Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Almere of directe omgeving.

5129 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: beneden verdieping tegelen, woonkamervloer betegelen, badkamer renoveren, keramische vloertegels leggen, tegellaminaat kopen en laten leggen, tegelvloer leggen op cementdekvloer, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, vloertegels en vloerplinten laten leggen, vloer in woning betegelen, woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning, tegels leggen in de woonkamer, keralite tegels leggen, woning op begane grond tegelen, vloer tegels leggen, cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Almere:

Tegels zetten in toiletruimte

Ik wil tegels laten zetten en leggen in een toiletruimte met een toekomstige wandtoilet. 2 st wand 1,20 x 2,60 met een nis 0,43 x 0,60. 1 x wand 0,90 x 2,60 met een ombouw tbv reservoir, met tegels 25 x40 cm. Vloer 1,00 x 0,9 met tegels 30 x 30 cm

Binnen jacuzzi ombouwen

Ik wil graag onze ombouw van de jacuzzi vervangen. Mozaïek tegels en het voegmiddel voor de nieuwe ombouw heb ik al in huis.

Tegels leggen en vloerverwarming

Wij hebben net een nieuwe huis gekocht. Het heeft laminaat en stadsverwarming. Graag wil ik zsm een tegel vloer aanleggen met vloerverwarming. Het gaat om ong 46m2

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Tegelvloer leggen en plinten monteren

Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' tegels gekocht van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Toilet, badkamer en berging betegelen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 1991 en heb inmiddels de sleutel. Ik wil daar de wanden en vloer van de badkamer en toiletruimte en de vloer van de bering laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik verblijf momenteel in het buitenland. Voor vragen kunt u op het mobiele nummer een familielid bellen dat mijn zaken waarneemt.

Tegelvloer leggen

Wij willen in week 43 graag een tegelvloer van ongeveer 47 m² laten leggen over de huidige gietvloer in onze woning. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van een vakman die in bedoelde week tijd heeft voor deze klus. In week 44 komt onze nieuwe keuken, daarvóór moet de vloer er in liggen.

Tegels in woonkamer repareren

Ik zoek iemand die een reperatie kan uitvoeren bij mijn tegels in de woonkamer. Ik heb een soort trap en daar is het voegsel tussen uit en een soort kit. Het zit daardoor een los. Kan u dit repareren? Ik hoor heel graag van u!

Tegelvloer douchecabine opnieuw voegen

In verband met lekkage willen wij graag de douchecabine (tegels 40x40) de voeg eruit en opnieuw gevoegd hebben. Ook rondom de douchecabine (hooguit 3 m2)

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag de badkamer en toilet opnieuw betegelen. Het badkamer is 7,5 m2 en het toilet is ongeveer 1,5 m2. Tegels zijn 30 X 60 cm en inmiddels aangeschaft. Een badkamermeubel (onderkast, wastafel en spiegelkast plus een kolomkast) en ligbad moeten verwijderd worden. De waterleidingen moeten ook tijdelijk ontkoppeld/afgesloten worden.

Kerlite tegels leveren en plaatsen

Ik wil graag de vloer in mijn halletje laten betegelen, het is maar 2 m2 maar ik heb de dunste Kerlite tegels nodig, liefst licht grijs met plinten (indien mogelijk) om de huidige plak vinyl tegels te vervangen. Het liefst een vierkant formaat, met uitsparing voor het kruipluik.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag de wanden van het toilet en de badkamer laten betegelen. De oude tegels zijn door mij verwijderd. Voorbereidend werk doen wij ook zelf in overleg. Het betreft ongeveer 30 m2. Daarnaast is er ook installatiewerk zoals een wasmeubel en toilet plaatsen. Het bad zit er nog in, en onder het bad zitten leidingen die ik niet kan controleren. De tegels zijn 30 bij 60 cm.

Keuken betegelen

De achterwand van de keuken betegelen (2 m2) tegels reeds aanwezig. Het 3 verschillende maten tegels. Er is geen haast mee, maar binnen een paar maanden moet het wel uitgevoerd zijn.

Terras met keramische tegels leggen

Ik wil graag ons buitenterras van 4,5 meter bij 9 meter (monoliet betonafwerking) met keramische tegels laten betegelen.

