Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamertegels plaatsen:

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamertegels plaatsen uit heel Nederland:

Badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen

Tegels opnieuw plaatsen in de badkamer (4.70 meter), oude tegels verwijderen, welke maten erin moeten weet ik niet, het gaat om 1 wand, waar de douchekop en wasbak zit. Er zit tevens ook een scheur in de muur en ik weet niet zeker of dit eerst opgevuld moet worden voordat de nieuwe tegels erop geplaatst kunnen worden.

Opknappen van de badkamer

Ik wil een (inbouw) bad laten plaatsen met badwand en een nieuw badkamermeubel. Ook wil ik nieuwe badkamertegels laten leggen met in totaal een oppervlak van 110 bij 168 cm. Het bad moet komen op de plek waar nu de douche zit. Badkamermeubel heeft een wastafel, onderkast en spiegelkast. Oude wastafel verwijderen. Op dit moment is de vloer ook betegeld, ik denk dat de nieuwe tegels hier overheen kunnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloer van stampbeton verwijderen + muurtje stucen

We hebben een vloer van stampbeton die we willen laten verwijderen. Daarna isoleren en vloerverwarming erin plaatsen. Ongeveer 100 m2. Ook moet er een muur verwijderd worden en een houten pilaar als steun worden geplaatst. Boven is een klein badkamertegels waar we een inloopdouche van willen maken. Geen tegels, maar stucwerk muurtjes.

Badkamertegels laten plaatsen

Ik wil graag badkamer tegels laten plaatsen. Het gaat om 9 m2 vloer en 28 m2 wand waar tegels geplaatst moet worden. De huidige tegels verwijder ik zelf. Ik heb de nieuwe tegels zelf al gekocht. De vloertegels zijn 60 bij 60 cm en de tegels voor de wand zijn 30 bij 60 cm. Ik hoop op een goedkope betaalbare offerte. Ik hoor het graag van u. Hartelijk dank.

Nieuwe douchecabine laten plaatsen

Er moet een nieuwe douchecabine worden gekocht en geplaatst, aangezien de opdrachtgever (ik) in Amsterdam woont en niet bij machte is om zelf een douchecabine te kopen. Er wonen nu studenten in. De oude zal verwijderd moeten worden. De afmetingen zijn: van de kuip zelf 85 bij 90 en de doucheruimte zelf is 128 bij 87. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er ook nieuwe badkamertegels moeten worden geplaatst. De foto's geven hopelijk meer duidelijkheid.

Badkamertegels plaatsen

Ongeveer 9 m2

Voegen vervangen van de badkamertegels

Badkamer tegels oude voeg eruit halen en opnieuw voegen ongeveer 12 vierkante meter. De tegels zijn 30 x 60 cm. En plaatsen van een badkraan inbegrepen.

Badkamertegels verven

Tegels verven in de badkamer. Badkamer is groot 2 x2. 10. Eventueel plaatsen van nieuwe douchebak met glazen wanden. Graag ontvang ik een offerte hiervoor per mail. Alvast vriendelijk bedankt! Gr. Sabina

Een aantal badkamertegels plaatsen

Plaatsen van 6 badkamertegels van 15 bij 15 cm. Er is een gat in de muur, dus wellicht eerst een stukje gipswand plaatsen. Tegels heb ik zelf al. Repareren van lekkende kraan in de keuken. Eventueel vervangen.

Aanpassingen in de badkamer laten maken

In de badkamer het volgende doen: - Het bad van 1.70 x 0.74 diep x 0.58 meter hoog verwijderen en afvoeren. Het bad is geplaatst tussen 2 betegelde zijmuren van resp. 1 meter en 1.04 meter diep; - De vrijgekomen vloerruimte opnieuw betegelen met antisliptegels en een afvoerputje maken op de afvoer van het badwater; - De achterwand en zijwanden die na verwijderen van het bad zijn vrijgekomen en hoogstwaarschijnlijk niet zijn betegeld, 1.70 x 1.00 en 1. 04 diep en 0.58 hoog, betegelen met badkamertegels van 15 x 20 cm; - Op de zijwanden 2 badkamer swingdeuren van Karwei, type Getwet/sealskin serie 205 plaatsen en afstellen. - Tot slot een paar beugels, badstoeltje en een doucheset Grohe met thermostatische kraan plaatsen op watertappunt. De badkamer is op de tweede verdieping. Offertes gevraagd voor alleen arbeidskosten zonder materialen (tegels ,doucheset, enz.)