Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloeren van nieuwbouw woning betegelen:

Vloeren van nieuwbouw woning betegelen

Ik wil een gehele nieuwbouw woning exclusief de badkamer en toiletruimte laten betegelen. Woning wordt 3e of 4e kwartaal van dit jaar opgeleverd. Het gaat om 133 m2. Ik verzorg zelf de tegels.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van nieuwbouw woning betegelen uit heel Nederland:

915 m2 Latex spuiten

Ons nieuwe huis is net gestuct en dient geschilderd te worden. Ik begreep dat kitten inbegrepen is. We moeten eind deze maand ons tijdelijk huis verlaten. Vandaar dat wij op korte termijn het huis geschilderd willen hebben. wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Vloeren afplakken Vierkante meter: 215

In nieuwbouw woning tegelzetten

Ik wil graag de vloer laten betegelen van de hal, serre, toilet, badkamer. En van de badkamer ook de wanden. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2 in totaal. Voor vloeren tegels van bijvoorbeeld 30 bij 60 cm. Deze tegels moeten we nog aanschaffen en ook deels voor de wanden van de badkamer ook nog tegels aanschaffen. Als u dit zou kunnen doen staan wij daar graag voor open. Voor 1 wand van de badkamer zijn tegels 7.5 bij 30 cm.(deze tegels zijn aangeschaft.). Alles is gelegen op de begane grond. De ondergrond van de vloer is beton en de ondergrond is gips waarschijnlijk. Locatie Oosterwold Almere (nieuw adres staat nog niet op de kaart). Deze straat wordt deze maand gebouwd.

2 muren van spack spuitwerk voorzien

In week 27 krijgen we een prefab aanbouw aan de woning. Deze wordt met kant en klare muren opgeleverd blijkbaar maar ze moeten wel voorzien worden van spack spuitwerk zodat ze weer passen bij de bestaande muren in de woning Gaat om de wanden: Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar. Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel). Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Nieuwbouw stuken 180m2

Nieuwbouw maisonnette woning die opgeleverd wordt in week 28 (schatting). Alles is nog leeg. Muren worden \behang klaar\ opgeleverd. Alle muren glad stuken muv badkamer en toilet om geschilderd te worden. Schilder werk mag optioneel opgenomen worden (of ik laat doen of zelf doe ben ik nog niet over uit). Het gaat om 180m2 die we ten minste willen hebben glad gestuct, waarbij 80m2 aan vloeren moet worden afgeplakt.

Keuken, bijkeuken en stuk hal de vloer tegelen

Wij willen een aantal vloeren laten betegelen: keukenvloer (~27 m2, 15 x 15 cm) en bijkeuken vloer (~14 m2, 30 x 30 cm) tegelen. Het is allebei nieuwbouw. Bouwtekening hebben we bijgevoegd. In de hal (in bestaande bouw) is een nieuwe trap gezet. Bestaande tegelvloer willen we uitbreiden rond de nieuwe trap en in een nieuw extra stukje. Daarvoor een rand oude tegels wegbikken en de vloer onder de trap geschikt maken voor tegelen. Te tegelen hal is ongeveer 6 m2. We hebben Portugese cement tegel in de hal, 20 x 20 cm. Twee foto's hebben we bijgevoegd. De tegels zijn er al. Voegsel, lijm, enzovoort graag in de offerte meenemen. Uitvoering willen wij het liefst tussen: woensdag 1 juli tot en met vrijdag 3 juli.

Nieuwbouw wanden stuccen en plafonds spackspuiten

Ik ben op zoek naar een stukadoor die op de begane grond 600 m² aan wanden kan stuccen en 250 m² aan plafonds kan spackspuiten. Vloeren hoeven niet afgeplakt te worden. Ondergrond plafond is stucplaat, de wanden van giboblokken.

Nieuwe vloeren leggen

Wij zijn voor een nieuwe woning geïnteresseerd in 2 vloeren. In de gang en de keuken willen wij een terazzo vloer. Het liefst zwarte rand met daarbinnen grijskleurig. In de woonkamer willen wij eikenhout visgraat. Het betreft een nieuwbouw woning met vloerverwarming over de gehele begane grond. We willen beide vloeren in elkaar over laten lopen, dus geen hoogte verschil. De vloeren willen we ook beide laten leggen. We hebben nog geen visgraat gekocht maar weten ook niet of jullie deze aanbieden. De oppervlakten zijn als volgt: keuken is ong 5 m2 de gang is ong 5,3 m2 de woonkamer is 43,6 m2 We horen graag van u wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn.

Bestaande woonkamer volledig stucen

graag zou ik een offerte ontvangen voor het volledig stucen van de woonkamer (wanden en plafonds) in bestaande woning Totale M2 Ca. 75 M2 wanden 55 M2 plafond incl dichtzetten v naden Het betreft een woning uit 2010. Die destijds voorzien is van glad glasvezel behang. Het plafond is kanaalplaat met spackspuitwerk. Het is de bedoeling dat de hele woonkamer voorzien wordt van glad sierpleister (paar mm, wanden zijn recht), gevolgd door strak latex spuitwerk Het volgende moet gedaan worden - Vloer, ramen,plinten keuken en 2 deuren afplakken - voorbehandelen - alles stucen - spuiten Bezemschoon opleveren Optioneel - meerprijs voor verwijderen behang, sommige stukken zitten los andere moeten weggestoomd, stoken worden. Meerprijs platte Amsterdamse plint rondom. Ook graag aangeven op wat voor termijn het evt zou kunnen. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Nieuwbouw woning stucen

Nieuwbouw huis gekocht, wanden zijn behangklaar. Plafond zijn betonplaten met v-naden. Wij willen alles met glad pleisterwerk strak afwerken. Het gaat om 70m2 aan wanden en 45m2 aan plafonds. Graag ook 45m2 aan vloeren afplakken.

PVC + laminaat leggen

Voor onze nieuwbouw woning die in Q1 2021 wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar iemand die onze vloeren kan leggen. Het gaat om een gelijmde pvc vloer en laminaat vloer en zouden graag 2 prijsopgave willen ontvangen met 2 verschillende opties. Optie 1: a. 103 m² beneden (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plit) b. 67.51 m² 1e verdieping (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem+ ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. Optie 2: a. 103 m² beneden (pvc + egaliseren + sierplint/hoge plint) b. 67.51 m² 1e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. De pvc, het laminaat, de plinten en de ondervloer kopen we zelf. We zien uit naar een offerte met élk bovenstaand punt, apart gespecificeerd incl. BTW. Mochten er vragen zijn hoor ik dat graag! Alvast bedankt.