Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen:

Tegelvloer douchecabine opnieuw voegen

In verband met lekkage willen wij graag de douchecabine (tegels 40x40) de voeg eruit en opnieuw gevoegd hebben. Ook rondom de douchecabine (hooguit 3 m2)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen uit heel Nederland:

Douchecabine vervangen en tegelvloer deels opnieuw voegen

Verwijderen van bestaande douchcabine , bestaande uit twee glazen wanden . Plaatsen van douche cabine 90 / 90 in overleg met monteur en een gedeelte vd vloer opnieuw voegen . Het gaat om een kleine badkamer in appartement .

Badkamer helemaal renoveren

Afmeting badkamer 2. 50 x 1. 70 meter. Bad verwijderen, houten wanden verwijderen, muurtje tussen douche en toilet verwijderen. Douchecabine plaatsen, zwevend toilet en wastafel plaatsen. Nieuwe tegelvloer en betegelde wanden.

Douchecabine monteren

Ik wil bij Gamma een Bruynzeel Solid inloopdouche van 120 x 90 x 200 cm gaan kopen. Ik zoek een vakman die deze rechtstreeks op de tegelvloer kan monteren en ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Douchecabine Riga plaatsen

Ik heb bij Gamma een douchecabine Riga gekocht van 90 x 90 cm en deze wordt op 9 december geleverd. Ik zoek een vakman die deze rechtstreeks op de tegelvloer kan monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Douchecabine vervangen en stortdouche plaatsen

Ik heb een nieuwe douchecabine met stortdouche gekocht en ben nu op zoek naar een ervaren en betrouwbare vakman. De oude douchecabine moet eerst worden verwijderd en afgevoerd. Daarna kan de nieuwe douchecabine rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Plaatsen van een douchecabine

Mijn badkamer is onlangs gerenoveerd en ik wil er nu in het douchegedeelte een douchecabine laten plaatsen. Het gaat om een douchewand en -deur die rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst moeten worden. Ik zal die zelf aanschaffen bij Praxis en wil deze in het nieuwe jaar laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht en wil die hier laten monteren. De oude cabine is al verwijderd. De nieuwe wand met deur moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst, zonder douchebak. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Douchecabine monteren

Ik heb een kwartronde douchecabine besteld van 90 x 90 cm. Ik wil deze graag laten monteren zodra deze hier is afgeleverd. De cabine kan rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst zonder douchebak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchecabine monteren en afkitten

Wij hebben een halfronde douchecabine zonder douchebak gekocht en deze wordt op maandag 13 november geleverd. Wij willen die dan graag laten monteren op de tegelvloer en laten afkitten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Monteren van een douchecabine in een nieuwbouwappartement

Ons appartement is net opgeleverd en ik wil daar nu in de badkamer een glazen douchecabine laten monteren, rechtstreeks op de tegelvloer. Ik zal de materialen zelf inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.