Badkamer betegelen

Ik heb pas geleden een woning gekocht, en er blijkt een lekkage in de badkamer te zitten naar de onderburen, hier wist de vorige bewoner van maar heeft het niet gemeld. Mijn badkamer zou opnieuw betegelt moeten worden en afgekit, ik zou hier graag een offerte voor willen krijgen om door te sturen naar mijn verzekeringsmaatschappij en makelaar. De badkamer is 2.05 meter lang, 1.80 meter breed en 2.60 meter hoog. De tegels mogen gewoon normaal wit zijn. Ik hoor graag van u.

Badkamer tegelen

Op 31 juli wordt mijn badkamer gesloopt en tot 3 augustus worden de vloer en wanden voorbereid voor tegelwerk. Ik ben nu op zoek naar een tegelzetter, die vanaf 4 augustus tijd heeft om 4,2 m² vloer en 21,5 m² wanden te betegelen. Ik heb daarvoor vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm gekocht. Ook lijm en voegmiddel heb ik hier al staan. Ik ontvang graag een offerte van tegelzetters die dan tijd hebben voor deze klus.

Badcel opnieuw voegen en kitten

We hebben last van lekkage van de badcel naar de slaapkamer op de 1e etage. In ieder geval 2 voegen zijn niet meer goed welke we hebben afgeplakt. Daarom zouden we de voegen willen laten controleren en waar nodig repareren. Omdat de douchewand op de muur aansluit hebben we het vermoeden dat het hier ook lekt, dit omdat er water onder de douchewand komt tijdens het douchen. Het kan dus zijn dat er opnieuw gekit moet worden.

Huiskamer voorzien van houtlook keramische tegels

Ik wil de hal, woonkamer en keuken mogelijk laten betegelen met houtlook keramische tegels. Het gaat totaal om ongeveer 70 m2, Ik wil de tegels er strak in hebben (mogelijk met behulp van nivellering wigjes? ) De tegels komen over vloerverwarming heen (moet ik nog laten aanleggen). Een verwarmingsbedrijf freest de vloerverwarming in. De vloer zal niet afgesmeerd worden. Ik heb nog geen tegels aangeschaft. Een en ander graag uitgevoerd medio september 2017.

Terrastegels in cement opnieuw leggen

Ik heb een terras van 77 m2 waar hardstenen terrastegels zijn in zand zijn gelegd. Deze tegels moeten in cement gelegd worden (in verband met zand dat nat blijft waardoor vocht in de muren trekt). De zandlaag is ongeveer 5 cm en moet verwijderd worden. Onder de zandlaag ligt een ruwbouw vloer (op heipalen). Er moet 10 cm vrij blijven tussen de muur en het terras.

Badkamertegels verwijderen

Kunt u een indicatie geven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de wand- en vloertegels in de badkamer? De oppervlakte is 1.80 bij 3 meter. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Woonkamer keuken voorzien van tegels

Ik wil vloertegels leggen in de woonkamer en de keuken. De woonkamer en keuken zijn ongeveer 45 m2. Eventueel oude tegels eruit halen. Op 2 oktober krijgen wij de sleutels.

Badkamervloer maken en tegelen, deels onder afschot

Ik heb een badkamervloer van 5 vierkante meter. Zandcement tegels van 15 x 15 cm. Inloopdouche dus deel onder afschot. Elektrische vloerverwarming te verwerken in de tegellijm. Vloer moet eerst onder afschot worden geëgaliseerd. Tegels zijn al aanwezig en ik doe zelf het voorwerk.

Tegelvloer in een appartement aanleggen

Ik wil 100m2 tegels laten leggen in een appartement.

Tegels leggen over vloerverwarming

Ik wil een tegelvloer van 100 m2 in een nieuw appartement met vloerverwarming leggen. Tegels van 91.50 bij 91.50 cm. De anhydriet ondervloer moet geschuurd worden. Verder moet de vakman voorstrijken, tegels leggen, voegen en af kitten. Graag totaalprijs complete opdracht inclusief verwerkingsmaterialen.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

De huidige uitsparing van het granieten aanrechtblad (verankerd in de muur) is 550 x 475 mm en dus is een vergroting nodig naar 560 x 490 mm voor de Pelgrim inductiekookplaat.