Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen:

Tegelvloer douchecabine opnieuw voegen

In verband met lekkage willen wij graag de douchecabine (tegels 40x40) de voeg eruit en opnieuw gevoegd hebben. Ook rondom de douchecabine (hooguit 3 m2)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer douchecabine opnieuw voegen uit heel Nederland:

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag bij Gamma Brunssum een douchecabine laten plaatsen. De douchecabine komt op een antislip tegelvloer.

Douchecabine vervangen

Namens mijn schoonvader van 89 jaar wil ik een offerte ontvangen voor de vervanging van zijn oude douchecabine zonder doucehebak. We hebben bij Praxis een nieuwe douchecabine gekocht en deze is al afgeleverd. We laten de oude graag verwijderen en afvoeren en de nieuwe monteren, rechtstreeks op de tegelvloer.

Douchecabine laten plaatsen

We willen graag een douchecabine (c105) laten plaatsen. Betreft een hoekinstap van 90 x 195 cm, bestaand uit twee swingdeuren. Hij mag geplaatst worden op een bestaande tegelvloer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een c105 hoekinstap douche laten plaatsen op de bestaande tegelvloer. De cabine is 90 x 195 cm.

Badkamer slopen en later sanitair plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het geheel slopen en afvoeren van een badkamer. Alle meubels en douche/toilet eruit, tegels van de muur, tegelvloer eruit. Verder moet er één douchewand/muurtje van 5 cm, 2 x 1 meter groot (?) verwijderd worden. Al het puin dient te worden afgevoerd en de badkamer moet schoon worden opgeleverd. Eventueel moet er leidingen en afvoeren gelegd/verlegd worden. De badkamer is ongeveer 250 cm bij 250 cm, en bevindt zicht op de 2de verdieping. De badkamer moet opgeleverd worden zodat de tegelzetter zijn werk kan doen. Eventueel daarna wandmeubel, douchecabine en toilet plaatsen.

Douchecabine plaatsen op de tegelvloer

Douchecabine plaatsen op tegelvloer zonder douchebak

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer instaleren 2. 3mx2. 4m. Tegels wand 60x30. Tegels vloer 60x60. Douchecabine op tegelvloer, doucheset monteren. Inbouw toilet plaatsen. Badkamermeubel plaatsen en aasluiten (2 wasbakken) Leidingen grotendeels op juiste locatie, kleine verschuiving van aandluitingen zal nodig zijn. Benodigd materiaal: installatie materiaal vloer en wand. Leiding aanpassingen, elektriciteit verplaatsen (stopcontacten). Afvoergoot douche 60tot90cm. Eventuele hoekafrondingen van wandbetegeling. Badkamer is gestript. Tevens in offerte berekenen: toilet beneden strippen en plaatsen nieuwe tegels, inbouw toilet en fontein. Materiaal is verhoudingsgewijs tot badkamer nodig. Toiletset fontein en tegels reeds aanwezig.

Douchecabine installeren

Ik wil een douchecabine zonder douchebak laten installeren en afkitten op de tegelvloer in onze badkamer. Ik ga de materialen zelf aanschaffen. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden, de ruimte is leeg. Ik ontvang graag uw offerte.

Extra stopcontacten maken en douchewand installeren

Ik wil graag twee extra stopcontacten laten maken in ons nieuwbouwhuis. Er moet voor beide stopcontacten zo'n 2 meter freeswerk worden gedaan vanaf een bestaand stopcontact, leiding en bedrading doortrekken, en de wand weer dicht stuken. In bijlage vind u een tekening van de keuken, de rode stippen zijn de nieuwe stopcontacten. Op de andere tekening staan de aansluitpunten van de huidige stopcontacten in de keuken. Ook zoek ik een klusser die voor ons een douchecabine met draaideur van (90x90cm) in de badkamer kan installeren, tegen de tegelwand en op de tegelvloer. Stopcontacten en douche cabine kopen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Douchecabine op de tegelvloer plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen. Zonder bak, er zit al een verlaging in de betegelde vloer. De wanden zijn ook betegeld. Het moet worden geplaatst op een tegelvloer. Eind augustus of begin september uitvoeren.