Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Almere of directe omgeving.

5327 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging, vloer betegelen in de woning, hal, toilet en badkamers laten betegelen, robuuste leisteen vloer laten leggen, huiskamer en keukenvloer betegelen, vloertegels in de woonkamer, keuken en hal aanbrengen, leisteenvloer aanbrengen, begane grond betegelen, vloer egaliseren en tegelvloer leggen, vloertegels in de keuken laten leggen, vloertegels plaatsen in bedrijf, stenen vloer leggen, tegels leggen in woonkamer, nieuwe woning tegelen, vloertegels leggen in een winkelruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Almere:

Vloer betegelen in de woning

Wij willen de vloer in onze woning laten betegelen. Het is 100 m2 gelijkvloers. Het zijn verschillende ruimtes die wij graag aan één stuk betegeld willen hebben. Er liggen reeds tegels in, de nieuwe tegels kunnen daar overheen gezet worden. De tegels zijn reeds gekocht. Lijm en voegsel graag mee aanbieden. De overige materialen nog niet. Volgende week krijgen we de tegels binnen. Voor het leggen van de tegels willen we eerst wat verbouwen. Uitvoering met een week of drie.

Huiskamer en keukenvloer betegelen

De vloer van de huiskamer betegelen met 90 m2 leisteen, groot Romaans verband. De tegels worden geleverd. De tegelhandel biedt ook de lijm en voegsel aan maar mogelijk kunt u dat ook aanbieden? Een nieuwbouwwoning. De oplevering zal in mei of juni zijn.

Vloertegels plaatsen in bedrijf

Het betreft het leggen van een tegelvloer in een bedrijfspand. Het gaat om 80 m2. Een betonnen vloer met vloerverwarming. Waarschijnlijk tegels van 60 x 60 cm. In november zal het pand opgeleverd worden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het tegelwerk.

Vloer- en wandtegels in de badkamer aanbrengen

Wij willen graag de badkamer laten betegelen. Het gaat hier om de vloer- en wandtegels. Het zal ongeveer 15 vierkante meter betreffen. De klant heeft alleen nog geen lijm aangeschaft.

Vloertegels leggen

Wij willen in onze gehele beneden verdieping vloertegels laten leggen. De vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wij schaffen zelf de tegels aan en het voorwerk doen wij ook zelf. Er is echter één hoek in de kamer waar een scheur in de vloer zit en ik denk dat dit eerst gevlakt moet worden voordat de nieuwe tegels gelegd kunnen worden.

Betegelen achterwand keuken

Ik wil graag de achterwand van de keuken betegelen. Het gaat om circa 4 m2.

Tegels zetten

Ik wil graag tegels zetten in de badkamer en ik wil ook een scheur gerepareerd hebben in de badkamer. De wand is ongeveer 5 m2.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag de muren rondom het ligbad opnieuw laten kitten en voegen. Bestaande voeg en kit dient dan eerst verwijderd te worden. Het betreft ongeveer 20 m2.

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.

Badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen

Tegels opnieuw plaatsen in de badkamer (4.70 meter), oude tegels verwijderen, welke maten erin moeten weet ik niet, het gaat om 1 wand, waar de douchekop en wasbak zit. Er zit tevens ook een scheur in de muur en ik weet niet zeker of dit eerst opgevuld moet worden voordat de nieuwe tegels erop geplaatst kunnen worden.

Tegelvloer leggen

Wij willen een nieuwe tegelvloer laten leggen op de begane grond in onze woning, over een bestaande tegelvloer. Het gaat om de woonkamer, hal en toiletruimte. We kopen 40 m² vloertegels van 30 x 60 cm bij Praxis. We ontvangen graag uw offerte voor de legkosten.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen. Het is een 6 m2 vloer waar grote tegels van 60 x 60 in moeten en wanden 20 m2.

Wandtegels in de badkamer vervangen

In mijn badkamer zitten ongeveer 10 wandtegels van 15 x 20 cm los. Ik wil die graag laten vervangen. In de muur zit een scheur, daarvan moet bepaald worden waardoor die ontstaan is. Ik heb hier nog reservetegels liggen. Ik krijg graag vooraf uw prijsopgave.

Badkamer en toilet betegelen

Wij willen graag onze badkamer en het toilet laten tegelen. Het is in totaal rond de 6,4 m². Wij hebben de tegels al besteld. Vloertegels zijn 60 x 60 en wandtegels zijn 30 bij 60. Zie bijlage voor overzicht van de badkamer. Mochten er nog meer vragen zijn dan hoor ik het graag.

GAMMA / Radio538 Klusblunders: badkamer tegelen

Ik zou graag een badkamer willen laten tegelen in Lelystad. Ik hoop dat dat mogelijk is.

Badkamervloer laten betegelen

Badkamervloer laten betegelen 11 m2. Tegels heb ik al 60 x 60 zwart/antraciet. Kleine voeg en gekit neemt vakman mee. Tegels komen over bestaande tegelvoer. Wat kost ons dit?

Toilet laten betegelen

Wij willen de muurtegels van het toilet laten vervangen. Ik weet niet precies hoe groot. Een kleine standaard toilet. De oude verwijderen en de nieuwe erop. De vloertegels blijven liggen in verband met vloerverwarming. Eventueel ook de montage van het wastafelmeubeltje en de accessoires. Ik hoor graag de mogelijkheden en kosten. Klant wenst dit op korte termijn te laten uitvoeren nadat afspraken met een eerder gevonden vakman zijn spaakgelopen.

Tegels zetten in toiletruimte

Ik wil tegels laten zetten en leggen in een toiletruimte met een toekomstige wandtoilet. Toiletruimte is ongeveer 9,6 m2. De wandtegels zijn 40 bij 25 cm en de vloertegels 30 bij 30 cm.

Binnen jacuzzi ombouwen

Ik wil graag onze ombouw van de jacuzzi vervangen. Mozaïek tegels en het voegmiddel voor de nieuwe ombouw heb ik al in huis.

Tegels leggen en vloerverwarming

Wij hebben net een nieuwe huis gekocht. Het heeft laminaat en stadsverwarming. Graag wil ik zsm een tegel vloer aanleggen met vloerverwarming. Het gaat om ong 46m2

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Tegelvloer leggen en plinten monteren

Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' tegels gekocht van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Toilet, badkamer en berging betegelen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 1991 en heb inmiddels de sleutel. Ik wil daar de wanden en vloer van de badkamer en toiletruimte en de vloer van de bering laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik verblijf momenteel in het buitenland. Voor vragen kunt u op het mobiele nummer een familielid bellen dat mijn zaken waarneemt.

Tegelvloer leggen

Wij willen in week 43 graag een tegelvloer van ongeveer 47 m² laten leggen over de huidige gietvloer in onze woning. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van een vakman die in bedoelde week tijd heeft voor deze klus. In week 44 komt onze nieuwe keuken, daarvóór moet de vloer er in liggen.

Tegels in woonkamer repareren

Ik zoek iemand die een reperatie kan uitvoeren bij mijn tegels in de woonkamer. Ik heb een soort trap en daar is het voegsel tussen uit en een soort kit. Het zit daardoor een los. Kan u dit repareren? Ik hoor heel graag van u!