Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen:

Badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen

Tegels opnieuw plaatsen in de badkamer (4.70 meter), oude tegels verwijderen, welke maten erin moeten weet ik niet, het gaat om 1 wand, waar de douchekop en wasbak zit. Er zit tevens ook een scheur in de muur en ik weet niet zeker of dit eerst opgevuld moet worden voordat de nieuwe tegels erop geplaatst kunnen worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen uit heel Nederland:

Renovatiewerk in een woning

Ik wil de volgende klussen laten uitvoeren: * Kleine tussenmuur verwijderen (geen dragende muur) * Badkamertegels, bad vervangen en hangtoilet plaatsen (ter vervanging van een staand toilet) * Deur verplaatsen (binnenshuis) * Muur weer opbouwen * Extra groep plaatsen voor inductie (keuken) Ook wil ik graag wat stucwerk uit laten voeren: Wanden Vierkante meter: 300 ongeveer Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.

Renovatie WC en badkamer

Graag zouden wij de wc laten vervangen (nu staande naar hangende wc). Het aanbrengen van nieuwe tegels tot +/- 1 meter hoog. Vloer is niet nodig. Infrezen van de leidingen. Plaatsing en aansluiting wastafel met kraan + Leggen badkamertegels ongeveer 4 m2 (over bestaande tegels). Plaatsing broyeur (inclusief verwijderen/afvoer oude broyeur) in badkamer. Optioneel mogen ook de materiaaldelen (wc e.d. ) worden aangeboden.

Opknappen van de badkamer

Ik wil een (inbouw) bad laten plaatsen met badwand en een nieuw badkamermeubel. Ook wil ik nieuwe badkamertegels laten leggen met in totaal een oppervlak van 110 bij 168 cm. Het bad moet komen op de plek waar nu de douche zit. Badkamermeubel heeft een wastafel, onderkast en spiegelkast. Oude wastafel verwijderen. Op dit moment is de vloer ook betegeld, ik denk dat de nieuwe tegels hier overheen kunnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamertegels verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een offerte willen voor het strippen van mijn badkamer. De vloer- en wandtegels verwijderen en het puin afvoeren.

Badkamertegels verwijderen

Kunt u een indicatie geven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de wand- en vloertegels in de badkamer? De oppervlakte is 1.80 bij 3 meter. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Badkamertegels verwijderen

Ik wil een oude badkamer renoveren. De badkamer dateert uit eind jaren '50. Het gietijzeren bad wat erin zat is er inmiddels uit, maar de wandtegels zijn in cement gelegd en gaan er niet af zonder alle muren volledig te beschadigen. Deze tegels wil ik verwijderd hebben. De badkamer is 1.55 bij 2 meter en 2.60 meter hoog. Ik wil ook de kosten inclusief en exclusief afvoerkosten.

Vloer van stampbeton verwijderen + muurtje stucen

We hebben een vloer van stampbeton die we willen laten verwijderen. Daarna isoleren en vloerverwarming erin plaatsen. Ongeveer 100 m2. Ook moet er een muur verwijderd worden en een houten pilaar als steun worden geplaatst. Boven is een klein badkamertegels waar we een inloopdouche van willen maken. Geen tegels, maar stucwerk muurtjes.

Badkamertegels wegslopen

Wij hebben een badkamer van 1.8 x 3 meter. Al het sanitair is er al uit, de afvoeren en wateraansluitingen zijn gedicht en er zitten nog tegels tot aan het plafond. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen / slopen van de muur en vloertegels. Puincontainer is aanwezig.

Badkamertegels opnieuw voegen

Er moeten bij 12 tegels het voegwerk uit (is makkelijk te verwijderen lijkt wel kalk wat er in zit) Voegen moeten opnieuw weer worden gevoegd. Wastafel en spiegel moeten van zijn plaats.