Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor huiskamer en keukenvloer betegelen:

Huiskamer en keukenvloer betegelen

De vloer van de huiskamer betegelen met 90 m2 leisteen, groot Romaans verband. De tegels worden geleverd. De tegelhandel biedt ook de lijm en voegsel aan maar mogelijk kunt u dat ook aanbieden? Een nieuwbouwwoning. De oplevering zal in mei of juni zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huiskamer en keukenvloer betegelen uit heel Nederland:

Keukenvloer betegelen

In de keuken ligt nu parket. Dit moet samen met de ondervloer verwijderd worden tot aan de overgang naar de huiskamer. Het gaat om 3,5 m². Tegels van 60 x 30 cm. zijn aanwezig. De keukenvloer moet opgehoogd worden zodat de tegelvloer op gelijke hoogte komt met de bestaande parketvloer in de woonkamer. E.e.a. wordt afgewerkt met een overgangsprofiel.

Vloeren egaliseren

Wij willen graag medio augustus onze huiskamer, serre, hal en keukenvloer laten egaliseren. De eindafwerking wordt een gietvloer. Op dit moment liggen in de keuken Portugese tegels. In de serre Vietnamese hardsteen en in de woonkamer en hal een plankenvloer, verspijkerd op spaanplaat. De basis hieronder is een cement dekvloer. Ik zou graag de planken strippen uit de woonkamer en over de tegels en spaanplaat heen de egalisatielaag willen laten aanbrengen tot 1 niveau op de gehele benedenverdieping. Kan dit, en wat is hiervoor uw prijs? Het gaat om in totaal 67 vierkante meter.

Leveren en leggen laminaatvloer keuken en deel huiskamer

Wegens waterschade dient zwevende laminaatvloer in keuken vervangen te worden inclusief ondervloer en plinten. Oppervlakte ca. 8 m2, plinten met meerdere complexe hoekjes om deurposten en inham met wasmachine heen. Laminaattype in overleg (graag even contact). Keukenvloer dient van goede kwaliteit/duurzaam te zijn. Wegens houten tussenvloeren de ondervloer enigszins geluiddempend. Betreft dus ook het leveren van de vloer. Tevens: Beschadigd laminaat midden in huiskamer (ca. 2-4 laminaatdelen) dienen vervangen te worden met reserve laminaat in eigen bezit. Geen ondervloer nodig.

Renovatie woning

Renovatie huis: o.a. keukenvloer restaureren, keuken renovatie, stucwerk, isolatie huiskamer, schoorsteen, balkon verven/renoveren, centrale verwarming vernieuwen, daklijst zolder vernieuwen, gevelreiniging voorzijde huis...

Graag wil ik u vragen of u voor mij een ...

Graag wil ik u vragen of u voor mij een offerte kan maken voor het leggen van een natuursteen vloer. De bedoeling is dat de leisteen in een bed van 5 cm tras cement gelegd wordt over vloerverwarming welke is vastgezet op een krimpnet. Onder het krimpnet ligt een isolatie folie zodat de dekvloer vrij ligt van de draagvloer. Het gaat om een gang die doorloopt naar een toilet en huiskamer, de huiskamervloer en een keukenvloer. Bij elkaar is het 50 m2 en de leisteen is 60x60x2 cm en gekalibreerd ook wordt er 20 m1 plint meegeleverd. De vloer moet recht gelegd worden met voegen van ongeveer 4 tot 5 mm Alle materialen worden bijgeleverd zoals 3 m3 grof vloerzand, trascement en versterkingsvezels voor door de vloerpecie. Start ongeveer 2e week van mei. Met vriendelijke groet,

Doorgang van de keuken naar de ...

Doorgang van de keuken naar de woonkamer maken Inclusief :  Wand ter grootte van zo’n 2mtr x 2.4mtr uitzagen en afvoeren  Stalen balk aanbrengen  Rondom aftimmeren met multiplex platen  Keukenvloer slopen en afvoeren  Bij het slopen van de keukenvloer is het uitganspunt dat deze keukenvloer op gelijke hoogte uitkomt als de vloer in de huiskamer.