Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer vloer betegelen:

Woonkamer vloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer laten betegelen. De woonkamer is ongeveer 40 m2. Het gaat puur alleen om tegels leggen, gewone tegels, rechthoekig of vierkant, daar zijn wij nog niet uit, maar wij zorgen voor de tegels. Ook zorg ik ervoor dat de huidige vloer verwijderd wordt.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer vloer betegelen uit heel Nederland:

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Laminaat vloer leggen

ik wil een laminaat vloer (gekocht bij praxis) laten leggen door mijn gehele woning. 60 vierkante meter totaal. Woonkamer, gang, slaapkamer, keuken en het moet doorlopen. Dus zonder drempels. Behalve van de gang naar de keuken. In de keuken komt een andere print laminaat.

vloer leggen

vloer leggen in woonkamer 6m x7,80m en gang 2,80m x 2,40m Graag zou ik laminaat willen leggen, en de huidige vloer moet er eerst uitgehaald worden.

Uitbouw achterzijde woning en overige werkzaamheden

Per november 2020 krijgen wij de sleutel van onze aangekochte woning uit de jaren 30 in Haarlem, waar wij de achterkant zouden willen uitbouwen (5 meter breed, 3 meter diep). Daarnaast andere verbouwingen als vloer, muren, badkamer en voorbereiding leidingwerk/elektra voor een nieuw te plaatsen keuken. Eventueel de nieuwe keuken verplaatsen naar de voorkamer en de ruimte van de oude keuken (achterzijde) bij de woonkamer trekken. Graag horen wij de mogelijkheden van een Aannemer die ervaring heeft met dit soort totaal-verbouwingen.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Wij hebben plannen om de woonkamer en keuken te verbouwen. De woonkamer willen we voorzien van vloerisolatie en vervolgens meteen vloerverwarming aanleggen. De vloer in de woonkamer is van hout, de kruipruimte zeker meer dan 50 cm. In totaal gaat het om circa 40 m2.

Vloer schuren en eventueel in de olie

De eiken vloer in mijn woonkamer is na 20 jaar aan een onderhoudsbeurt toe. Het betreft een vastliggende vloer met eiken planken van circa 1 cm dik met een v-groef. Er zitten enkele oppervlakkige krassen en vlekken op. De oppervlakte bedraagt circa 25 m2. We hebben deze vloer zelf een aantal keren opnieuw in de olie gezet met Junckers Rustic Oil, maar nu wordt het tijd deze eerst eens te schuren.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Complete zolderkamer als slaapkamer verbouwen

Momenteel heb ik een afgetimmerd plafond in de woonkamer, als deze eruit is dan is er een mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Erboven zit een loze ruimte, die ik zo wil vergroten voor een slaapkamer. Er moet dan weer een vloer gemaakt worden voor de zolderkamer. De ruimte is ongeveer 5 x 4,5 meter. Er moet een vaste trap komen. Voor en achter twee dakramen isolatie en elektra moeten er komen en gipswandje als afwerking. Het liefste zo veel mogelijk zonwerend materiaal vanwege de hitte. Een vergunning is als het goed is niet nodig, maar hier ga ik voor de zekerheid nog even over bellen. Ik zit aangesloten bij een VVE, maar de woning is mijn eigendom, dus ik verwacht geen problemen. Het liefst zou ik rond 17 augustus beginnen.

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Gasleiding afdoppen of afpersen

In de woonkamer steekt een stukje van de gasleiding uit die is afgedopt. Ik wil een nieuwe vloer leggen en de gasleiding onder de vloer laten komen, zodat hij niet meer uitsteekt. Hij moet dus ingekort worden en opnieuw afgedopt worden.

Partners

Partners van Casius