Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen:

Tegelvloer douchecabine opnieuw voegen

In verband met lekkage willen wij graag de douchecabine (tegels 40x40) de voeg eruit en opnieuw gevoegd hebben. Ook rondom de douchecabine (hooguit 3 m2)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen uit heel Nederland:

Douchecabine met swingdeur installeren

Installeren van een douchecabine 90 x 90 cm met swingdeur. De deur is linksdraaiend, te plaatsen op een tegelvloer. Afvoer en kraan zijn reeds aanwezig. Het is een glazen zijwand die op een siliconen strip moet komen te staan.

Montage van een douchecabine

Ik wil graag mijn gekochte douchecabine laten monteren. Graag zou ik hierover contact hebben. Het gaat om een douchecabine 90 x 90 x 195 cm zonder douchebak. De montage moet dus gebeuren op een tegelvloer.

AquaVive douchecabine Sicilië plaatsen

De douchecabine van Aquavive Sicilië wil de klant graag geplaatst hebben op haar tegelvloer. Er hoeft niks gesloopt te worden. De klant heeft de materialen al in huis.

Plaatsen douchebak en -cabine

Het gaat om het plaatsen van een douchebak. Hiervoor moet plek gemaakt worden in de bestaande tegelvloer voor de sifon. Tevens het plaatsen van de douchecabine. Beiden zijn kwartrond 90 x 90 cm.

Badkamer verbouwing

De badkamer moet voor de helft betegeld worden, de tegels hebben we zelf al aangeschaft. De nieuwe tegelvloer kan over de oude heen. De oppervlakte betreft 2,5 bij 3 meter ongeveer. We hebben ook een nieuwe douchecabine die geplaatst moet worden. Tevens moeten de leidingen bij de douche ingefreesd worden. En er moet ook een nieuwe radiator geplaatst worden, die we ook al in bezit hebben. Oude materiaal afvoeren. Materiaal hebben we dus zelf behalve lijm e.d.

Douchecabine vergroten

Renovatie douchecabine, vergroten van de cabine en het plaatsen van zitje en een beugel. Er staat nu een vierkante cabine met een glazen wand en een glazen deur van 90 x 90 cm. Een kant moet 150 cm worden, langer dus. De cabine staat nu op een granieten richel. Die moet aangepast worden. In de cabine is het een tegelvloer met een afvoerputje.

Lekkage in de badkamer opsporen en verhelpen

Lekkage in de douchecabine. Ik denk dat de afvoer niet goed verbonden is of de waterleiding. De kitrand en de tegelvloer blijft vochtig aan een kant. De leidingen liggen nog open.

Plaatsen van een douchecabine

De klant wil graag hulp bij plaatsen van een douchecabine van Cicilie die kwart rond is. De plaatsing moet plaatsvinden op een tegelvloer. Hij is 90 bij 90 centimeter en 190 centimeter hoog.

Tegelvloer deels opnieuw voegen

Verwijderen van bestaande douchecabine , bestaande uit twee glazen wanden. Plaatsen van douche cabine 90 / 90 in overleg met monteur en een gedeelte vd vloer opnieuw voegen. Het gaat om een kleine badkamer in appartement. 1 x deur wand kitrand opnieuw voegen > 90 x 80 cm > voegen liggen er een

Badkamer helemaal renoveren

Afmeting badkamer 2.50 x 1.70 meter. Bad verwijderen, houten wanden verwijderen, muurtje tussen douche en toilet verwijderen en daarna afvoeren. Daarnaast nieuwe douchecabine, zwevend toilet en wastafel plaatsen. Nieuwe tegelvloer en betegelde wanden. De douche is is nu 2 cm lager dan de rest van de vloer, deze zal eventueel geëgaliseerd moeten worden. Graag ook het leveren van sanitair.