt een lichte tegel, ik zelf dacht aan een prijs voor de tegels rond de €30,00. Omdat de schade door wateroverlast is veroorzaakt wil de verzekering eerst een offerte voor ik bij u de tegels bestel en deze laat leggen. Het gaat dus om een offerte voor nieuwe tegels, het verwijderen van de oude tegels en weer leggen van de nieuwe tegel met lijm. Graag verneem ik van u wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Wandtegels laten zetten

Ik wil graag ongeveer 45 vierkante meter op de bestaande wandtegels laten zetten. De tegels zijn 60 bij 30 cm. De tegels zijn bij Praxis besteld. Ik zorg ook voor de tegellijm en voegsel.

Vloertegels leggen in een showroom

Leggen van 610 m2 vloertegels in een showroom te Lelystad.

Lekkage badkamer verhelpen

In mijn badkamer zijn de voegen rond de douchekraan aan het barsten. Dit deel lijkt niet goed gevoegd bovendien, waardoor er vocht in de muur lijkt te trekken. Ik heb momenteel schimmel in de muur. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ontvang graag een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Badkamer tegelen en kitten

Ik wil mijn badkamer laten betegelen en kitten. Het gaat om de vloer en wanden. Totaal is het bijna 27 m2. Ik heb al materiaal van Coba, lijm en voeg. Ik wil het laten uitvoeren in week 14 of week 15, 4 t/m 15 april. Gaat om 3 soorten tegels. 60 x 60 cm voor de vloer. Voor de wanden hebben wij 30 x 60 cm en bij de douchehoek 10 x 60 cm gecombineerd met 15 x 60 cm. Dit geldt ook voor de voorzetwand van 2,4 bij 1,22 meter. Daar boven zitten dus dan de tegels van 30 x 60 cm. Graag apart vermelden het plaatsen van een douchedrain

Betegelde douchecabine opnieuw voegen

2 muren van de doucheruimte slaan water door in verband met gebarsten voegen. Hierdoor is er lekkage onder de douche. Het werk betreft het uithalen van de bestaande voegen en rand siliconenkit en daarna weer invoegen en afkitten. Voegkleur is jasmijn. Totaal oppervlakte van ongeveer 4 m2. Indien mogelijk daarna een hardstenen dorpel aanbrengen bij de douche instap. Materiaal dient ook geleverd te worden. Er is een foto beschikbaar.