Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen en vloerverwarming:

Tegels leggen en vloerverwarming

Wij hebben net een nieuwe huis gekocht. Het heeft laminaat en stadsverwarming. Graag wil ik zsm een tegel vloer aanleggen met vloerverwarming. Het gaat om ong 46m2
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen en vloerverwarming uit heel Nederland:

Kappen van boom eigen tuin uranusstrat

Verwijderen van boom inclusief wortel in tuin. Vervolgens tegels van gangpad direct naast de boom recht leggen. Omtrek boom is ca. 30 cm betreft een lindeboom met breed blad. Staat in voortuin. Lengte boom is ca. 8 meter. Vergunning van gemeente voor 'Doen vellen van houtopstand' reeds ontvangen eind juni 2017.

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegels 50x50x5

24m2tegels leggen

Tegels laten leggen in de gang

Tegels zijn aanwezig de overige materialen die nodig zijn voor de tegels niet. Daarbij gaat het om een houten vloer waarbij een ondervloer moet worden gelegd.

WC-vloer betegelen

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huurwoning en ben daar nu aan het klussen. Ik vond op de zolder een aantal tegels zoals ook in de hal liggen. Ik wil die tegels graag laten leggen op het vloertje van de toiletruimte beneden, zodat dat één geheel wordt met de hal. Er zijn daarvoor maar 4 grote tegels nodig. Er moet even bekeken worden of de huidige tegelvloer kan blijven liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestrating leggen bij een nieuwbouwwoning

Als onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, laten we de tuin daar afgraven en geel zand leggen. We zijn op zoek naar een vakman die daar dan ongeveer 45 m² bestrating kan leggen in december. We kopen daarvoor keramische tegels van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij uw offerte.

Vloertegels leggen

Ik wil in onze nieuwbouwwoning een vloer laten leggen direct in het cement van graniet, tegels in verschillende lengtes banen. Het gaat om circa 130 m2.

Tuin bestrating leggen

Ik zou graag grote tegels/stenen in mijn tuin willen, daarbij zou ik het fijn vinden dat het op een goede manier gedaan word zodat het niet gaat inzakken en water zich gaat verzamelen. Aan de rand van de tuin zou ik kleine steentjes willen. Tuin is 13 meter lang en 5 meter breed. Ik wil een offerte met en een offerte zonder materiaal.

Tegels en fundering voor tuinhuisje leggen

Wij willen een gedeelte van onze goede bereikbare achtertuin funderen voor een tuinhuisje met de afmeting 5.98 meter x 3 meter. Ook willen we nieuwe terrastegels leggen. Deze hebben wij zelf aangeschaft.

Tegels opnieuw leggen en kunstgras

Het gaat om het tuinterras renoveren en bestaande tegels opnieuw leggen. De afmeting van de tegel is 15 x 15 cm en het terras is ongeveer 40 m2. Daarnaast moet er een stukje kunstgras geplaatst worden van ongeveer 6 m2.

Partners

Partners van Casius