Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels in woonkamer repareren:

Tegels in woonkamer repareren

Ik zoek iemand die een reperatie kan uitvoeren bij mijn tegels in de woonkamer. Ik heb een soort trap en daar is het voegsel tussen uit en een soort kit. Het zit daardoor een los. Kan u dit repareren? Ik hoor heel graag van u!
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels in woonkamer repareren uit heel Nederland:

Woning betegelen

Ik wil graag de woonkamer/keuken, slaapkamers, gang en berging betegelen (58 m2). Het is een woning met vloerverwarming. Ik heb al tegels van 60 x 60 cm.

Badkamer stuken

Het betreft een badkamer waarvan de muren met betonlook gestuct dient te worden en het plafond glad. De muren zijn voorzien van tegels die geschilderd zijn. We hebben ook nog een muur in de woonkamer van 21 m2 die we glad gestuct willen hebben. Deze muur is de bouwmuur die geverfd is. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vloertegels in de woonkamer, keuken en toilet aanbrengen

Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten als ik door jullie tegels in de woonkamer/keuken/toilet laat zetten. Het gaat om tegels van 80 x 80 cm en een totale oppervlakte van ongeveer 60 m2 (inclusief snijverlies). Materialen hebben we in ons bezit.

Vloerverwarming en vloertegels in de woonkamer plaatsen

Wij willen in onze woonkamer en hal vloerverwarming hebben en ook meteen tegels laten plaatsen. Wij hebben 3 radiatoren die verwijderd moeten worden. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meters. Het beste is misschien om de woonkamer en hal te zien.

Vloertegels leggen in woonkamer, hal en keuken

Ik wil graag gerectificeerde 60 x 60 cm vloertegels laten leggen in onze nieuwbouwwoning met vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal. De oppervlakte is ongeveer 35 m2. De tegels zijn al in bezit heb 38 dozen van 1,08m2 Voor lijm en voeg zorgt tegelzetter

Houten terras op palen aanleggen

Wij willen graag een houten terras laten aanleggen van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Het terras zal een houten trap en hekwerk moeten krijgen daar deze op 2 meter hoogte geplaatst moet worden zodat hij aansluit op de woonkamer. De ondergrond in de tuin waar de palen geplaatst moeten worden bestaat uit zand en een paar tegels. Deze tuin is eventueel via een tuin van de buren te bereiken en anders alleen via de woning zelf. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vloeren betegelen

Ik wil graag de volgende ruimtes laten betegelen: gehele woonkamer, hal, et cetera. Hierbij de specificaties. • Plinten 10-12cm • 77 M2 totaal De hele begane grond (keuken, woonkamer, toilet en hal) willen we met dezelfde tegels. Huidige keuken gaat eruit, en deur van keuken naar de hal gaat dicht. Bijgaand de plattegrond, en de afmeting van de keramische tegel. Graag een offerte!

Vloerverwarming leggen

Het hele huis wordt gerenoveerd en wij willen van de gelegenheid gebruik maken om vloerverwarming te plaatsen. De vloerverwarming wordt geplaatst in de woonkamer/keuken/toilet/entree. De bestaande vloer is beton en de topvloer is duoplank (laminaat) in de woonkamer en tegels in keuken/toilet. Vloerverwarming moet hoofdverwarming gaan worden. Het oppervlakte betreft 70 m2.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het gaat om een oudbouw huis waarin we vloerverwarming wensen te plaatsen, werkkamer, woonkamer zijn allebei voorzien van houten spaanplaat vloerdelen resp. 9m2 en 35m2. Keuken en badkamer zijn allebei betegeld en resp. 8m2 en 6m2. De ruimtes zijn allemaal hoog (3m) dus een ophoging is geen probleem. Woonkamer en werkkamer worden afgewerkt met marmoleum, keuken en badkamer met tegels of dunne betonlaag/verf. De klus vindt idealieter voor 8 mei plaatst.

Vocht vanuit de vloer tegengaan

We willen in de woonkamer parket nemen en ik heb dit weekend de huidige tegels eruit gehaald. Nu bleek dat in de hoek van de kamer er veel condens/vocht onder de tegels zat. Nadat ik de tegels er had afgehaald trekt het vocht wel weg. Als ik echter de vloer weer afdicht komt het condensvocht terug. Ik zou graag op zeer korte termijn een onderzoek willen wat hier aan de hand kan zijn en hoe we het best kunnen handelen. Het betreft een deel van de uitbouw van ongeveer 4 m2.

Partners

Partners van Casius