Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Schoonebeek of directe omgeving.

52 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren, keuken betegelen, het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, badkamer betegelen, badkamervloer opnieuw betegelen, badkamer betegelen, opnieuw betegelen 2 gangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Schoonebeek:

Toilet betegelen

Ik wil graag de toiletruimte laten betegelen, de vloer en wandtegels zijn 25 x 25 cm groot. Een muur met witte tegels is 1 vierkante meter,een muur is 1.50 vierkante meter en de muur waar de wc hangt met mozaïektegels is 1 vierkante meter en naast de deur nog een smal strookje en de vloer is 1 vierkante meter. De muren met witte tegels en de vloer zwart/witte tegels en voegen,wat zijn de kosten hiervoor?

Badkamer met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. De wanden en vloeren zijn op dit momenteel kaal en alleen gestuct. De vloer is 4 m2. Deze willen wij met een mozaïekrol laten betegelen. De wanden zijn 18 m2 en hier moeten gewone tegels op geplaatst worden. Ik schaf de tegels zelf aan.

Wandtegels in keuken 5m2

In een nieuwe keuken moeten nog wandtegels aangebracht worden. Het is een U vormige keuken. De wanden zijn wel beschadigd bij het verwijderen van oude wandtegels. Er zijn nog geen tegels besteld.Te leveren door de vakman eventueel. Waarschijnlijk langwerpige tegels, 10 x 20 cm.